reklama
PannaAdrianna
Fanka BB :)
Moja znajoma używała suszarki, ciepłe powietrze minimalizowało ból głowy. Jeszcze nie testowałam bo póki co gdy pilnuję odpowiedniej ilości wypijanej codziennie wody, bóle głowy się nie pojawiają.Dziewczyny, a macie jakiś sprawdzony sposób na okropne bóle głowy? Od jakiegoś czasu męczą mnie tak okropne bóle głowy migrenowe, że nie jestem w stanie poruszać gałkami ocznymi.... Nie pomagają okłady, sen..
Karanga
Bo nie odstawia się wspomagaczy tak od razu. Ale nie ma już sensu badać poziomu progesteronu. Na następnej wizycie pewnie zmniejszy dawke albo zaleci odstawić. Ja też już na to czekam ale u mnie w czwartek dopiero 13tc więc pewnie jeszcze kilka tygodni będę brać dowcipną luteinę.Kurczę, ja jestem w 15tc, a lekarz kazał mi brać do następnej wizyty, a tę mam za 2 tygodnie
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mają pewnie ale zadko sie dosyc udzielasz a to forum bedzie wciaz dostępne, nie wiem czy jest w takim razie zwyczajnie sensRozumiem, że mężczyźni do elitarnego grona forumowiczek nie mają prawa ?
niemandin
Rozumiem, że mężczyźni do elitarnego grona forumowiczek nie mają prawa ?
To nie elitarne grono, to po pierwsze I niech się dziewczyny wypowiedzą jak się na to zapatrują, czy nie będą się krępować itd.
Zawsze też oczywiście będziesz mile widziany na tym wątku i kiedy trzeba na pewno doradzimy najlepiej, jak będziemy potrafić
Dolvit
A mi kazała odstawić w 11 tyg... Ale dalej bioręKurczę, ja jestem w 15tc, a lekarz kazał mi brać do następnej wizyty, a tę mam za 2 tygodnie
Pozniej troche chmury przeszly to nawet sie wykapala, chociaz nie mielismy w planie plazowania, poprostu bylismy na spacerze w centrum i tak wyszlo zrobilo sie przyjemnie jak juz sie zwijalismy.W Wiedniu ulewu dzis wczoraj upal 30° ale moj byl w pracy i obiecal ze dzis pojedziemy nad wode posiedziec a tu lipa...jak na zlosc stopki to ja bym pomoczyła w morzu niech pomoczy za mnie dwa razy
Tez bym juz chciala poczuc ruchy dzidzi, ale chyba jeszcze poczekam, Bo to dopiero 14 tydzien.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Mi kazal w 12 ale nie dopytalam o to co chcialam i po licznych konsultacjach (samej ze sobą ) doszlam do wniosku ze do 16 tyg bede brala powoli zmniejszajac dawki. Wtedy tez mam wizyte z lekarzem i dopytam co chcialam. Bo oczywiscie z podekscytowania widokiem małego bejbusia wszystko mi z glowy wylecialo.A mi kazała odstawić w 11 tyg... Ale dalej biorę
reklama
PannaAdrianna
Uważaj bo niektóre bezalkoholowe piwa i wina nie są wcale bezalkoholowe tylko niskoalkoholowe i potrafią mieć np. 0,1 czy 0,3%. Nie twierdzę, że tak było w Twoim przypadku tylko uczulam na problem - mi ostatnio w knajpie przynieśli „bezalkoholowe”, które miało 0,3% i ten tekst .... a co za różnica?Wczoraj byli u nas rodzice z okazji naszej 1 rocznicy i wypiłam dwa piwa 0%. Wiecie że mam miałam dzisiaj kaca nie wiem czy to efekt placebo ale normalnie czułam się jakby były prawdziwe