RacuchyCo robicie dzisaj na obiad? Bo ja zalewajke według przepisu mojej Babci mniiiaaam
reklama
niemandin
Fanka BB :)
Ja też jestem tylko na jednej grupie -tutaj innych nie szukam. A ludzie na Facebooku nigdy się nie ograniczali, nadal.uwazaja że w internecie mogą być kim chcą
Chyba za bardzo sobie co niektórzy wzięli te wszystkie motywacyjne gadki do serca
Dziewczyny gratuluje wczorajszych wizyt samych dobrych wieści na dzisiejszych. Powodzenia ja egzaminach - wiem ze stres ogromny ale później jaka ulga i satysfakcja . Co do innych grup ja tylko tu nie mam fb i innych dobrodziejsc spolecznosciowych .... wiem wiem nie istnieje .ja ledwo funkcjonuje tu od kilku dni prawie 30 stopni nie ma czym oddychac ... cudownego dnia wam zycze
niemandin
Co robicie dzisaj na obiad? Bo ja zalewajke według przepisu mojej Babci mniiiaaam
Dzisiaj makaron ze szpinakiem chyba I jakąś zupkę, bo mam trochę bulionu
EvilDesiree
A to na której grupie takie mądrale? Z tym winem itp? Lubię czasami wetknąć szpilę takim [emoji13] złośliwa bestia ze mnie [emoji12]Taaa takie interweniują zawsze wtedy kiedy nie trzeba, mądrale... A jak dziecku naprawdę dzieje się krzywda, to wszystkie ślepe i głuche [emoji34]
Zdecydowanie a jak widzę wpisy tych mamusiek odnośnie socjali to chwytam się za głowę nie wierząc że tacy ludzie istnieją (np. że pracujący którzy dzieci nie mają to powinni więcej płacić podatku, aby mogli zwiększyć socjal itp).Chyba za bardzo sobie co niektórzy wzięli te wszystkie motywacyjne gadki do serca
Zielona123
Dziewczyny a czy macie problemy z dziaslami bo ja juz nie daje rady wszystkie zeby przed ciaza mialam poleczone, zero krwawien a teraz masakra odkad zaszlam doslownie caly czas mi leci krew, sa opuchniete. jak pojde do dentysty to pewnie nic mi nie bedzie mogl pomoc tylko zaleci jakies plukanki.... Co wy stosujecie na dziasla w ciazy?
martini6
Dziękuje za pamięć u mnie okej wizyta widziałam malenstwo na usg ale ogólnie to usg jest stare sam lekarz powiedział, ze do bani tu ma usg i niestety płci nie ma szans potwierdzić wiec czekam cierpliwie do 16 lipca na połówkowe. Dostałam kolejne badania na krew i mocz no i mam jeść więcej buraczków, botwinki.Nadrobiłam
@niemandin @Sabina17 @Ragda śliczne brzuszki ciążowe każdy inny, wyjątkowy
@Oliwia97🌼 jestem z Gdańska a teraz w jego okolicach mieszkam
@aniia00 bardzo współczuję Ci tego zapalenia pęcherza mam nadzieję że tym razem doleczysz i nie będziesz musiała widzieć szpitala aż do porodu
@Piernik98 gratuluję zdanego egzaminu i powodzenia na jutrzejszym
@Mania93 @martini6 jak Wasze dzisiejsze wizyty? Nie widziałam wpisów, dajcie znać!
@Margerita91 cieszę się że zmieniłaś nastawienie a byłaś sprawdzić sytuacje u innego lekarza?
@ola32 i doszły w końcu wyniki Twojej Pappy?
reklama
EvilDesiree
Albo zupę albo schabowe [emoji6]Co robicie dzisaj na obiad? Bo ja zalewajke według przepisu mojej Babci mniiiaaam [emoji39][emoji39]
Wczoraj wjechala quesadilla - poczułam się jak w KFC [emoji3059]