reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie 😁 a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować 😁 teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam ❤️ 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu ❤️

Wspaniała wiadomość, dużo odpoczynku życzę 🏞

reklama
@niemandin
99955ECB-FC0F-4BD4-A54E-A616BC877758.jpeg

Dziewczyny ja nadrabiam ale powoli. Jestem z Wami. Trzymam kciuki za Was w szpitalach, za to zwiększone ryzyko trisomii.

Gratuluje wszystkim, których wizyty były udane!

Niestety mam tu fatalny zasięg wiec z pełna mocą wrócę do Was dopiero w poniedziałek.

Moja rodzinka zareagowała super <3 bez wielkiego dopytywania czyli tak jak chciałam. Najbardziej się chyba mój tatuś przejął (jestem córeczka tatusia wiec ten) bo szykuje mu się nowa rola. A ja szczerze nie mogę się doczekać jak kiedyś tam za wiele miesięcy, zrobimy wspólnie tablice manipulacyjna i znów spędzimy razem czas na majsterkowaniu ^^

Dzisiaj czeka mnie spokojny dzien. Jutro teściowie.

Trzymajcie się, rośnijcie zdrowo! A ja jestem dobrej myśli i przesyłam pozytywna energię tym z Was, które potrzebują tego najbardziej!

Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie 😁 a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować 😁 teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam ❤ 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu ❤
Kamień z serca 🥰
Udanego pobytu, dbaj o Was 😘
Pamiętaj, wiara potrafi czynić cuda!

Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie [emoji16] a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować [emoji16] teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam [emoji3590] 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu [emoji3590]
Super wieści [emoji846]
Ja podejrzewam, że dzieciątko było zmęczone Twoją chorobą i teraz jak już lepiej się czuje jesz to będzie coraz lepiej [emoji3590]odpoczywaj i zero nerwów kobieto [emoji3590]

Dziewczyny ja nadrabiam ale powoli. Jestem z Wami. Trzymam kciuki za Was w szpitalach, za to zwiększone ryzyko trisomii.

Gratuluje wszystkim, których wizyty były udane!

Niestety mam tu fatalny zasięg wiec z pełna mocą wrócę do Was dopiero w poniedziałek.

Moja rodzinka zareagowała super
Dzisiaj czeka mnie spokojny dzien. Jutro teściowie.

Trzymajcie się, rośnijcie zdrowo! A ja jestem dobrej myśli i przesyłam pozytywna energię tym z Was, które potrzebują tego najbardziej!
Super [emoji3590]
Miłego wypoczynku [emoji3059]

Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie 😁 a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować 😁 teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam ❤ 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu ❤
Nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze wszystko dobrze u Ciebie 😘 Super, ze sobie wypoczniesz teraz, odstresujesz sie.

reklama
Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie [emoji16] a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować [emoji16] teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam [emoji3590] 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu [emoji3590]
Cudowne wieści, aż mi łezka poleciała [emoji7]
Bardzo się cieszę ,że u Was wszystko dobrze [emoji4]udanego wypoczynku i oczywiście oszczędzaj się [emoji6]

Do góry