Podobno jest jakaś aplikacja,co daje takie dzięki właśnie...ale nie znam nazwy.Dziewczyny pytanie. Miała którąś przy wcześniejszych dzieciaczkach albo planuje teraz zakup "misia szumisia"? Zastanawiam się czy są one faktycznie coś warte i czy sprawdzają się tak jak to je reklamuja?
reklama
Blaankaa
Fanka BB :)
Ja tak mam i dostajesz pieniądze od firmy A oni później się rozliczają z Zusem
A jak to wygląda jak pracodawca zatrudnia ponad 20 osób. Wtedy dostaje wypłatę z firmy a oni się rozliczają z zusem czy też będę musiała czekać na przelew z zus?
Sabina17
Zielona123
No Zika znana juz od kilku lat ale to tylko w ciazy grozne, ogolnie bez ciazy przechodzi sie raczej bezobjawowo cos jak toxoplazmoza. My przerwalismy starania na Zanzibarze dla bezpieczenstwa ale potem hulaj dusza No i Zika pojawila sie w Europie poludniowej niestety juz ale w sumie prawdopodobienstwo zlapania tego swinstwa male i nie ma co raczej sie przejmowac, choc moja kolezanka przez Zike i starania odwolala Andaluzje w tamtym roku i bylam troche w szoku bo ja bym jechala. Kazdy ma tam swoje racjeWiesz co nam nikt nie mówił o tym ani gin ani w biurze ale rzeczywiście komarów nie było ani jednego nie kojarzę. My byliśmy w la Romana przy morzu karaibskim. Hotel be live canoa.
Zielona123
Jak z pasteryzowanego mleka to smacznego!Widzę, ze piszecie o wakacjach. Ja calutki luty spędziłam na delegacji w Rosji zimno, pizgało, pracowalismy cale dnie. Moj ostatni wyjazd nasz jeden kolega trochę kaszlał to ludzie się go bali, ale to jeszcze był czas, ze wszyscy robiliśmy sobie żarty z koronawirusa. Jak wracaliśmy to na lotnisku w Moskwie nikt nie mial maseczki
Dziewczyny pytanie, takiego camemberta w panierce z patelni to mozna wszamać?
Precelka25
Przeczytaj co jest na opakowaniu napisaneDziewczyny pytanie, takiego camemberta w panierce z patelni to mozna wszamać?
L
Lebkuchen_mum
Gość
W ogóle. Pamietacie czy nie nie wiem ale moja kuzynka ma -40% w sklepie dla dzieci i bedziemy wlasnie zamawiac wozek i dostawke. Wiem ze wczesnie ale zamawiaja z niemiec i idzie to kilka tygodni no a druga sprawa ze rodzice koncem lipca maja mnie odwiedzic i by mi to przywiezli...niestety jakbym chciala zeby przewoznik mi to zabral to sporo zaplace. Takze ja juz kompletuje wyprawke no ale zapakowane to bedzie czekalo. Jednak jak mysle ze zaplace 40% taniej plus fakt ze w polsce ogolnie jest taniej no to jednak sie zdecydujemy po za tym odkladamy na mieszkanie wiec takie ceny to naprawde okazja
Ja kocham Grecję,byliśmy 3 razy i tam wl sie zareczylismy....chętnie bym w tym roku poleciała....My też we wrześniu planujemy ale chyba raczej w PlMy tez chcemy mieć jakieś ostatnie wakacje we dwoje planujemy we wrześniu jakąś Grecję chociaż...
reklama
karpatka87
Ja mam ten profil, dosyć późno się do niego zalogowałam bo dopiero na 2 miesiącu zwolnienia lekarskiego i tam w rubryce zasiłki było juz ile i kiedy dostanę. No dziś przyszedł kolejny przelew za jakiś okres a za tydzień mam kolejny .
A gdzie jest zakładka zasiłki? Mam ten profil, ale nie widzę