Ragda
Fanka BB :)
Wolalbys urodzić jeszcze 2020 czy juz 2021?Na 31.12
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wolalbys urodzić jeszcze 2020 czy juz 2021?Na 31.12
Spełnienia wszystkich marzeńDzień dobry Babeczki! U nas dziś piękna pogoda, choć w powietrzu wiszą burze Ale póki co śniadanko i kawka na tarasie, korzystamy z ciepełka i słońca
Ciasto jogurtowe wytrwało, nie pokusiłam się W planach jeszcze sałatka z tuńczykiem i roladki z tortilli, dzisiaj ja tutaj obecna starzeję się o kolejny rok Nie robię imprezki, ale zapewne brat z bratową i młodym wpadną na drinka Zapas Lecha free zrobiony
Ja tak mam Dzień spokoju, żebym na drugi dzień się z łóżka nie mogła podnieść, jakby ważyły z 20 kg Rozważam spanie w staniku
Spełnienia wszystkich marzeń ❤
Cudowna wiadomość! Bez stresu kochana terazJestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam ❤ 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu ❤
A który to tydzień? Mnie też bolały tak że nie mogłam się dotknąć, później miałam parę dni przerwy i znowu zaczęły boleć ale już trochę mniej. Teraz są jeszcze troszkę obrzmiałe i czulsze na dotyk ale w porównaniu do tego co było to nic. Ja teraz mam 11+5.Teraz mam kolejną zagwozdke... Od początku ciąży miałam mega bolesne cycki i duże, tydzień temu rano przestały mnie boleć, żeby na wieczór znów eksplodować i być gorące i bolesne kilka dni a od wczorajszego ranka znowu mnie nie bolą i nie są takie nabrzmiałe.. Czy powinnam się stresować? Czy też nie macie non stop bolesnych i nabrzmiałych piersi?
Wszystkiego najlepszego! ❤ książkowej, bezproblemowej ciąży i zdrowego, grzecznego bobaska życzę!Dzień dobry Babeczki! U nas dziś piękna pogoda, choć w powietrzu wiszą burze Ale póki co śniadanko i kawka na tarasie, korzystamy z ciepełka i słońca
Ciasto jogurtowe wytrwało, nie pokusiłam się W planach jeszcze sałatka z tuńczykiem i roladki z tortilli, dzisiaj ja tutaj obecna starzeję się o kolejny rok Nie robię imprezki, ale zapewne brat z bratową i młodym wpadną na drinka Zapas Lecha free zrobiony
Ja tak mam Dzień spokoju, żebym na drugi dzień się z łóżka nie mogła podnieść, jakby ważyły z 20 kg Rozważam spanie w staniku
Jestem Dziewczyny już po obchodzie i po usg i wlasnie już jestem w trasie na Podkarpacie a więc tak dxisaj tętno Maluszka 125 także jest dobrze zero boli zero plamienia mam się oszczędzać i mniej stresować teraz jesteśmy w trasie i ciężko ją znoszę chyba gorzej od córki która zasnęła w foteliku matko jak ja się za nią stesnilam ❤ 4 dni po za domem będziemy dziadki się wnusia zajmą a ja będę mogła odpocząć na świeżym górskim powietrzu ❤
Wszystkiego najlepszego KochanaDzień dobry Babeczki! U nas dziś piękna pogoda, choć w powietrzu wiszą burze Ale póki co śniadanko i kawka na tarasie, korzystamy z ciepełka i słońca
Dzień dobry Babeczki! U nas dziś piękna pogoda, choć w powietrzu wiszą burze Ale póki co śniadanko i kawka na tarasie, korzystamy z ciepełka i słońca