reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Witajcie jestem po wizycie dzidzia ladna ladnie rosnie
Mamy czekac jak zadzwonia badz nie do dwoch tygodni.
Dzidzius ma 64,8mm termin porodu wedlug dzidzi na 21 grudnia

Załączniki

• 15923072967705760081183881721531.jpg
    15923072967705760081183881721531.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 64
  • 15923073473261291455194904256540.jpg
    15923073473261291455194904256540.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 66
Wiesz co nam nikt nie mówił o tym ani gin ani w biurze ale rzeczywiście komarów nie było ani jednego nie kojarzę. My byliśmy w la Romana przy morzu karaibskim. Hotel be live canoa.
No Zika znana juz od kilku lat ale to tylko w ciazy grozne, ogolnie bez ciazy przechodzi sie raczej bezobjawowo cos jak toxoplazmoza. My przerwalismy starania na Zanzibarze dla bezpieczenstwa ale potem hulaj dusza:) No i Zika pojawila sie w Europie poludniowej niestety juz ale w sumie prawdopodobienstwo zlapania tego swinstwa male i nie ma co raczej sie przejmowac, choc moja kolezanka przez Zike i starania odwolala Andaluzje w tamtym roku i bylam troche w szoku bo ja bym jechala. Kazdy ma tam swoje racje:)

Widzę, ze piszecie o wakacjach. Ja calutki luty spędziłam na delegacji w Rosji 😂 zimno, pizgało, pracowalismy cale dnie. Moj ostatni wyjazd 😂 nasz jeden kolega trochę kaszlał to ludzie się go bali, ale to jeszcze był czas, ze wszyscy robiliśmy sobie żarty z koronawirusa. Jak wracaliśmy to na lotnisku w Moskwie nikt nie mial maseczki:)

Dziewczyny pytanie, takiego camemberta w panierce z patelni to mozna wszamać? 😁
Jak z pasteryzowanego mleka to smacznego!:)

W ogóle. Pamietacie czy nie nie wiem ale 😂 moja kuzynka ma -40% w sklepie dla dzieci i bedziemy wlasnie zamawiac wozek i dostawke. Wiem ze wczesnie ale zamawiaja z niemiec i idzie to kilka tygodni no a druga sprawa ze rodzice koncem lipca maja mnie odwiedzic i by mi to przywiezli...niestety jakbym chciala zeby przewoznik mi to zabral to sporo zaplace. Takze ja juz kompletuje wyprawke 😂 no ale zapakowane to bedzie czekalo. Jednak jak mysle ze zaplace 40% taniej plus fakt ze w polsce ogolnie jest taniej no to jednak sie zdecydujemy 😊 po za tym odkladamy na mieszkanie wiec takie ceny to naprawde okazja

reklama
Do góry