Ale niesiesz wozek z corka w srodku? Nie da rady zejsc sama?A tak nawiasem mówiąc gratuluję wczorajszych udanych wizyt ❤ dziś trzymam kciuki za następne ❤
Dzisaj musiałam zejsc z wózkiem sama nie miał kto mi pomóc... Także 8kg wózek plus 15 kg moja córka... I głową już myśli...
reklama
Dziewczyny A tak dla przypomnienia drugi trymestr to 13+1, czy 14+1 ?
Mam dwie aplikacje i każda mi mówi coś innego [emoji1787]
Oo też nie wiem! I czy 15+1 to 15. czy 16. tydzień. Ktoś tu pisał, że 16, a położna mówiła mi ostatnio ze 15 tyle zagadek w tej ciąży!
niemandin
Fanka BB :)
Tak jak piszecie dziewczyny na fejsbukowych grupach jest sttasznie dużo jadu... A niektóre mamy to poprostu najmądrzejsze, strach o coś zapytać. Klimat tutaj jest nie do porównania, dzielimy się wiedzą i doradzamy sobie a tam za większość pytan byłabym zgnojona ze jak to nie wiem czegoś albo coś robię w inny sposób niż te matki....
Miłego dnia i samych dobrych wyników!
Nie wiem z czego to wynika, przydałyby się jakieś badania w tym kierunku Ogólnie do FB ma dostęp każdy, tutaj nie wszystkim chciałoby się zakładać konto. No i na fb siedzi się jednak częściej (choć ja chyba teraz jestem tutaj częściej ) i mam wrażenie, że większość z tych BAB za przeproszeniem po prostu nie ma co robić... I leczy swoje kompleksy powtarzaniem się przeczytanymi wcześniej gdzie indziej mądrościami
Nie wiem, mnie to strasznie irytuje
martini87
Ja też o to pytałam mojego gina i ja będę brać luteine do końca ciazy. Ostatnio też tak brałam.Mi wczoraj na wizycie babka kazała kontynuować luteinę a skończyłam 16tc. Powiedziała żeby na razie zazywac tak samo, kolejna wizytę mam za 2,5 tyg to może wtedy zmniejszy. Ufam jej ale czytając Wasze posty myślałam że będę schodzić.
Dobrej nocy Wam życzę i gratuluję wizyt ❤ super ogląda się i czyta o zdrowych maluchach, jutro kolejny taki dzień dla kolejnych mam
Kciuki zaciśnięteWstałam! Stresuje się dzisiejszym egzaminem... zaczynam o 11:30! Trzymajcie kciuki @Piernik98 powodzenia na obronie! Dasz radę
Gratuluję zdrowej córeczkiCześć mam do nadrobienia prawie 100 stron więc chyba nie dam rady. Wczoraj byłam na prenatalnych i wszystko z dzieckiem dobrze . Ma 5,5 cm, tętno 155 i lekarz stwierdził że chyba dziewczynka mąż niestety nie mógł wejść ale lekarz nagral całe nasze badanie nie robiłam dodatkowych badań bo stwierdziłam że skoro na USG wyszło wszystko dobrze to nie będę się denerwować idę za tydzień do innego lekarza potwierdzić wszystkie dane Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Wysoko musisz znosić i wnosić wózek? Nie masz możliwości zostawić na dole klatki albo w piwnicy? Może złożony i ustawiony w kąciku nikomu by nie przeszkadzał?A tak nawiasem mówiąc gratuluję wczorajszych udanych wizyt dziś trzymam kciuki za następne
Dzisaj musiałam zejsc z wózkiem sama nie miał kto mi pomóc... Także 8kg wózek plus 15 kg moja córka... I głową już myśli...
A często się smarujesz? Może zmień filtr na jakiś inny może ten był źle przechowywany i przez to nie działa jak powinien?Dobry
Powiem Wam, ze ciagle się smaruje filtrem milion uva uvb, a i tak to nic nie daje. Wczoraj spaliłam sobie uda i ledwo spałam. Uważajcie na słońce, bo skóra w ciąży jakaś podatniejsza
Ja w tym roku postanowiłam podkradać filtr dziecku używamy 50+ cien dla dzieci w sprayu (z Lidla). Może nie jest to filtr mineralny ale nie ma też w składzie tych złych skladnikow, które przechodzą przez skórę.A jakiego kremu używasz? Muszę coś kupić, nie wiem czego można używać
niemandin
Oo też nie wiem! I czy 15+1 to 15. czy 16. tydzień. Ktoś tu pisał, że 16, a położna mówiła mi ostatnio ze 15 tyle zagadek w tej ciąży!
Mój lekarz liczy skończone tygodnie więc dla niego 15+1 to znak, że jestem w 15 tygodniu Ja liczę jakby bieżący tydzień, czyli dla mnie to 16
Jsawww
Dokładnie to samo pomyślałam , ja zostawiam córkę w łóżeczku albo kojcu, znoszę wozek i wracam po niąAle niesiesz wozek z corka w srodku? Nie da rady zejsc sama?
U siebie mam windę ale i moich rodziców to nawet z parteru bym sie nie szarpała
Asia Kasia
Sama nie zjedzie mamy bardzo wysokie i strome schody na klatce.... Ona też ma dopiero 20 miesięcy więc jej chód jeszcze taki nie jest bardzo stabilny...Ale niesiesz wozek z corka w srodku? Nie da rady zejsc sama?
Asia Kasia
Raz tak zrobiłam wiecie jakie było larno aż stara sąsiadka do mnie wyjechała ze ja dziecko bije że opiekę na mnie naślę...Dokładnie to samo pomyślałam , ja zostawiam córkę w łóżeczku albo kojcu, znoszę wozek i wracam po nią
Jsawww
Ja bym ja tak opierdolila ze by więcej do mnie nie wystartowała , walić stare sąsiadki, ważniejsze twoje zdrowieRaz tak zrobiłam wiecie jakie było larno aż stara sąsiadka do mnie wyjechała ze ja dziecko bije że opiekę na mnie naślę...
reklama
Nie wiem z czego to wynika, przydałyby się jakieś badania w tym kierunku Ogólnie do FB ma dostęp każdy, tutaj nie wszystkim chciałoby się zakładać konto. No i na fb siedzi się jednak częściej (choć ja chyba teraz jestem tutaj częściej ) i mam wrażenie, że większość z tych BAB za przeproszeniem po prostu nie ma co robić... I leczy swoje kompleksy powtarzaniem się przeczytanymi wcześniej gdzie indziej mądrościami
Nie wiem, mnie to strasznie irytuje
Niby tak, ale przecież na fb każda jest z imienia i nazwiska, co powinno je trochę hamować...