reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
A ja dzisaj ze by było śmieszniej śnił mi się erotyczny sen z kolegą z pracy 🤦‍♀️ i skąd to się bierze to ja nie mam pojęcia 😅
Chciałabym mieć sny erotyczne... Moje najczęściej dotyczą tego że idę do ubikacji sikać :d i rano się dziwię że mój pęcherz pełny - bo przecież w nocy wstawałam....

Dziewczyny a czy macie problemy z dziaslami bo ja juz nie daje rady:( wszystkie zeby przed ciaza mialam poleczone, zero krwawien a teraz masakra:( odkad zaszlam doslownie caly czas mi leci krew, sa opuchniete. jak pojde do dentysty to pewnie nic mi nie bedzie mogl pomoc tylko zaleci jakies plukanki.... Co wy stosujecie na dziasla w ciazy?

Tez mam ten problem przy myciu zębów ciagle leci mi krew są napuchniete :/

Hej Dziewczyny :)
Jeżeli chodzi o forum dodałam się do jakiegoś fejsbukowego, ale jest bardzo małe i na razie pojawiają się tam sporadyczne posty. Tak jak @niemandin przerzuciłam się na częstsze zaglądanie tutaj :)
Jeżeli chodzi o filtry słoneczne kupiłam na ten rok Dermę 30, a do twarzy Vichy 50. Mam nadzieję, że się sprawdzą :) w zeszłym roku używałam tej Biodermy, która wstawilyscie i jest naprawdę ekstra, ale nie moglam znaleźć jej w sklepie.
Zostając w temacie kosmetyków, jakiś czas temu wymieniłam większość kosmetyków do twarzy i ciała na Resibo. Mam bardzo alergiczna skórę twarzy, źle reagowałam na zmiany i przez dłuższy czas używałam 'Bambino', a tu eureka pojawiła się ta firma i skóra twarzy jest w super kondycji. Polecają tez te kosmetyki dla kobiet w ciąży, mają super składy :)
@Asia Kasia na obiad wjeżdża u mnie dzisiaj pomidorowa, ale o tej zalewajce teraz nie zapomnę 😂🙊

A to na której grupie takie mądrale? Z tym winem itp? Lubię czasami wetknąć szpilę takim [emoji13] złośliwa bestia ze mnie [emoji12]

@Piernik98 o tym pisała 😁

Zdecydowanie 😀 a jak widzę wpisy tych mamusiek odnośnie socjali to chwytam się za głowę nie wierząc że tacy ludzie istnieją (np. że pracujący którzy dzieci nie mają to powinni więcej płacić podatku, aby mogli zwiększyć socjal itp).

To jedna strona medalu (swoją drogą zawsze myślę, a może raczej mam nadzieję że to prowokacja i nie ma takich ludzi naprawdę xD), a z drugiej strony każde pytanie o zasilek, 500+, L4 itd kończy się wyzywaniem od leni, darmozjadów, madek, socjali itd 😱 To też mnie przeraża... Choć nie ukrywam, że też mnie wkurzają ludzie żerujący na nas uczciwie pracujących :(

Dziewczyny a czy macie problemy z dziaslami bo ja juz nie daje rady:( wszystkie zeby przed ciaza mialam poleczone, zero krwawien a teraz masakra:( odkad zaszlam doslownie caly czas mi leci krew, sa opuchniete. jak pojde do dentysty to pewnie nic mi nie bedzie mogl pomoc tylko zaleci jakies plukanki.... Co wy stosujecie na dziasla w ciazy?
Ja od 11 tyg sie z tym zmagam jest masakra nic nie pomaga jedyne co powoduje mniejszy bol i mniejsze krwawienie jest szczoteczka soniczna. A tak tez z checia sie dowiem czy sa jakies inne sposoby

reklama
A co do obiadu ja mam nalesniki ze szpinakiem A mąż jeszcze z wczoraj pierś z kurczaka z carry i mlekiem kokosowym. Choć nalesniki tez bedzie mi wykazał bo uwielbia

Do góry