Blaankaa
Fanka BB :)
No ja też z najlepszą przyjaciółka chodzę właśnie w ciąży [emoji16] [emoji1768] między nami jest niecały miesiąc różnicy [emoji1787]
Bardzo fajnie tak jest [emoji873] nasi mężowie te z się przyjaźnia więc już planują że muszą jakiegoś sharana kupić czy coś bo teraz już się w osobowce nie pomiescimy [emoji1787]
Bardzo fajnie tak jest [emoji873] nasi mężowie te z się przyjaźnia więc już planują że muszą jakiegoś sharana kupić czy coś bo teraz już się w osobowce nie pomiescimy [emoji1787]
Dziewczyny wczoraj przez messengera dowiedzialam sie, że mojej najlepszej przyjaciółce wyszedł pozytywny test ciążowy [emoji16] tak się cieszę [emoji16] gdy byłam w ciąży z synkiem to ona też była w ciąży z córką, która urodziła się 6 tygodni po Olku a teraz jak wszystko będzie ok to między naszymi dziećmi będzie różnica ok 2,5 miesiaca [emoji3059] nie moge się doczekać aż się z nią spotkam i sobie pogadamy bo nie wiem jak ona się czuje z tą wiadomością. Wiem tylko, że nie starali się o dziecko (chociaż ona bardzo chciała kolejne ale mąż nie chciał bo mają małe mieszkanko). Byli przekonani, że to niepłodne dni ale przez to, że ona karmi piersią to widocznie jej się owulacja poprzestawiala [emoji33]