reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ostatnio któraś pisala o spodnicach olowkowych i nabralam ochoty 😁 kupilam w weekend w mohito za 40zl. Jeszcze byly w innych kolorach. Ale wydaje mi sie, ze nie jest bardzo rozciagliwa i pod koniec ciąży jej nie włożę.

Załączniki

• 20200615_163444.jpg
    20200615_163444.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 103
Mój Maksiu miał smoka tylko do zasypiania i to wieczorem....ale parę miesięcy i samo jakoś wyszło, że się oduczył.
Moja córka była batdzo smoczkowa to tego stopnia że jednego smoka miała w buzi a dwa kolejne w rączkach 😅😂 przeszło jej 4 miesiące temu jak wychodziło jej 6 zębów na raz i dostała aft od tamtej pory już smoka nie bierze

Ja się bardzo waham ale widzę ze każda zadowolona z detektora :) widziałam nawet jakiś używany za Ok 100zl i to tu we Wrocławiu ale jestem dopiero wg usg 11+3 i nie wiem czy nie za wczesnie
Co do detektora to polecam popytać na lokalnych grupach :) ja się zapytałam i mi obca dziewczyna pożyczyła na tyle na ile chce :D i za free :) pewnie jak będę oddawać coś jej kupie :) ale przy okazji poznałam fajną dziewczyne- ona jest już w 7 mies i sobie piszemy teraz :D a serducho znalazłam ostatnio (sobota) 11+3

reklama
Mnie wczoraj brat przywiózł od wujka koszyczek czereśni i truskawek, i właśnie się zajadam z kefirkiem 🤤 Ale mam ochotę na coś konkret dzisiaj, kebab mi chodzi po głowie 🙈

Dziewczyny które mają dzieci - używałyście smoczków Bibs? Dostaliśmy bon do dzieciowego sklepu, muszę go dzisiaj wykorzystać i wybrałam już kocyk, ale muszę coś dobrać i zastanawiam się nad tymi smoczkami 🤔
Za moich czasów chyba jeszcze ich nie było. W każdym razie nic o nich nie słyszałam. Moi chłopcy mieli smoczki Lovi. Obydwaj je akceptowali. Nie zaburzyły mi karmienia piersią. A najbardziej lubiłam te świecące w nocy, jak wypadły to łatwiej było znaleźć :)

Do góry