reklama
Dolvit
Fanka BB :)
W sumie myślę, że forum zamknięte ma sens wtedy jeśli każdy coś tam się udziela wiadomo, że noe zawsze każdy ma czas żeby pisać kilka postów na dzień ale chyba już trochę się "znamy" i wiemy kto się udziela. A być w grupie po to żeby popatrzeć sobie i tylko czytać to trochę bez sensu...Słuchajcie, wpisuję na listę na razie każdego kto wyrazi chęć, ale chciałabym żebyśmy wspólnie podjęły decyzję, czy kazdego przyjmujemy do grupy zamkniętej, czy robimy jakieś kryterium np. minimalnej ilości postów?
Patrycjaaa97
Sól fizjologiczna. Powinna trochę rozrzedzić. I potem wydmuchać nos. Dziurki pojedynczo, nigdy obie naraz.
Czemu nie obie naraz? Ja tak robię, a nie słyszałam że tak nie można
martini6
No właśnie, bo potem będzie nas mnóstwo a i tak będzie się wypowiadać rapem 20 dziewczyn np :/ wiec moim zdaniem fajnie jak zostaniemy w gronie kobiet, które naprawdę doradzają poświęcają jakiś swój czas, a nie osoby które npSłuchajcie, wpisuję na listę na razie każdego kto wyrazi chęć, ale chciałabym żebyśmy wspólnie podjęły decyzję, czy kazdego przyjmujemy do grupy zamkniętej, czy robimy jakieś kryterium np. minimalnej ilości postów?
Tylko czytają i wola się nie udzielać. Oczywiście bez obrazy, jestem świadoma, ze niektórym ciężko kobieta jak pracują maja dzieci jeszcze w domu ale jestem tu od początku i widać jednak które się angażują
Zielona123
To moze wszystkie te ktore cos napisaly, przedstawily sie przynajmniej, znaczy ze nie sa anonimoweSłuchajcie, wpisuję na listę na razie każdego kto wyrazi chęć, ale chciałabym żebyśmy wspólnie podjęły decyzję, czy kazdego przyjmujemy do grupy zamkniętej, czy robimy jakieś kryterium np. minimalnej ilości postów?
Patrycjaaa97
Słuchajcie, wpisuję na listę na razie każdego kto wyrazi chęć, ale chciałabym żebyśmy wspólnie podjęły decyzję, czy kazdego przyjmujemy do grupy zamkniętej, czy robimy jakieś kryterium np. minimalnej ilości postów?
Słuchajcie, wpisuję na listę na razie każdego kto wyrazi chęć, ale chciałabym żebyśmy wspólnie podjęły decyzję, czy kazdego przyjmujemy do grupy zamkniętej, czy robimy jakieś kryterium np. minimalnej ilości postów?
Chyba wszystkie nicki kojarzę z tych co narazie się "zapisały"
Nocusia89:)
Ja aktualnie jestem przeziębiona i mam codziennie zatkany jedyne co robię to wydmuchuje nos bardzo często i pije syrop *spam* plus herbata malinowa z miodem i cytryna i jakoś daje rade
Nocusia89:)
Nie wiem czemu mi zaznaczyło nazwę syropu jako spam?
Kakussska93
Trzymajcie kciuki dziewczyny. Właśnie piszę egzamin a o 11 kolejny.
reklama
Dolvit
Właśnie wjechała u mnie wit C i herbata z miodem i cytryną tylko nie mogę być przeziębiona bo do pracy mnie nie wpuszczą muszę jakoś uporać się z tym zatkanym nosem.. A coś czuje, że z tego zacznie się katar..Ja aktualnie jestem przeziębiona i mam codziennie zatkany jedyne co robię to wydmuchuje nos bardzo często i pije syrop *spam* plus herbata malinowa z miodem i cytryna i jakoś daje rade