Kajaczek245
Zaangażowana w BB
A robił Ci to pod mikroskopem ?Nie szkodzi a powiedz mi orientujesz się czy jest to możliwe że faktycznie akurat na to nie ma on refundacji czy poprostu mnie naciągnął na kasę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robił Ci to pod mikroskopem ?Nie szkodzi a powiedz mi orientujesz się czy jest to możliwe że faktycznie akurat na to nie ma on refundacji czy poprostu mnie naciągnął na kasę?
Filtr 50 to na pewno ja wogole miałam taka historie, pierwszy ciepły weekend pojechaliśmy na rowerki wodne mega słońce a parę dni na obu rekach wyszły mi symetryczne brązowe plamy!! Stres na maxa co to jest bo skóra zmieniała kolor i to na obu rekach okazało się że właśnie reakcja hormonów na slonce lepiej uważać wg mnieHej Dziewczyny widzę, że zrobiło się lekkie zamieszanie na forum mam nadzieję, ze wszystkie się odnajdziemy. Ja się urlopuje
Co uważacie na temat opalania w ciąży?
Nie, i w ogóle bez zdjęcia RTG bo panicznie się boi mi zrobic w ciąży po tym co usłyszał kiedy zapytał się czy poprzednia ciąża przebiegała prawidłowoA robił Ci to pod mikroskopem ?
Ja opalałam jedynie nogi ale też nie mocno bo bardzo bałam się przebarwień zaczęły mi się robić w okolicy kolan, szyi i obojczyków, wyglądałam jak bym była brudnaHej Dziewczyny widzę, że zrobiło się lekkie zamieszanie na forum mam nadzieję, ze wszystkie się odnajdziemy. Ja się urlopuje
Ja opalałam jedynie nogi ale też nie mocno bo bardzo bałam się przebarwień zaczęły mi się robić w okolicy kolan, szyi i obojczyków, wyglądałam jak bym była brudna
Hej Dziewczyny widzę, że zrobiło się lekkie zamieszanie na forum[emoji849] mam nadzieję, ze wszystkie się odnajdziemy. Ja się urlopuje
Ja mam tak teraz, tylko że wcale się nie opalam. Słońce mnie łapie i zaraz przebarwienia ,najgorzej na twarzy i dekolcie