reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie 😁 a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować 😁 teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam ❤️ 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu ❤️

Wspaniała wiadomość, dużo odpoczynku życzę 🏞

reklama
@niemandin
99955ECB-FC0F-4BD4-A54E-A616BC877758.jpeg

Dziewczyny ja nadrabiam ale powoli. Jestem z Wami. Trzymam kciuki za Was w szpitalach, za to zwiększone ryzyko trisomii.

Gratuluje wszystkim, których wizyty były udane!

Niestety mam tu fatalny zasięg wiec z pełna mocą wrócę do Was dopiero w poniedziałek.

Moja rodzinka zareagowała super <3 bez wielkiego dopytywania czyli tak jak chciałam. Najbardziej się chyba mój tatuś przejął (jestem córeczka tatusia wiec ten) bo szykuje mu się nowa rola. A ja szczerze nie mogę się doczekać jak kiedyś tam za wiele miesięcy, zrobimy wspólnie tablice manipulacyjna i znów spędzimy razem czas na majsterkowaniu ^^

Dzisiaj czeka mnie spokojny dzien. Jutro teściowie.

Trzymajcie się, rośnijcie zdrowo! A ja jestem dobrej myśli i przesyłam pozytywna energię tym z Was, które potrzebują tego najbardziej!

Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie 😁 a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować 😁 teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam ❤ 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu ❤
Kamień z serca 🥰
Udanego pobytu, dbaj o Was 😘
Pamiętaj, wiara potrafi czynić cuda!

Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie [emoji16] a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować [emoji16] teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam [emoji3590] 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu [emoji3590]
Super wieści [emoji846]
Ja podejrzewam, że dzieciątko było zmęczone Twoją chorobą i teraz jak już lepiej się czuje jesz to będzie coraz lepiej [emoji3590]odpoczywaj i zero nerwów kobieto [emoji3590]

Dziewczyny ja nadrabiam ale powoli. Jestem z Wami. Trzymam kciuki za Was w szpitalach, za to zwiększone ryzyko trisomii.

Gratuluje wszystkim, których wizyty były udane!

Niestety mam tu fatalny zasięg wiec z pełna mocą wrócę do Was dopiero w poniedziałek.

Moja rodzinka zareagowała super
Dzisiaj czeka mnie spokojny dzien. Jutro teściowie.

Trzymajcie się, rośnijcie zdrowo! A ja jestem dobrej myśli i przesyłam pozytywna energię tym z Was, które potrzebują tego najbardziej!
Super [emoji3590]
Miłego wypoczynku [emoji3059]

Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie 😁 a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować 😁 teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam ❤ 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu ❤
Nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze wszystko dobrze u Ciebie 😘 Super, ze sobie wypoczniesz teraz, odstresujesz sie.

reklama
Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie [emoji16] a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować [emoji16] teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam [emoji3590] 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu [emoji3590]
Cudowne wieści, aż mi łezka poleciała [emoji7]
Bardzo się cieszę ,że u Was wszystko dobrze [emoji4]udanego wypoczynku i oczywiście oszczędzaj się [emoji6]

Do góry