Gratuluję udanej wizyty
może i łobuz a może chciał, żeby mamusia dłużej na niego popatrzyła jak się fajnie bawi w brzuszku
Ja przy synu kupiłam używany 2w1 neutralny co prawdaz (szaro-czarny z dodatkami miętowymi) ale sprzedałam go jakoś po 7 czy 8 miesiącach mimo, że wiedziałam, że w niedługim czasie będziemy się starać o kolejne dziecko. Raz, że nie miałabym gdzie go trzymać a dwa, mimo, że wózek się sprawdził to na rynku jest tyle innych ciekawych modeli, że mam ochotę wypróbować inny
Druga rzecz, że kupiłam wózek w idealnym stanie i na gwarancji i jeszcze jak go sprzedawałam to był na gwarancji kilka miesięcy i ja też o niego bardzo dbałam więc był w super stanie. Finansowo wyszłam na 0 bo kupiłam i sprzedałam za tyle samo
@Asia Kasia współczuję Ci co do tego dzisiejszego nieporozumienia z poradnia i braku wizyty. Ja ostatnio byłam na wizycie tydzień po tygodniu. Poszłam wcześniej ze złymi wynikami moczu ale i tak musiałam przyjść tydzień później bo mi ginka powiedziała, że mi nie może o tydzień do przodu L4 wystawić więc śmiem twierdzić, że błąd popełniła rejestracja i to dziś powinnaś mieć wizyte.
Jeśli finanse pozwalają to umów się prywatnie jak najszybciej dla świętego spokoju a jak nie, to może w ostateczności podjedz na IP, powiedz o tych silnych bólach, może troche podkoloruj, że miałaś jakieś plamienia czy coś i powinien Cię ktoś zbadać i będziesz chociaż wiedziała czy dzidzia jest zdrowa i nie będziesz się zamartwiac bo do 24 to osiwiejesz
Witaj
na kiedy masz tp?
Kiedy dokładnie masz połówkowe?
Ja bym podjechała na IP dla świętego spokoju albo przełożyła wizytę jeśli się da. Po niedzielnym seksie to pewnie wczoraj już bys plamila, no ale specjalista nie jestem więc nie wiem..
Obyś poczuła się trochę lepiej po tych kroplówkach.
Super podejście. Pewnie skorzystam z niektórych rad
Coś tam się zaczyna pojawiać
Mi już powoli się wyrównuje pępek
później pewnie też wyjdzie na zewnątrz
Jeśli taka sytuacja by mnie spotkała i finansowo dałabym rade to najpierw bym się zdecydowała na badanie nieinwazyjne a najwyżej później na amniopunkcję.