EvilDesiree
Fanka BB :)
Kciuki zaciśnięte [emoji3590]Laseczki trzymajta kciuki!!! Na 13.40 prenatalne. Odwożę Maksia do dziadków i pędze. Podwójny stres bo 60 km przed mną. Odezwę się po.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki zaciśnięte [emoji3590]Laseczki trzymajta kciuki!!! Na 13.40 prenatalne. Odwożę Maksia do dziadków i pędze. Podwójny stres bo 60 km przed mną. Odezwę się po.
Chciałabym mieć sny erotyczne... Moje najczęściej dotyczą tego że idę do ubikacji sikać :d i rano się dziwię że mój pęcherz pełny - bo przecież w nocy wstawałam....A ja dzisaj ze by było śmieszniej śnił mi się erotyczny sen z kolegą z pracy i skąd to się bierze to ja nie mam pojęcia
Dziewczyny a czy macie problemy z dziaslami bo ja juz nie daje rady wszystkie zeby przed ciaza mialam poleczone, zero krwawien a teraz masakra odkad zaszlam doslownie caly czas mi leci krew, sa opuchniete. jak pojde do dentysty to pewnie nic mi nie bedzie mogl pomoc tylko zaleci jakies plukanki.... Co wy stosujecie na dziasla w ciazy?
A to na której grupie takie mądrale? Z tym winem itp? Lubię czasami wetknąć szpilę takim [emoji13] złośliwa bestia ze mnie [emoji12]
Zdecydowanie a jak widzę wpisy tych mamusiek odnośnie socjali to chwytam się za głowę nie wierząc że tacy ludzie istnieją (np. że pracujący którzy dzieci nie mają to powinni więcej płacić podatku, aby mogli zwiększyć socjal itp).
Ja od 11 tyg sie z tym zmagam jest masakra nic nie pomaga jedyne co powoduje mniejszy bol i mniejsze krwawienie jest szczoteczka soniczna. A tak tez z checia sie dowiem czy sa jakies inne sposobyDziewczyny a czy macie problemy z dziaslami bo ja juz nie daje rady wszystkie zeby przed ciaza mialam poleczone, zero krwawien a teraz masakra odkad zaszlam doslownie caly czas mi leci krew, sa opuchniete. jak pojde do dentysty to pewnie nic mi nie bedzie mogl pomoc tylko zaleci jakies plukanki.... Co wy stosujecie na dziasla w ciazy?
Robił Ci Twój gin 3D ? Czy bylas na specjalnym usg?Moje na dzisiejszej wizycie zastanawiało się czy pokazać co ma między nogami, aleeee było tak ruchliwe, że niestety się nie udało poza tym wszystko dobrze