reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja właśnie skończyłam robić nalesniki,deser z truskawkami już mi zastygl...więc idę wcisnąć😋Miłego wieczoru i dobranoc dla niektórych😊😊

Załączniki

• 20200615_200153.jpg
    20200615_200153.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 73
reklama
Ja bym cały czas jadła KFC 😁 na śniadanie, obiad i kolacje 😁 dobrze że najbliższy 35 kilometrów ode mnie 🙈 jak trafia się okazja to jem nie odpuszczam bo nie potrafię 🙈
Ja mam dosłownie 3 min od domu 😂 Według Google Maps 210m. I jeszcze darmowa dostawa!
Pewnie kiedyś bym jadła jak szalona, bo kocham fast foody, ale odkąd nie jem mięsa to KFC ma mi mało do zaoferowania :( Za to mam ciążową fazę na lody i ciastka z Maca :p

Właśnie też nie kupuje tam ubrań a chciałam ciążowe spodenki :) więc zaryzykuje i kupie xs :D

Ja się tam boję zamawiać, bo nieraz w XSkach pływam...Daj znać jak Ci dojdą :)

Pamiętajcie tylko ze arbuz ma dość wysoki indeks glikemiczny , ponad 70....

Wiadomo, że wszystko w nadmiarze nie jest wskazane ;)

Haha :) jak często jadacie fast foody? Ja nie ukrywam że kocham McDonald i jadłabym co tydzień 😂😂 ale hamuje się i jadłam w ciąży dopiero dwa razy. Ale wyrzuty sumienia miałam i sobie postanowiłam że nie jem tego syfu. Zobaczymy ile wytrzymam 😂😂

Od marca ze 3 razy byliśmy w KFC i ja zawsze tylko wrapa biorę, ewentualnie frytki😁 Poza tym raczej nie zdarza mi się, bo mieszkam poza miastem i trzeba by dojechać, może to i lepiej... 😁

Haha :) jak często jadacie fast foody? Ja nie ukrywam że kocham McDonald i jadłabym co tydzień 😂😂 ale hamuje się i jadłam w ciąży dopiero dwa razy. Ale wyrzuty sumienia miałam i sobie postanowiłam że nie jem tego syfu. Zobaczymy ile wytrzymam 😂😂
Tez kocham McDonald!, niby zawsze sie zdrowo odżywiam ale McDonald to mój ulubiony grzech i cieżko mi sie oprzec :D w ciazy obiecałam sobie ze max raz na miesiac i juz slinie sie na czerwcowa wizyte ;p

reklama
Mam taką nadzieję, tylko mnie to zmartwiło,bo ja jednak duże ilości ich zjadałam i to od początku ciąży( zawsze w pracy jak mnie nagły głód łapał i potrafiłam pół paczki zjeść ) juz mam przez to ze 3 na plusie😂Ale już nie ruszę...;)przerzucę się na waniliowe;)

@Patrycjaaa97 zapomniałam ci napisać,że ja to bym mogła miec całe stado takich ładnych synków jak ten twój,co tam dziewczynka 😁

Haha, wiadomo że jak będzie chłopiec to też fajnie, najważniejsze żeby zdrowe było. Jednak marzenie o córci mnie nie opuszcza 🙈 jeszcze jakby miała takie loczki jak miał Kacperek, to już w ogóle extra bo jednak jemu obcięliśmy jak zaczęły mu przeszkadzać, a córci zawsze można robić warkoczyki, kiteczki itd 😁

Załączniki

• IMG_20200615_205140_908.jpg
    IMG_20200615_205140_908.jpg
    420,8 KB · Wyświetleń: 81
Do góry