reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

No ja też z najlepszą przyjaciółka chodzę właśnie w ciąży [emoji16] [emoji1768] między nami jest niecały miesiąc różnicy [emoji1787]
Bardzo fajnie tak jest [emoji873] nasi mężowie te z się przyjaźnia więc już planują że muszą jakiegoś sharana kupić czy coś bo teraz już się w osobowce nie pomiescimy [emoji1787]
Dziewczyny wczoraj przez messengera dowiedzialam sie, że mojej najlepszej przyjaciółce wyszedł pozytywny test ciążowy [emoji16] tak się cieszę [emoji16] gdy byłam w ciąży z synkiem to ona też była w ciąży z córką, która urodziła się 6 tygodni po Olku a teraz jak wszystko będzie ok to między naszymi dziećmi będzie różnica ok 2,5 miesiaca [emoji3059] nie moge się doczekać aż się z nią spotkam i sobie pogadamy bo nie wiem jak ona się czuje z tą wiadomością. Wiem tylko, że nie starali się o dziecko (chociaż ona bardzo chciała kolejne ale mąż nie chciał bo mają małe mieszkanko). Byli przekonani, że to niepłodne dni ale przez to, że ona karmi piersią to widocznie jej się owulacja poprzestawiala [emoji33]

reklama
Dzień dobry wszystkim:) w końcu udało mi się nadrobić ponad 30 stron 💪 gratuluję wszystkich wizyt. Witam nowe mamusie, rozgoscie się u nas. Ja jestem po jednym CC w znieczuleniu od pasa w dół, teraz lekarka również zaleca CC, w poprzedniej ciąży wyszło mi nadciśnienie więc przypuszczam że w tej ciąży będzie podobnie, poza tym nie wiem czy z astma dała bym radę sn więc wolę zaufać lekarce. My idziemy dzisiaj na chrzest, mam nadzieję że pogoda się utrzyma bo teraz jest pięknie :) na gardło z domowych metod dobrze łagodzi siemię lniane, z aptecznych rzeczy w ciąży można brać isle i argentin t

Ale miałam straszna noc! Śmiało mi się ze zaczęłam bardzo obficie krwawić, obudzialam się z płaczem o 3 i nie mogłam zasnąć... dopiero nad ranem mi się udało przysnąć. Byle do jutrzejszych prenatalnych bo już wariuje! 😡😖
O której masz prenatalne? Ja mam o 15.15 ale znając życie będzie opoznienie a potem o 15.40 idę do swojego gina 😍❤️
Nie mogę się doczekać ❤️

O której masz prenatalne? Ja mam o 15.15 ale znając życie będzie opoznienie a potem o 15.40 idę do swojego gina 😍❤️
Nie mogę się doczekać ❤️
Zdążysz na wizytę do swojego giną? Słyszałam, że prenatalne trwają ok. 40 minut a u Ciebie tak niewielki margines czasowy.

Kurcze, nie wiem jak wytrzymam do prenatalnych w środę. Jeszcze nie ma dramatu ale powoli przestaję myśleć o innych sprawach, tylko badania mi w głowie 😂

Gratuluję wczorajszych udanych wizyt, niestety nie oznaczę każdej z Was bo w telefonie musiałabym zapamiętać co do joty nick każdej z Was a to ostatnio robi się dla mnie trudne 🤪

My wczorajszy dzień też spędziliśmy bardzo aktywnie, zabraliśmy młodego do parku rozrywki - spędził 6h biegając, skacząc itd. Pierwsze takie wyjście od 2 miesięcy, widać jak bardzo brakowało mu takich atrakcji.

Miłej niedzieli dziewczyny 😘

Zdążysz na wizytę do swojego giną? Słyszałam, że prenatalne trwają ok. 40 minut a u Ciebie tak niewielki margines czasowy.

Kurcze, nie wiem jak wytrzymam do prenatalnych w środę. Jeszcze nie ma dramatu ale powoli przestaję myśleć o innych sprawach, tylko badania mi w głowie 😂

Gratuluję wczorajszych udanych wizyt, niestety nie oznaczę każdej z Was bo w telefonie musiałabym zapamiętać co do joty nick każdej z Was a to ostatnio robi się dla mnie trudne 🤪

My wczorajszy dzień też spędziliśmy bardzo aktywnie, zabraliśmy młodego do parku rozrywki - spędził 6h biegając, skacząc itd. Pierwsze takie wyjście od 2 miesięcy, widać jak bardzo brakowało mu takich atrakcji.

Miłej niedzieli dziewczyny 😘
Jedna przychodnia drzwi obok siebie 😍 tak mnie sami zapisali więc chyba się wyrobią 😂

Ja mam prenatalne na 11:00 ale u mnie tez zawsze opóźnienia, mój gin ma certyfikat wiec już robię wszystko u niej, ale przez to mam chyba mniej wizyt niż wy... 😢
Teraz pewnie częstotliwość wizyt będę miała mniejszą. W poprzednim cyklu miałam ciążę biochemiczna a potem nawet nie wiedziałam że miałam okres i test pozytywny. Dodatkowo trafiłam do szpitala z bólami. Wizyty miałam co 2 tygodnie (2 tyg tętno potem 2 tyg usg) . W sumie miałam spokojna głowę. Teraz zamówiłam detektor i czekam. Sama będę tętno sprawdzać 😂

reklama
Do góry