reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostęp :) Myślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
Również chcę 😊
21 lat, 2 ciąża, pierwsza była biochemiczną, 1 cykl starań, termin 14.12, miasto Wiedeń

reklama
@martini6 Myślę że dane będzie uzupełniać @Rumiankowa, bo chyba miała już wstępną listę, ale to może jak już przejdziemy na prywatne forum :) Wtedy najwyżej każda na nowo "się przedstawi" :D
Oj to bardzo wstępna lista. Myśle, ze każda powie coś o sobie. Zrobimy wtedy główny post z podstawowymi informacjami ale tez fajnie jak każda napisze ciut więcej niż suche fakty ;) znaczy może nie każda ale każda chętna ;)

Dziewczyny, któraś z Was pisała, że rano budzi się z zatkanym nosem? Dziś mnie to dopadło... Wieczorem jak lezelismy miałam zatkaną jedną dziurkę a rano druga :/ i nie wiem czy to jakiś początek kataru czy co... Chodzę już od ok godziny po domu i jakoś szczególnie mi jej nie odetkało. Co zrobić?

Dziewczyny, któraś z Was pisała, że rano budzi się z zatkanym nosem? Dziś mnie to dopadło... Wieczorem jak lezelismy miałam zatkaną jedną dziurkę a rano druga :/ i nie wiem czy to jakiś początek kataru czy co... Chodzę już od ok godziny po domu i jakoś szczególnie mi jej nie odetkało. Co zrobić?
Sól fizjologiczna. Powinna trochę rozrzedzić. I potem wydmuchać nos. Dziurki pojedynczo, nigdy obie naraz.

Już kilka(naście) razy tak miałam od początku ciąży i też zawsze myślę czy to czasem nie przeziębienie, ale mi do południa samo przechodzi jak ręką odjął. Nic nie biorę, tylko cierpliwie dmucham w te chusteczki i kicham do woli. No może wtedy więcej owoców/warzyw zaczynam wcinać żeby witaminę C dostarczyć.

Już kilka(naście) razy tak miałam od początku ciąży i też zawsze myślę czy to czasem nie przeziębienie, ale mi do południa samo przechodzi jak ręką odjął. Nic nie biorę, tylko cierpliwie dmucham w te chusteczki i kicham do woli. No może wtedy więcej owoców/warzyw zaczynam wcinać żeby witaminę C dostarczyć.
No też kicham od jakiś 2-3tyg jak głupia. Trochę mi odetkało ale jak nie przejdzie to zrobie irygacje :D tylko hmmm mam sol fizjo i...strzykawke :D nie mam jako takiego irygatora... Chyba powinno dać radę :) a wit c już wypiłam, sok z żurawiny i herbe z miodem o cytryna

reklama
Do góry