Zleci tylko najgorsze jest to czekanie i te nerwySuper blizniaki. Na bank boli cie ze zmecze ie, masakra.
16 czerwca ech
reklama
Saneatsui
Fanka BB :)
Ja tez robiłam, w tamtym tygodniu w poniedziałek. Lekarz powiedział że wyniki za tydzień. Jeśli coś będzie nie tak to będzie dzwonil a jak wszystko ok to nie. No i jest środa i nie dzwonił wiec mam nadzieję że wszystko okJa tez robiłam czekam na wyniki właśnie i trochę zaczynam się bać po wiadomościach dziewczyn...
Precelka25
Lekarz mi mówił że ryzyko zmalało po dodaniu wyników z pappy. I zrobiłabym drugi raz. Może byłby na początku stres ale po urodzeniu nie będę żałować ze mogłam coś zrobić. Ale nie oceniam innych dziewczyn, każdy robi jak uważa
Ja właśnie dzisiaj dostałam wyniki pappy, ryzyko trisomi 21 trochę mi się zwiększyło ale nadal jest ponad 1:2000 wiec nie panikuje a reszta mocno spadłaJa tez robiłam czekam na wyniki właśnie i trochę zaczynam się bać po wiadomościach dziewczyn...
martini6
To super wyniki ja robiłam 28 maja ale dziś dzwoniłam i powiedzieli mi rejestracji ze do 2 tyg się czeka wiec maja czas do piątku maja niby dzwonic i mówić czy wysłać na emaila jak są okej a jak maja wahania no to umawiają wizytę. Wiec cóż muszę cierpliwie czekać.Ja właśnie dzisiaj dostałam wyniki pappy, ryzyko trisomi 21 trochę mi się zwiększyło ale nadal jest ponad 1:2000 wiec nie panikuje a reszta mocno spadła
Ojej to bardzo długo... ja miałam pobierana krew w ten poniedziałek i wynik po 2 dniach byłTo super wyniki ja robiłam 28 maja ale dziś dzwoniłam i powiedzieli mi rejestracji ze do 2 tyg się czeka wiec maja czas do piątku maja niby dzwonic i mówić czy wysłać na emaila jak są okej a jak maja wahania no to umawiają wizytę. Wiec cóż muszę cierpliwie czekać.
martini87
Dobrze, że pomimo tego, że Ty sie źle czujesz i chudniesz to dziecko ma się dobrze i rośnie. Moze i lepiej, że trafiłaś do szpitala bo jesteś pod okiem fachowców. Obyś szybko doszła do siebie i wróciła do domku do dzieci i mężaDziś zaczęłam 15 tydzień, jestem od wczoraj w szpitalu bo od kilku dni nic nie mogę jeść dostaję kroplowki póki co , i wymiotuje dalej . Dziecko przybiera i rośnie także tam wszystko ok. Jak będzie źle będę do końca ciąży w szpitalu .... masakra. nie mam tu tv, ani Internetu także całymi dniami śpię.
martini6
No niestety długo długo. Dużo cierpliwości uczę się w ciąży ❤Ojej to bardzo długo... ja miałam pobierana krew w ten poniedziałek i wynik po 2 dniach był
Dolvit
No ja... Planuje zrobić USG chyba, że lekarz będzie miał jakieś wątpliwościJa Wam powiem, że chyba nie decyduje się na te PAPPA, to są tylko jakieś statystyki...
Rozmawiałam z dziewczynami ode mnie, żadna ich nie robiła, jeśli lekarz na tych genetycznych mówił że wszystko ok.
Czy któraś z Was też się nie decyduje ?
reklama
Dolvit
A w ogóle zaciekawiła mnie jedna rzecz i odezwalam się do koleżanki, która urodziła dziecko z ZD. Wiecie, że jej w prenatnych wszystko wyszło dobrze? Małe ryzyko...? I do końca ciąży wierzyła, że urodzi zdrowe dziecko? Mówi, że dopiero po porodzie go obejrzeli i powiedzieli, że ma ZD...