reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Cześć laski [emoji846]
Dzisiaj jakiś taki śpiący dzień u mnie...nie mogę się dobudzić....
Ale też jest tak bardziej rześko więc może znowu wybiorę się na krótki spacer.
I tak już bym chciała codziennie. Wczoraj byłam pół godziny. Dzisiaj bym podobnie zrobiła. Jutro ze 40 minut i tak dobić do 1h dziennie ( na więcej pęcherz nie pozwala) [emoji2]

Jakieś wizyty dzisiaj mamy? Jeżeli tak to trzymam kciuki [emoji3590]
I miłego dnia Wam życzę [emoji846]

reklama
Miłego urlopu ! [emoji4] Ale co do opalania to właśnie uważaj, przede wszystkim na buzię i brzuszek to SPF 50 aplikuj co 1,5 - 2 h, brzuszka się w ogóle nie powinno opalać, żeby nie podejrzewać właśnie dziecka, sama na słońcu nóżki czy ręce smaruj 30 ale uważaj na przebarwienia i na by nie nastąpiło zbyt duże rozszerzenie naczyń krwionośnych.

Ja leciałam w ten weekend na filtrze 30, ale w takim razie przerzucę się na 50. Może nie ma co ryzykować, najwyżej dodam sobie trochę brązu jakimś balsamem brązującym. Albo w to lato będę bladą twarzą z dużym brzuchem :)

Cześć laski [emoji846]
I tak już bym chciała codziennie. Wczoraj byłam pół godziny. Dzisiaj bym podobnie zrobiła. Jutro ze 40 minut i tak dobić do 1h dziennie ( na więcej pęcherz nie pozwala) [emoji2]

Spacery ważne! Godzinka to nie tak krótko wcale jak na przechadzkę. Fajnie że Ci się chce, ja mam poważny problem z motywacją 😅

Wczoraj wieczorem co godzinę chodziłam na życzenie pęcherza [emoji23]
Cześć laski [emoji846]

reklama
Do góry