reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Słuchajcie, wpisuję na listę na razie każdego kto wyrazi chęć, ale chciałabym żebyśmy wspólnie podjęły decyzję, czy kazdego przyjmujemy do grupy zamkniętej, czy robimy jakieś kryterium np. minimalnej ilości postów?
W sumie myślę, że forum zamknięte ma sens wtedy jeśli każdy coś tam się udziela :) wiadomo, że noe zawsze każdy ma czas żeby pisać kilka postów na dzień ale chyba już trochę się "znamy" i wiemy kto się udziela. A być w grupie po to żeby popatrzeć sobie i tylko czytać to trochę bez sensu...

Słuchajcie, wpisuję na listę na razie każdego kto wyrazi chęć, ale chciałabym żebyśmy wspólnie podjęły decyzję, czy kazdego przyjmujemy do grupy zamkniętej, czy robimy jakieś kryterium np. minimalnej ilości postów?
No właśnie, bo potem będzie nas mnóstwo a i tak będzie się wypowiadać rapem 20 dziewczyn np :/ wiec moim zdaniem fajnie jak zostaniemy w gronie kobiet, które naprawdę doradzają poświęcają jakiś swój czas, a nie osoby które np
Tylko czytają i wola się nie udzielać. Oczywiście bez obrazy, jestem świadoma, ze niektórym ciężko kobieta jak pracują maja dzieci jeszcze w domu ale jestem tu od początku i widać jednak które się angażują ;)

To moze wszystkie te ktore cos napisaly, przedstawily sie przynajmniej, znaczy ze nie sa anonimowe :)

Chyba wszystkie nicki kojarzę z tych co narazie się "zapisały"

Ja aktualnie jestem przeziębiona i mam codziennie zatkany jedyne co robię to wydmuchuje nos bardzo często i pije syrop *spam* plus herbata malinowa z miodem i cytryna i jakoś daje rade 😉

reklama
Ja aktualnie jestem przeziębiona i mam codziennie zatkany jedyne co robię to wydmuchuje nos bardzo często i pije syrop *spam* plus herbata malinowa z miodem i cytryna i jakoś daje rade 😉
Właśnie wjechała u mnie wit C i herbata z miodem i cytryną:) tylko nie mogę być przeziębiona bo do pracy mnie nie wpuszczą 🙄 muszę jakoś uporać się z tym zatkanym nosem.. A coś czuje, że z tego zacznie się katar..

Do góry