reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Wiesz ale siwy facet to taki lepszy model [emoji16] kobieta już niekoniecznie [emoji6]

Ja się w ogóle czuje na 20...no może 25 lat jak mnie kolano boli [emoji1787]
Psychicznie to gówniarz ze mnie, czasami moi synowie muszą mnie stawiać do pionu bo niby za bardzo "młodzieżowa" jestem...
Raz padło nawet pytanie: mamo czy nie mogłabyś być jak inne matki? Taka dorosła?
Ale szybko się z tego wycofał bo koledzy stwierdzili, że jestem zajebista..
Więc z dwojga złego lepiej mieć taką matkę haha [emoji6]

Tak Cię właśnie odbieram, jako super wyluzowaną mamę 😁 będziesz najlepszą siwą mama dla swojego dziecka, a później najlepszą babcia dla swoich wnuków 😉

reklama
Tak Cię właśnie odbieram, jako super wyluzowaną mamę [emoji16] będziesz najlepszą siwą mama dla swojego dziecka, a później najlepszą babcia dla swoich wnuków [emoji6]
Dzięki [emoji6]
Byle nie za szybko z tymi wnukami [emoji16]

Dobrze, że wiem kiedy dziewczyna syna ma okres [emoji13] uspokaja mnie to [emoji849]

Kochana, moja koleżanka z pracy, lat 42, stara się o pierwszego dzidziusia ;) A koleżanki po prostu zostały wcześnie babciami, tak jak ktoś pisał :) Szczerze, to nie znam żadnej babci w takim wieku 🤔

Apropo farbowania - ja nie wytrzymałam i dzisiaj byłam u fryzjera 🙈 Ale u mnie już 14 tydzień, to taki przełomowy ;) Poza tym rozjaśniałam tylko końcówki 😁 Dobrze jest odświeżyć fryzurę 😁

Moja mama miala 40 jak urodziłam synka, za miesiąc kończyła 41 😁 teraz ma 44. Za to jak moja mama urodziła mojego brata, to jej mama miała 38 lat, za miesiąc kończyła 39 😁 żeby nie było każda z nas urodziła będąc pełnoletnia 😂

Dziecko prędzej odmłodzi. W dzisiejszych czasach wiele kobiet decyduje się na pierwsze dziecko koło 40stki. Daj spokój.
Dla mnie dużo dziwniejsze jest, że ciotka mego męża została babcią w wieku 46 lat. Nasi rodzice mają po 10 więcej i dopiero się wnuka doczekają :p

Dla mnie to nie jest dziwne, bo moja mama i babcia same zostały babciami w młodym wieku. Akurat rodzice narzeczonego mają 55 i 58 lat, ale moi mają 44

Dla mnie to nie jest dziwne, bo moja mama i babcia same zostały babciami w młodym wieku. Akurat rodzice narzeczonego mają 55 i 58 lat, ale moi mają 44
No mówię tylko z mojego otoczenia ;) Dlatego ja nigdy bym nie założyła, że kobieta koło 40, tuż po to babcia tylko mama

W sensie moja mama została dosyć późno mamą (tata jest trochę młodszy) więc moja mama ma 60 i jest najstarsza z całego towarzystwa naszych rodziców ;) Reszta ma 56-57 ;)

I tak w tym pokoleniu to u nas norma, nikt przed 50 nie zostaje dziadkiem/babcią, kobiety wszystkie widać karierowiczki 😅 moja babcia szybciej została babcią (chyba z 46 lat miała jak się moja siostra urodziła) ale to dlatego, że młodo została mamą i i tak karierę jakoś pociągnęła - i tu największy podziw.

Co rodzina to inaczej ;)

Hej.Dziewczyny, jestem załamana po prostu,5 byłam na prenatalnych,a dziś dzwonili do mnie żebym przyjechała jutro na wizytę do genetyka😂😂😂😂Nie chce się nakręcac ,ale chyba nie jest dobrze....skoro nie mam wyników a sami dzwonili o jutrzejszym przybyciu😭😭😭
Nie nakręcaj się, może jako jedyni robią tak jak powinno to wyglądać czyli wyniki będziesz omawiać na miejscu z genetykiem. Spokojnie.

reklama
Do góry