Asia Kasia
Fanka BB :)
Się cenią nie powiemTe z Lovi często spotykam w Rosmannie, więc na pewno kupię w jakiejś promocji do testów Ale akurat na tej stronie są te Bibs albo jakieś po 40 zł sztuka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Się cenią nie powiemTe z Lovi często spotykam w Rosmannie, więc na pewno kupię w jakiejś promocji do testów Ale akurat na tej stronie są te Bibs albo jakieś po 40 zł sztuka
A teraz tak zerknęłam i znalazłam z tej firmy Bibs 2 sztuki za 28zlTe z Lovi często spotykam w Rosmannie, więc na pewno kupię w jakiejś promocji do testów Ale akurat na tej stronie są te Bibs albo jakieś po 40 zł sztuka
A teraz tak zerknęłam i znalazłam z tej firmy Bibs 2 sztuki za 28zl
Ja bym proponowała szafęNo to tu 2 sztuki są za 39 złotych. Ale nie widzę nic ciekawego, więc spróbujemy. Muszę też zamówić komodę, bo nie będę miała gdzie tego wszystkiego chować, jak zacznę szaleć... A wyprzedaże tuż tuż
Mój Maksiu miał smoka tylko do zasypiania i to wieczorem....ale parę miesięcy i samo jakoś wyszło, że się oduczył.Wiadomo można kupić ale zobaczysz czy Maluszek będzie smoczkowy moja koleżanka z synkiem próbowała już każdego smoka każdy wypluwał
Ja bym proponowała szafę
Też na początku kupiłam komodę i brakło dokupiłam druga i dalej brakuje
Moja córka była batdzo smoczkowa to tego stopnia że jednego smoka miała w buzi a dwa kolejne w rączkach przeszło jej 4 miesiące temu jak wychodziło jej 6 zębów na raz i dostała aft od tamtej pory już smoka nie bierzeMój Maksiu miał smoka tylko do zasypiania i to wieczorem....ale parę miesięcy i samo jakoś wyszło, że się oduczył.
Co do detektora to polecam popytać na lokalnych grupach ja się zapytałam i mi obca dziewczyna pożyczyła na tyle na ile chce i za free pewnie jak będę oddawać coś jej kupie ale przy okazji poznałam fajną dziewczyne- ona jest już w 7 mies i sobie piszemy teraz a serducho znalazłam ostatnio (sobota) 11+3Ja się bardzo waham ale widzę ze każda zadowolona z detektora widziałam nawet jakiś używany za Ok 100zl i to tu we Wrocławiu ale jestem dopiero wg usg 11+3 i nie wiem czy nie za wczesnie
Za moich czasów chyba jeszcze ich nie było. W każdym razie nic o nich nie słyszałam. Moi chłopcy mieli smoczki Lovi. Obydwaj je akceptowali. Nie zaburzyły mi karmienia piersią. A najbardziej lubiłam te świecące w nocy, jak wypadły to łatwiej było znaleźćMnie wczoraj brat przywiózł od wujka koszyczek czereśni i truskawek, i właśnie się zajadam z kefirkiem Ale mam ochotę na coś konkret dzisiaj, kebab mi chodzi po głowie
Dziewczyny które mają dzieci - używałyście smoczków Bibs? Dostaliśmy bon do dzieciowego sklepu, muszę go dzisiaj wykorzystać i wybrałam już kocyk, ale muszę coś dobrać i zastanawiam się nad tymi smoczkami