reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ostatnio któraś pisala o spodnicach olowkowych i nabralam ochoty 😁 kupilam w weekend w mohito za 40zl. Jeszcze byly w innych kolorach. Ale wydaje mi sie, ze nie jest bardzo rozciagliwa i pod koniec ciąży jej nie włożę.

Załączniki

• 20200615_163444.jpg
    20200615_163444.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 99
Mój Maksiu miał smoka tylko do zasypiania i to wieczorem....ale parę miesięcy i samo jakoś wyszło, że się oduczył.
Moja córka była batdzo smoczkowa to tego stopnia że jednego smoka miała w buzi a dwa kolejne w rączkach 😅😂 przeszło jej 4 miesiące temu jak wychodziło jej 6 zębów na raz i dostała aft od tamtej pory już smoka nie bierze

Ja się bardzo waham ale widzę ze każda zadowolona z detektora :) widziałam nawet jakiś używany za Ok 100zl i to tu we Wrocławiu ale jestem dopiero wg usg 11+3 i nie wiem czy nie za wczesnie
Co do detektora to polecam popytać na lokalnych grupach :) ja się zapytałam i mi obca dziewczyna pożyczyła na tyle na ile chce :D i za free :) pewnie jak będę oddawać coś jej kupie :) ale przy okazji poznałam fajną dziewczyne- ona jest już w 7 mies i sobie piszemy teraz :D a serducho znalazłam ostatnio (sobota) 11+3

reklama
Mnie wczoraj brat przywiózł od wujka koszyczek czereśni i truskawek, i właśnie się zajadam z kefirkiem 🤤 Ale mam ochotę na coś konkret dzisiaj, kebab mi chodzi po głowie 🙈

Dziewczyny które mają dzieci - używałyście smoczków Bibs? Dostaliśmy bon do dzieciowego sklepu, muszę go dzisiaj wykorzystać i wybrałam już kocyk, ale muszę coś dobrać i zastanawiam się nad tymi smoczkami 🤔
Za moich czasów chyba jeszcze ich nie było. W każdym razie nic o nich nie słyszałam. Moi chłopcy mieli smoczki Lovi. Obydwaj je akceptowali. Nie zaburzyły mi karmienia piersią. A najbardziej lubiłam te świecące w nocy, jak wypadły to łatwiej było znaleźć :)

Do góry