reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Tak jak piszecie dziewczyny na fejsbukowych grupach jest sttasznie dużo jadu... A niektóre mamy to poprostu najmądrzejsze, strach o coś zapytać. Klimat tutaj jest nie do porównania, dzielimy się wiedzą i doradzamy sobie a tam za większość pytan byłabym zgnojona ze jak to nie wiem czegoś albo coś robię w inny sposób niż te matki.... 😂😂

Miłego dnia i samych dobrych wyników!
No jak przeczytalam wczoraj post "na jakie zachcianki sobie pozwalacie w ciazy bo ja na kieliszek wina" to az sie noz w kieszeni otwiera 🤣🤣🤣

reklama
Cześć dziewczyny :)
Wczoraj wróciliśmy późno do domu i juz nie miałam siły pisać. Co do wczorajszej wizyty wszystko dobrze, dzidzia ładnie rośnie :) FHR 160 😍 i ma już ponad 7cm :) Płeć nadal nieznana może na kolejnej wizycie się dowiem ;) co do testów genetycznych zdecydowałam się na Sanco, w przyszłym tyg w czwartek pójdę go zrobić także trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze.
Mam chyba z 20 stron do nadrobienia więc zaraz zabieram się za czytanie.
Wszystkim wizytującym dzisiaj życze powidzenia 😙

A jakiego kremu używasz? Muszę coś kupić, nie wiem czego można używać 🙈
Ja kupilam ostatnio ten mineralny ( bo takie niby powinnismy uzywac w ciazy bo sie nie wchlaniaja) Bioderm 50, poczytalam ze jest bardzo delikatny i ma dobre skladniki plus jest w spray, ten spray to niestety nadal leci krem ktory trzeba wsmarowac ale i tak daje rade.

Ja kupilam ostatnio ten mineralny ( bo takie niby powinnismy uzywac w ciazy bo sie nie wchlaniaja) Bioderm 50, poczytalam ze jest bardzo delikatny i ma dobre skladniki plus jest w spray, ten spray to niestety nadal leci krem ktory trzeba wsmarowac ale i tak daje rade.

Uwielbiam kosmetyki z Biodermy 😍 Muszę poczytać i może zamówię, dzięki!

Ja bym ja tak opierdolila ze by więcej do mnie nie wystartowała , walić stare sąsiadki, ważniejsze twoje zdrowie
A tak nawiasem mówiąc powiem Ci ze u mnie w bloku sami starsi ludzi i idzie oszalec na prawdę 🤦‍♀️ jedynie sąsiad obok po 30 taka dalsza rodzina Męża on Mi zawsze do tej pory pomagał ale dzisaj niestety go nie było...

reklama
Do góry