reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dzięki :) Fajnie, że taki krótki czas oczekiwania. A to 5dni roboczych? Podali Ci też płeć na wyniku? I czy pappe robiłaś też?
Tak to bylo 5 dni roboczych, choc mówili ze moze być do 10 dni bo próbka idzie do Hong Kongu. Robilam Pappa ale jak przyszedl mi juz Nifty wczesniej to w sumie nawet jeszcze nie pofatygowalam sie po odbior...Pappa to tylko jakas tam statystyka a Nifty to 99%.
Robic mozna od razu po 10 tyg i tak plec od razu widac, chyba ze ktos nie chce to zaznacza w formularzu. No i plec sie nie "zmieni" jak to moze byc w USG;)
Trzeba tez znalezc autoryzowana klinike bo to teraz dobry interes i podobno zaczely sie tworzyc jakies testy widmo. Ja robilam na zdrowegeny.pl ale jest tego bardzo duzo calej Polsce we wszytkich wiekszych miastach.
Nie ma sie co bac, moze wydatek spory ale uczucie ulgi po wyniku nie do opisania!

reklama
Mnie wczoraj brat przywiózł od wujka koszyczek czereśni i truskawek, i właśnie się zajadam z kefirkiem 🤤 Ale mam ochotę na coś konkret dzisiaj, kebab mi chodzi po głowie 🙈

Dziewczyny które mają dzieci - używałyście smoczków Bibs? Dostaliśmy bon do dzieciowego sklepu, muszę go dzisiaj wykorzystać i wybrałam już kocyk, ale muszę coś dobrać i zastanawiam się nad tymi smoczkami 🤔
Tak, fajne, osłonka smoka odstaje od ust i nie odparza 👍

Wlasnie pytanie do dziewczyn co mają detektory tętna...bo juz tak no nie wiem z tydzien czy dwa slysze takie dziwne cos w sensie juz mowie 😂 jak wylapie tetno dzidzi i jest mega glosno to za jakis czas (nie zawsze sie tak dzieje) tetno słabnie na glosnosci i przemieszcza sie troche w bok ale w miedzy czasie slysze przez detektor takie dziwne pluski jakby wiecie cos wpadlo do wody 😂 albo takie bombelki...powiem od razu ze tego nie czuje 😂 i nie wiem czy moze to byc tak ze dzidzia sie rusza i slychac go w tym płynie te pluśnięcia czy to moje jelita ewentualnie dzwieki nienzanego povhodzenia. Dzieje sie tak tylko czasami, nie zawsze...i wlasnie no nie wiem ciekawi mnie to 🤔🤣🤣🤣
Własnie specjalnie teraz sobie odpaliłam, żeby to sprawdzić i rzeczywiście jest coś takiego ;D Wcześniej nie zwróciłam uwagi, bo tak się skupiałam na tym serduszku.

Laseczka[emoji7]
Od boku niekoniecznie 😂

Super figurka Ja zamówiłam tę z Selfieroom, powinna na dniach przyjść to też zrecenzuję

Jeszcze widziałam, że na ebutik są, ale właśnie nie wiem jak z jakością. A takie ładne letnie kolory

Link do: Turkusowa spódnica Luna RUE PARIS

reklama
Do góry