reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Tak jak piszecie dziewczyny na fejsbukowych grupach jest sttasznie dużo jadu... A niektóre mamy to poprostu najmądrzejsze, strach o coś zapytać. Klimat tutaj jest nie do porównania, dzielimy się wiedzą i doradzamy sobie a tam za większość pytan byłabym zgnojona ze jak to nie wiem czegoś albo coś robię w inny sposób niż te matki.... 😂😂

Miłego dnia i samych dobrych wyników!
No jak przeczytalam wczoraj post "na jakie zachcianki sobie pozwalacie w ciazy bo ja na kieliszek wina" to az sie noz w kieszeni otwiera 🤣🤣🤣

reklama
Cześć dziewczyny :)
Wczoraj wróciliśmy późno do domu i juz nie miałam siły pisać. Co do wczorajszej wizyty wszystko dobrze, dzidzia ładnie rośnie :) FHR 160 😍 i ma już ponad 7cm :) Płeć nadal nieznana może na kolejnej wizycie się dowiem ;) co do testów genetycznych zdecydowałam się na Sanco, w przyszłym tyg w czwartek pójdę go zrobić także trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze.
Mam chyba z 20 stron do nadrobienia więc zaraz zabieram się za czytanie.
Wszystkim wizytującym dzisiaj życze powidzenia 😙

A jakiego kremu używasz? Muszę coś kupić, nie wiem czego można używać 🙈
Ja kupilam ostatnio ten mineralny ( bo takie niby powinnismy uzywac w ciazy bo sie nie wchlaniaja) Bioderm 50, poczytalam ze jest bardzo delikatny i ma dobre skladniki plus jest w spray, ten spray to niestety nadal leci krem ktory trzeba wsmarowac ale i tak daje rade.

Ja kupilam ostatnio ten mineralny ( bo takie niby powinnismy uzywac w ciazy bo sie nie wchlaniaja) Bioderm 50, poczytalam ze jest bardzo delikatny i ma dobre skladniki plus jest w spray, ten spray to niestety nadal leci krem ktory trzeba wsmarowac ale i tak daje rade.

Uwielbiam kosmetyki z Biodermy 😍 Muszę poczytać i może zamówię, dzięki!

Ja bym ja tak opierdolila ze by więcej do mnie nie wystartowała , walić stare sąsiadki, ważniejsze twoje zdrowie
A tak nawiasem mówiąc powiem Ci ze u mnie w bloku sami starsi ludzi i idzie oszalec na prawdę 🤦‍♀️ jedynie sąsiad obok po 30 taka dalsza rodzina Męża on Mi zawsze do tej pory pomagał ale dzisaj niestety go nie było...

reklama
Do góry