Gratulacje fantastycznie, że szyjka ok, oby tak dalej A przypomnij w jakim wieku starszy synek?Wczoraj miałam wizytę polowkowa.... moja szyjka po lekach się poprawiła... No i potwierdzone że będzie drugi chłopak... młody zdrowy... 433g...
reklama
Madzialena8787
Fanka BB :)
Duża różnica wieku będzie... starszy 12 latGratulacje fantastycznie, że szyjka ok, oby tak dalej A przypomnij w jakim wieku starszy synek?
zeberka363
jestem szalona :-D
Mój najstarszy ma 16 latDuża różnica wieku będzie... starszy 12 lat
healthy.mindset
Aktywna w BB
Dzisiaj wrocilam z usg polowkowego. Okazalo sie ze dzidzia jest zdrowa I wszystko jest w porzadku. Dopiero teraz czyli na poczatku 5 miesiaca zniknal drugi pusty pecherzyk ciazowy. Dlugo bralam dupaston I dopiero teraz wszystko.sie wchlonelo. Bardzo sie ciesze dziewczyny. A jak u was wyglada sytuacja? Jak Wasze usg polowkowe? Mam nadzieje, ze bedzie na naszym forum grudniowych mam wiekszy ruch, jakos cicho sie zrobilo
Madzialena8787
Super gratulacje:-) A co będzie chłopak czy dziewczynka?Dzisiaj wrocilam z usg polowkowego. Okazalo sie ze dzidzia jest zdrowa I wszystko jest w porzadku. Dopiero teraz czyli na poczatku 5 miesiaca zniknal drugi pusty pecherzyk ciazowy. Dlugo bralam dupaston I dopiero teraz wszystko.sie wchlonelo. Bardzo sie ciesze dziewczyny. A jak u was wyglada sytuacja? Jak Wasze usg polowkowe? Mam nadzieje, ze bedzie na naszym forum grudniowych mam wiekszy ruch, jakos cicho sie zrobilo
Moi w lipcu skończyli 16 i 14 lat i bardzo cieszą się z kolejnego chłopaka mówią, że zdecydowanie łatwiej będzie im z bratem, już mają plany na zabawy Dla nich to taki powrót do dzieciństwa pewnie będzieDuża różnica wieku będzie... starszy 12 lat
U mnie tak samo Śmiejemy się, że będzie chodził na zebraniaMój najstarszy ma 16 lat
healthy.mindset
Aktywna w BB
ChlopakSuper gratulacje:-) A co będzie chłopak czy dziewczynka?
Klaudyna91
Ja już po. Wszystko dobrze. Mały waży 495 gr. Z nim wszystko dobrze, u mnie szyjka 4 cm więc tez super. Mam nadzieję że hed już spokojniejsza.
reklama
SuperJa już po. Wszystko dobrze. Mały waży 495 gr. Z nim wszystko dobrze, u mnie szyjka 4 cm więc tez super. Mam nadzieję że hed już spokojniejsza.
Wydaje mi się czy mamy przewagę chłopczyków?