reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny mam problem.
W miejscu gdzie zaczynają się pośladki, dokładnie na samym środku tego wgłębienia pomiędzy pośladkami zrobila mi się jakas twarda kulka. Nie mogę jej nawet dokladnie wyczuć bo jest centralnie na środku. Nie mogę tez do końca tego wyczuć bo tam juz sie pojawia kosc ogonowa i ona tez jest twarda.
Macie jakieś pomysły? Jakis wredny syfek sie tam robi czy to może być coś poważniejszego?
Przy nacisku troszkę boli ale to jest taki ból jak wlasnie przy syfku albo czymś takim.
Oczywiście google podpowiada najczarniejsze scenariusze wiec juz wole nie czytać bo można zawału dostać.
To pewnie jakas niegrozna torbielka ktora sie sama wchlonie. Miejsce dosc narazone na bakterie wiec takie rzeczy sie zdarzaja:) Sprobuj olejek rycynowy, cebule albo moj ukochany sudocrem. Obserwuj i jak nie zniknie przez 2, 3 dni i stan zapalny bedzie sie zwiekszal to idz do dermatologa a pewnie da ci masc na recepte. I glowa do gory to na bank nic powaznego:)

reklama
Dzień dobry wszystkim. Ostatnio byłam trochę zabiegana a was ciężko nadrobić😊 mialam trochę pracy w domu do nadrobienia i dostałam weny twórczej więc przerabiałam sobie ciuszki na ciazowe 😊bo już kiepsko się w cokolwiek zmieścić. Upał przyszedł z dnia na dzień więc krótkie spodenki też poszły w ruch 😁 i parę zł zawsze w kieszeni 😉
Nie śpię już dziś od od 4, znowu boli mnie głowa a taki piękny dzień się zapowiada.
Dzisiaj wizytuje i już chyba stresik też robi swoje. Proszę dziewczyny o kciuki, żeby wszystko było z maluszkami dobrze🥰
Życze wszystkim wspaniałego i spokojnego dnia 😉
Witaj w klubie nie spiacych od 4!!! Ja bylam zawsze takim spiochem i o 9 nie mozna bylo mnie dobudzic...dlatego buszuje po forum w tej nieludzkiej godzine:confused2:
Powodzenia na wizycie!

Dzień dobry wszystkim. Ostatnio byłam trochę zabiegana a was ciężko nadrobić😊 mialam trochę pracy w domu do nadrobienia i dostałam weny twórczej więc przerabiałam sobie ciuszki na ciazowe 😊bo już kiepsko się w cokolwiek zmieścić. Upał przyszedł z dnia na dzień więc krótkie spodenki też poszły w ruch 😁 i parę zł zawsze w kieszeni 😉
Nie śpię już dziś od od 4, znowu boli mnie głowa a taki piękny dzień się zapowiada.
Dzisiaj wizytuje i już chyba stresik też robi swoje. Proszę dziewczyny o kciuki, żeby wszystko było z maluszkami dobrze🥰
Życze wszystkim wspaniałego i spokojnego dnia 😉
Ja też już nie śpię a co do bólu głowy to ja wczoraj myślałam że mi głowa pęknie a już miałam kilka dni spokoju bez bólu głowy 😞 mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej bo zapowiada się piękny dzień. Powodzenia na wizycie ✊

Ja też już nie śpię a co do bólu głowy to ja wczoraj myślałam że mi głowa pęknie a już miałam kilka dni spokoju bez bólu głowy 😞 mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej bo zapowiada się piękny dzień. Powodzenia na wizycie ✊
Mam podobnie. Dzisiaj zapytam lekarza czy problem nie leży po stronie zatok bo mnie boli cały przód, czoło, kłuję w oczach tak jak zazwyczaj bolała przy problemie z zatokami. Dodatkowo przeważnie wstaje z zatkanym nosem ale ogólnie kataru nie mam.

Mam podobnie. Dzisiaj zapytam lekarza czy problem nie leży po stronie zatok bo mnie boli cały przód, czoło, kłuję w oczach tak jak zazwyczaj bolała przy problemie z zatokami. Dodatkowo przeważnie wstaje z zatkanym nosem ale ogólnie kataru nie mam.
Ja aktualnie jestem przeziębiona i mam straszny katar więc sądzę że wczoraj głową mnie tak rozbolała z powodu zatkanego nosa ale też zamierzam na wizycie we wtorek o to podpytać lekarza 😉

reklama
Pewnie to jakiś niechciany syfek się tam wkradł. Obserwuj, pewnie kilka dni i będzie po poblemie. No i nie czytaj w internecie, nie stresuj się niepotrzebnie 😊 jeśli nie minie w ciągu kilku dni to wtedy warto aby obejrzał to lekarz ale to pewnie sufek, który lada dzień zniknie 😊
To pewnie jakas niegrozna torbielka ktora sie sama wchlonie. Miejsce dosc narazone na bakterie wiec takie rzeczy sie zdarzaja:) Sprobuj olejek rycynowy, cebule albo moj ukochany sudocrem. Obserwuj i jak nie zniknie przez 2, 3 dni i stan zapalny bedzie sie zwiekszal to idz do dermatologa a pewnie da ci masc na recepte. I glowa do gory to na bank nic powaznego:)
dzięki dziewczyny, wiecie w ciazy człowiek analizuje na wszystkie strony i jednak sie martwi. Poobserwuję i zobaczę co się z tym bedzie działo;)

Do góry