reklama
karpatka87
Fanka BB :)
Ja właśnie skończyłam robić nalesniki,deser z truskawkami już mi zastygl...więc idę wcisnąćMiłego wieczoru i dobranoc dla niektórych
A cóż to za pysznie wyglądający deser?
@joannatov @Blaankaa
Dziękuję za słowa pocieszenia Też mam nadzieje, że z dzidzią wszystko oki i staram się mysleć pozytywnie. Z perspektywy czasu żałuję, że zrobiłam test pappa...
@Zielona123 dzięki, że wszystko mi tak dokładnie opisałaś, ja w czwartek zapytam mojego gin gdzie on radzi mi zrobić
Dziękuję za słowa pocieszenia Też mam nadzieje, że z dzidzią wszystko oki i staram się mysleć pozytywnie. Z perspektywy czasu żałuję, że zrobiłam test pappa...
@Zielona123 dzięki, że wszystko mi tak dokładnie opisałaś, ja w czwartek zapytam mojego gin gdzie on radzi mi zrobić
Animowana
Tak raz na miesiącHaha jak często jadacie fast foody? Ja nie ukrywam że kocham McDonald i jadłabym co tydzień ale hamuje się i jadłam w ciąży dopiero dwa razy. Ale wyrzuty sumienia miałam i sobie postanowiłam że nie jem tego syfu. Zobaczymy ile wytrzymam
Z płatków owsianych,jogurtów naturalnych i mysem truskawkowymA cóż to za pysznie wyglądający deser?
ola32
Ja mam dosłownie 3 min od domu Według Google Maps 210m. I jeszcze darmowa dostawa!Ja bym cały czas jadła KFC na śniadanie, obiad i kolacje dobrze że najbliższy 35 kilometrów ode mnie jak trafia się okazja to jem nie odpuszczam bo nie potrafię
Pewnie kiedyś bym jadła jak szalona, bo kocham fast foody, ale odkąd nie jem mięsa to KFC ma mi mało do zaoferowania Za to mam ciążową fazę na lody i ciastka z Maca
niemandin
Właśnie też nie kupuje tam ubrań a chciałam ciążowe spodenki więc zaryzykuje i kupie xs
Ja się tam boję zamawiać, bo nieraz w XSkach pływam...Daj znać jak Ci dojdą
Pamiętajcie tylko ze arbuz ma dość wysoki indeks glikemiczny , ponad 70....
Wiadomo, że wszystko w nadmiarze nie jest wskazane
Haha jak często jadacie fast foody? Ja nie ukrywam że kocham McDonald i jadłabym co tydzień ale hamuje się i jadłam w ciąży dopiero dwa razy. Ale wyrzuty sumienia miałam i sobie postanowiłam że nie jem tego syfu. Zobaczymy ile wytrzymam
Od marca ze 3 razy byliśmy w KFC i ja zawsze tylko wrapa biorę, ewentualnie frytki Poza tym raczej nie zdarza mi się, bo mieszkam poza miastem i trzeba by dojechać, może to i lepiej...
Zielona123
Tez kocham McDonald!, niby zawsze sie zdrowo odżywiam ale McDonald to mój ulubiony grzech i cieżko mi sie oprzec w ciazy obiecałam sobie ze max raz na miesiac i juz slinie sie na czerwcowa wizyte ;pHaha jak często jadacie fast foody? Ja nie ukrywam że kocham McDonald i jadłabym co tydzień ale hamuje się i jadłam w ciąży dopiero dwa razy. Ale wyrzuty sumienia miałam i sobie postanowiłam że nie jem tego syfu. Zobaczymy ile wytrzymam
PannaAdrianna
Śmiem twierdzić (i twierdzenie to graniczy z pewnością), że ja nigdy nie miałam takiej figuryJak ja Wam zazdroszczę takich figur matko tak wyglądałam jak miałam 18 lat
reklama
Patrycjaaa97
Mam taką nadzieję, tylko mnie to zmartwiło,bo ja jednak duże ilości ich zjadałam i to od początku ciąży( zawsze w pracy jak mnie nagły głód łapał i potrafiłam pół paczki zjeść ) juz mam przez to ze 3 na plusieAle już nie ruszę...przerzucę się na waniliowe
@Patrycjaaa97 zapomniałam ci napisać,że ja to bym mogła miec całe stado takich ładnych synków jak ten twój,co tam dziewczynka
Haha, wiadomo że jak będzie chłopiec to też fajnie, najważniejsze żeby zdrowe było. Jednak marzenie o córci mnie nie opuszcza jeszcze jakby miała takie loczki jak miał Kacperek, to już w ogóle extra bo jednak jemu obcięliśmy jak zaczęły mu przeszkadzać, a córci zawsze można robić warkoczyki, kiteczki itd
Załączniki