reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Tak jak piszecie dziewczyny na fejsbukowych grupach jest sttasznie dużo jadu... A niektóre mamy to poprostu najmądrzejsze, strach o coś zapytać. Klimat tutaj jest nie do porównania, dzielimy się wiedzą i doradzamy sobie a tam za większość pytan byłabym zgnojona ze jak to nie wiem czegoś albo coś robię w inny sposób niż te matki.... 😂😂

Miłego dnia i samych dobrych wyników!

Nie wiem z czego to wynika, przydałyby się jakieś badania w tym kierunku 😅 Ogólnie do FB ma dostęp każdy, tutaj nie wszystkim chciałoby się zakładać konto. No i na fb siedzi się jednak częściej (choć ja chyba teraz jestem tutaj częściej 😅) i mam wrażenie, że większość z tych BAB za przeproszeniem po prostu nie ma co robić... I leczy swoje kompleksy powtarzaniem się przeczytanymi wcześniej gdzie indziej mądrościami 🙄
Nie wiem, mnie to strasznie irytuje 🙈

Mi wczoraj na wizycie babka kazała kontynuować luteinę a skończyłam 16tc. Powiedziała żeby na razie zazywac tak samo, kolejna wizytę mam za 2,5 tyg 🤔 to może wtedy zmniejszy. Ufam jej ale czytając Wasze posty myślałam że będę schodzić.

Dobrej nocy Wam życzę i gratuluję wizyt ❤ super ogląda się i czyta o zdrowych maluchach, jutro kolejny taki dzień dla kolejnych mam :D
Ja też o to pytałam mojego gina i ja będę brać luteine do końca ciazy. Ostatnio też tak brałam.

Wstałam! Stresuje się dzisiejszym egzaminem... zaczynam o 11:30! Trzymajcie kciuki 💪🏻 @Piernik98 powodzenia na obronie! Dasz radę 😁
Kciuki zaciśnięte ✊

Cześć mam do nadrobienia prawie 100 stron 😂 więc chyba nie dam rady. Wczoraj byłam na prenatalnych i wszystko z dzieckiem dobrze 😀. Ma 5,5 cm, tętno 155 i lekarz stwierdził że chyba dziewczynka 🙂 mąż niestety nie mógł wejść ale lekarz nagral całe nasze badanie 🙂 nie robiłam dodatkowych badań bo stwierdziłam że skoro na USG wyszło wszystko dobrze to nie będę się denerwować 😋 idę za tydzień do innego lekarza potwierdzić wszystkie dane 😀 Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Gratuluję zdrowej córeczki 🥰

A tak nawiasem mówiąc gratuluję wczorajszych udanych wizyt ❤️ dziś trzymam kciuki za następne ✊✊❤️

Dzisaj musiałam zejsc z wózkiem sama nie miał kto mi pomóc... Także 8kg wózek plus 15 kg moja córka... I głową już myśli...
Wysoko musisz znosić i wnosić wózek? Nie masz możliwości zostawić na dole klatki albo w piwnicy? Może złożony i ustawiony w kąciku nikomu by nie przeszkadzał?

Dobry 🦄
Powiem Wam, ze ciagle się smaruje filtrem milion uva uvb, a i tak to nic nie daje. Wczoraj spaliłam sobie uda i ledwo spałam. Uważajcie na słońce, bo skóra w ciąży jakaś podatniejsza 😱😖
A często się smarujesz? Może zmień filtr na jakiś inny może ten był źle przechowywany i przez to nie działa jak powinien?

A jakiego kremu używasz? Muszę coś kupić, nie wiem czego można używać 🙈
Ja w tym roku postanowiłam podkradać filtr dziecku 😂 używamy 50+ cien dla dzieci w sprayu (z Lidla). Może nie jest to filtr mineralny ale nie ma też w składzie tych złych skladnikow, które przechodzą przez skórę.

Oo też nie wiem! I czy 15+1 to 15. czy 16. tydzień. Ktoś tu pisał, że 16, a położna mówiła mi ostatnio ze 15 :D tyle zagadek w tej ciąży!

Mój lekarz liczy skończone tygodnie więc dla niego 15+1 to znak, że jestem w 15 tygodniu :) Ja liczę jakby bieżący tydzień, czyli dla mnie to 16 😅

reklama
Nie wiem z czego to wynika, przydałyby się jakieś badania w tym kierunku 😅 Ogólnie do FB ma dostęp każdy, tutaj nie wszystkim chciałoby się zakładać konto. No i na fb siedzi się jednak częściej (choć ja chyba teraz jestem tutaj częściej 😅) i mam wrażenie, że większość z tych BAB za przeproszeniem po prostu nie ma co robić... I leczy swoje kompleksy powtarzaniem się przeczytanymi wcześniej gdzie indziej mądrościami 🙄
Nie wiem, mnie to strasznie irytuje 🙈

Niby tak, ale przecież na fb każda jest z imienia i nazwiska, co powinno je trochę hamować... 😅

Do góry