reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Co do farb bez amoniaku to farbowalam wczoraj garnier olia 😊 kolor pieknie chwycil nawet facet zauważył różnice 😱😂 no i powiem wam wazna sprawa farby w ogole nie smierdzialy!!! Czego wlasnie nie nawidze w farbach to ten zapach po ktorym mam bole glowy i zle sie czuje tak jak wczoraj farbowalam bylam w szoku bo nie smierdzialo 😊

reklama
Hej. No prawie 80 stron do nadrobienia. Nie dam rady bo boli mnie głowa. Jutro będzie jeszcze więcej :o także postaram się być na bieżąco.

Wizytówka ktoś dziś/wczoraj? Jeśli tak to napiszcie dziewczyny czy było wsio ok.

Marzę o tym żeby iść spać... A pewnie jak już będę mogła się położyć to znowu do 3 będę lezec eh.
Ja wczoraj miałam wizytę, wszystko jest dobrze mała rozwija się prawidłowo i będzie dziewczynka 😊 ma już 10,1 cm i waży 150 gram🥰

Co do farb bez amoniaku to farbowalam wczoraj garnier olia 😊 kolor pieknie chwycil nawet facet zauważył różnice 😱😂 no i powiem wam wazna sprawa farby w ogole nie smierdzialy!!! Czego wlasnie nie nawidze w farbach to ten zapach po ktorym mam bole glowy i zle sie czuje tak jak wczoraj farbowalam bylam w szoku bo nie smierdzialo 😊
Te farby z garniera są naprawdę super bo ja już wcześniej używałam a teraz chociaż mam pewność że kolor mi wyjdzie taki jaki chce 😊

Wiecie co chyba pójdzie jej tak brakuje kontaktu z dziećmi że to jest nie do ogarnięcia a ja będę mogła zrobić spokojnie zakupy i posprzątać w domku 😊 dzisaj z M mam 3 rocznicę po ślubie cywilnym więc mam w planach zrobić jego ulubione pulpecik z makaronem a na później sałatkę z pora 😊
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu 😊

Te farby z garniera są naprawdę super bo ja już wcześniej używałam a teraz chociaż mam pewność że kolor mi wyjdzie taki jaki chce 😊
Ja wczesniej uzywalam henny do wlosow z khadi ale w ciazy nie moge zniesc tego zapachu plus fakt dlugiego nakladania i paprania sie to odpuscilam choc kolor byl jieziemsko blyszczacy, jak tafla. Naqet 3 msc po farbowaniu ktos sie zapytal czy cos robilam z wlosami bo sie tak blyszcza...no ale aplikacja jej to masakra...wiadomo cos za cos pewnie

Ja wczesniej uzywalam henny do wlosow z khadi ale w ciazy nie moge zniesc tego zapachu plus fakt dlugiego nakladania i paprania sie to odpuscilam choc kolor byl jieziemsko blyszczacy, jak tafla. Naqet 3 msc po farbowaniu ktos sie zapytal czy cos robilam z wlosami bo sie tak blyszcza...no ale aplikacja jej to masakra...wiadomo cos za cos pewnie
Ja nigdy nie używałam henny zawsze farby. Ale słyszałam że henna tak nie niszczy włosów wręcz je odzywia😉

Hej dziewczyny [emoji5] ja piszę do Was z dobrą informacją. Dostałam dzisiaj wyniki testu Panorama wedlug niego moja niunia jest zdrowa (wolna od różnych wad genetycznych). Teraz już ze spokojem czekam na wyniki pappy i następną wizytę USG [emoji4]
Cudowna wiadomość [emoji3590] teraz pozostaje tylko sama radość [emoji4]

Cześć dziewczyny [emoji4]
Życzę miłej środy i samych udanych wizyt [emoji3590]

Co do detektora, to jeszcze mi sie nie zdarzylo, zebym nie znalazla serduszka. Tylko na samym poczatku po kupieniu, ale bardzo wczesnie bylo, ale za trzecim razem mi sie udalo, a bylo wtedy 9+5. Teraz za kazdym razem znajduje, wiadomo czasem musze dluzej szukac, albo jest tak, ze znajde i zaraz maluch ucieka, ale zawsze jest 😉

Ciesze sie, ze juz odzylas i energía Ci wrocila. Na pewno mala sie bedzie dobrze bawic w zlobku. Gratulacje z okazji rocznicy! 😊
Ja się jednak nie zdecyduje, małż mój by mnie chyba zagryzł :D

@Asia Kasia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ;)

#Farby
No to się jednak zdecyduje na tego oila :D
A jak z jego wydajnością? Bo juz chyba 2 opakowania będę musiała kupić xd

reklama
My wyskoczymy tylko na 6 dni i to do Blanes na Costa Brava, 60km od nas, poltorej godziny jazdy pociagiem [emoji6] ale co tam, po to sie przeprowadzilam do Hiszpanii, zeby nie musiec daleko na wakacje jezdzic [emoji23] Nie no, to zart, ale w tym roku przez koronakryzys to nie bardzo, trzeba na dzidzie oszczedzac, no i jeszcze samochod chcemy kupic [emoji6] Mi sie marzy miesiac wakacji w Polsce tak w ogole, najlepiej Mazury, jeziora, lasy, grzybki... [emoji7]
Mhmm Blanes...1997 rok...ale się wtedy działo...[emoji6] 3 tygodnie głównie nocnego życia... piękna, młoda, w obcym kraju... królowa życia po prostu [emoji7][emoji3590][emoji16]

Do góry