Sabina17
Fanka BB :)
Oooo pieknie ja na 26.12Na 31.12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooo pieknie ja na 26.12Na 31.12
Najlepszego [emoji3060][emoji512][emoji255]Dzień dobry Babeczki! U nas dziś piękna pogoda, choć w powietrzu wiszą burze Ale póki co śniadanko i kawka na tarasie, korzystamy z ciepełka i słońca
Ciasto jogurtowe wytrwało, nie pokusiłam się [emoji16] W planach jeszcze sałatka z tuńczykiem i roladki z tortilli, dzisiaj ja tutaj obecna starzeję się o kolejny rok [emoji24] Nie robię imprezki, ale zapewne brat z bratową i młodym wpadną na drinka Zapas Lecha free zrobiony [emoji16][emoji123]
Ja tak mam Dzień spokoju, żebym na drugi dzień się z łóżka nie mogła podnieść, jakby ważyły z 20 kg [emoji85] Rozważam spanie w staniku [emoji16]
Ja chodze na NFZ i prywatnie mam jedna karte ciazy , ale lekarka na nfz pytała czy chce mieć 2 karty. Wolałam mieć jedną [emoji4]Dziewczyny czy można mieć dwie karty ciąży ?
Świetne wiadomości! Bardzo się cieszę miłego odpoczynku i stosuj się ściśle do zaleceń lekarskich - oszczędzaj się i nie stresuj!Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu
Ogromna ulga, superJestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam ❤ 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu ❤
Super wiadomości! Aż łezka mi się zakręciła w oku jak to przeczytałam. Super ze strony dziadków że pomogą zająć się córeczka. Odpoczywaj, nie stresuj się już tak, stosuj się do zaleceń lekarza musiałaś być bardzo przemęczona i zestresowana, dobrze że już obydwoje czujecie się lepiej ❤Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam ❤ 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu ❤
Dla fanek kryminałów i romansów przestroga nie mogłam przestać się śmiać