reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny a ja z innej parafii... korzystacie może z jakiś innych grup? Albo fb , Instagram, itp?
Ja jestem jeszcze w grudniowych mamach na fb, ale jej nie używam i w listopadowe/grudniowe mamy na fb to troche czytam, bo tam sa dziewczyny z trochę starszymi ciążami niż moja:) z poczatku czy połowy listopada.

reklama
Cześć mam do nadrobienia prawie 100 stron 😂 więc chyba nie dam rady. Wczoraj byłam na prenatalnych i wszystko z dzieckiem dobrze 😀. Ma 5,5 cm, tętno 155 i lekarz stwierdził że chyba dziewczynka 🙂 mąż niestety nie mógł wejść ale lekarz nagral całe nasze badanie 🙂 nie robiłam dodatkowych badań bo stwierdziłam że skoro na USG wyszło wszystko dobrze to nie będę się denerwować 😋 idę za tydzień do innego lekarza potwierdzić wszystkie dane 😀 Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Super! Jaka sliczna dziewczynka, gratuluje! ❤️ (Zakryj dane 😉)

Ja siedze przed gabinetem i czekam.

Ktoś tu pytał o córeczkę czy się przyzwyczaiła po tej przerwie znów do żłobka. Więc tak no Panie są Nią zachwycone pomimo tej przerwy jest grzeczna pięknie je i naodmiar wszystkiego opiekuje się innymi dziećmi jak ktoś płacze to od razu idzie przytulać❤️ dzisaj może być inaczej bo obudziła się przed 5...ma zły chumor ale co się dziwić jak pogoda też jest nie za fajna... Polezala przy mnie do spała może z 10 minut ale wiem że będzie jej ciezko wytrzymać do drzemki o 12

Hej dziewczyny,
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i egzaminy Wasze i Waszych mężów ✊😁
Chciałam powiedzieć, że tak mi dały do głowy wasze sny, że dzisiaj śnił mi się mój były w sytuacjach, o których jako mężatka nie chce myśleć ☺️ także..... miłego dnia 🙈
A ja dzisaj ze by było śmieszniej śnił mi się erotyczny sen z kolegą z pracy 🤦‍♀️ i skąd to się bierze to ja nie mam pojęcia 😅

Dobry 🦄
Powiem Wam, ze ciagle się smaruje filtrem milion uva uvb, a i tak to nic nie daje. Wczoraj spaliłam sobie uda i ledwo spałam. Uważajcie na słońce, bo skóra w ciąży jakaś podatniejsza 😱😖

@Piernik98 powodzenia [emoji4]

I trzymam kciuki za wizyty - trochę ich dzisiaj jest [emoji4][emoji3590][emoji3059]

I jeszcze raz gratuluje wczorajszych dobrych wiadomości [emoji3590]

@PannaAdrianna przeczytałam wiadomość o 4.30 i niemal odpisałam od razu. W porę się zorientowałam, że może ciut za wcześnie [emoji13]

reklama
Do góry