reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry Babeczki! U nas dziś piękna pogoda, choć w powietrzu wiszą burze :( Ale póki co śniadanko i kawka na tarasie, korzystamy z ciepełka i słońca :)
Ciasto jogurtowe wytrwało, nie pokusiłam się 😁 W planach jeszcze sałatka z tuńczykiem i roladki z tortilli, dzisiaj ja tutaj obecna starzeję się o kolejny rok 😭 Nie robię imprezki, ale zapewne brat z bratową i młodym wpadną na drinka :) Zapas Lecha free zrobiony 😁💪

Ja tak mam :) Dzień spokoju, żebym na drugi dzień się z łóżka nie mogła podnieść, jakby ważyły z 20 kg 🙈 Rozważam spanie w staniku 😁
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
🥳🥳🥳 I pamiętaj iż kobieta jest jak wino im starsza tym lepsza😄

Dzień dobry Babeczki! U nas dziś piękna pogoda, choć w powietrzu wiszą burze :( Ale póki co śniadanko i kawka na tarasie, korzystamy z ciepełka i słońca :)
Ciasto jogurtowe wytrwało, nie pokusiłam się 😁 W planach jeszcze sałatka z tuńczykiem i roladki z tortilli, dzisiaj ja tutaj obecna starzeję się o kolejny rok 😭 Nie robię imprezki, ale zapewne brat z bratową i młodym wpadną na drinka :) Zapas Lecha free zrobiony 😁💪

Ja tak mam :) Dzień spokoju, żebym na drugi dzień się z łóżka nie mogła podnieść, jakby ważyły z 20 kg 🙈 Rozważam spanie w staniku 😁
Wszystkiego najlepszego ja w piątek kolejne 30 zaliczyłam także też bliźniak jestem

Wszystkiego najlepszego dziewczyny🎉🎂

@AsiaKasia jak tam?

Ciasto jogurtowe wytrwało, nie pokusiłam się [emoji16] W planach jeszcze sałatka z tuńczykiem i roladki z tortilli, dzisiaj ja tutaj obecna starzeję się o kolejny rok [emoji24] Nie robię imprezki, ale zapewne brat z bratową i młodym wpadną na drinka :) Zapas Lecha free zrobiony [emoji16][emoji123]

Ja tak mam :) Dzień spokoju, żebym na drugi dzień się z łóżka nie mogła podnieść, jakby ważyły z 20 kg [emoji85] Rozważam spanie w staniku [emoji16]
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin [emoji3590]

reklama

Dzien dobry!
Wszystkiego Najlepszego Kochana! 😁😘🎂 Zycze Ci zebys sie nacieszyla ciaza, tak jak ja moja pierwsza, to byl super czas, ciaza bezproblemowa, ludzie byli mega zyczliwi, robilismy sporo wycieczek, radosc z kopniaczkow, przygotowanie wyprawki, bardzo milo to wszystko wspominam 😉

U nas pogoda brzydka, w ogole od poczatku roku tak jest, jakbysmy byli w Anglii a nie w Hiszpanii, ciagle szaro, chlodno, pada....

Co do objawow to mnie cycki prawie wcale nie bola, po staniku widze, ze sa wieksze, ale ja tego nie czuje. Czuje sie bardziej zmeczona, ale tez mysle, ze to dlatego ze przelezalam dwa miesiace i teraz przy troche dluzszym spacerze mnie nogi bola.
Poza tym nadal jestem mega wyczulona na zapachy i meczy mnie to bardzo, chce zeby juz przeszlo. Ah no i od dwoch dni mam tak, ze wieczorem robi mi sie slabo i musze sie polozyc, bo mam wrazenie, ze sie wywroce 🙄 A tak to chyba wszystko ok, cera mi sie polepszyla, wiec to na plus👍

Do góry