reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny a ja z innej parafii... korzystacie może z jakiś innych grup? Albo fb , Instagram, itp?
Ja jestem jeszcze w grudniowych mamach na fb, ale jej nie używam i w listopadowe/grudniowe mamy na fb to troche czytam, bo tam sa dziewczyny z trochę starszymi ciążami niż moja:) z poczatku czy połowy listopada.

reklama
Cześć mam do nadrobienia prawie 100 stron 😂 więc chyba nie dam rady. Wczoraj byłam na prenatalnych i wszystko z dzieckiem dobrze 😀. Ma 5,5 cm, tętno 155 i lekarz stwierdził że chyba dziewczynka 🙂 mąż niestety nie mógł wejść ale lekarz nagral całe nasze badanie 🙂 nie robiłam dodatkowych badań bo stwierdziłam że skoro na USG wyszło wszystko dobrze to nie będę się denerwować 😋 idę za tydzień do innego lekarza potwierdzić wszystkie dane 😀 Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Super! Jaka sliczna dziewczynka, gratuluje! ❤️ (Zakryj dane 😉)

Ja siedze przed gabinetem i czekam.

Ktoś tu pytał o córeczkę czy się przyzwyczaiła po tej przerwie znów do żłobka. Więc tak no Panie są Nią zachwycone pomimo tej przerwy jest grzeczna pięknie je i naodmiar wszystkiego opiekuje się innymi dziećmi jak ktoś płacze to od razu idzie przytulać❤️ dzisaj może być inaczej bo obudziła się przed 5...ma zły chumor ale co się dziwić jak pogoda też jest nie za fajna... Polezala przy mnie do spała może z 10 minut ale wiem że będzie jej ciezko wytrzymać do drzemki o 12

Hej dziewczyny,
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i egzaminy Wasze i Waszych mężów ✊😁
Chciałam powiedzieć, że tak mi dały do głowy wasze sny, że dzisiaj śnił mi się mój były w sytuacjach, o których jako mężatka nie chce myśleć ☺️ także..... miłego dnia 🙈
A ja dzisaj ze by było śmieszniej śnił mi się erotyczny sen z kolegą z pracy 🤦‍♀️ i skąd to się bierze to ja nie mam pojęcia 😅

Dobry 🦄
Powiem Wam, ze ciagle się smaruje filtrem milion uva uvb, a i tak to nic nie daje. Wczoraj spaliłam sobie uda i ledwo spałam. Uważajcie na słońce, bo skóra w ciąży jakaś podatniejsza 😱😖

@Piernik98 powodzenia [emoji4]

I trzymam kciuki za wizyty - trochę ich dzisiaj jest [emoji4][emoji3590][emoji3059]

I jeszcze raz gratuluje wczorajszych dobrych wiadomości [emoji3590]

@PannaAdrianna przeczytałam wiadomość o 4.30 i niemal odpisałam od razu. W porę się zorientowałam, że może ciut za wcześnie [emoji13]

reklama
Do góry