Sabina17
Fanka BB :)
Dziewczyny jakie witaminy zarzywacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ależ piękny brzuszek [emoji3590]Witam [emoji4]
My po urodzinach synka , wszystko się udało [emoji4]torcik, ciasta wyszły [emoji16], dziecko zadowolone [emoji7] goście pojechali o 23[emoji6],powiem Wam że byłam wykończona, plecy bolały strasznie, A o wzdęciach nie wspomnę [emoji86][emoji85]
No i moja pierwsza fotka w ciąży, brzuch już konkretny mam [emoji23] Zobacz załącznik 1129806
Też miałam jakiś czas temu taki sen. Zawału można dostać w środku nocy! Przytulam bo to bardzo niemile przeżycie :/Ale miałam straszna noc! Śmiało mi się ze zaczęłam bardzo obficie krwawić, obudzialam się z płaczem o 3 i nie mogłam zasnąć... dopiero nad ranem mi się udało przysnąć. Byle do jutrzejszych prenatalnych bo już wariuje!
Mi lekarka polecała pregnaPlus i pregnaDHA wiec takie bioręDziewczyny jakie witaminy zarzywacie
Oo matko co za sen. Napewno jest wszystko dobrze nie przejmuj sieAle miałam straszna noc! Śmiało mi się ze zaczęłam bardzo obficie krwawić, obudzialam się z płaczem o 3 i nie mogłam zasnąć... dopiero nad ranem mi się udało przysnąć. Byle do jutrzejszych prenatalnych bo już wariuje!
Ja łykam pregna plus i pregna dhaDziewczyny jakie witaminy zarzywacie
Swoje urodziny bym olała haha, ale syn co chwilę się pytał kiedy będą goście, ja już weszłam w 2 trymestr, ale przez to leżenie bo miałam plamienia i krwiaka , to człowiek słaby [emoji85][emoji86].@Ilona 88 śliczny brzunio i podziwiam Was za tą siłę organizowania imprezek! Ja wszystko przekładam na koniec pierwszego trymestru i się modlę żebym wtedy miała siły bo mam zaległe urodzinowe imprezy chłopców do zrobienia.
@Sabina17 ja biorę "Mama DHA Premium+" na polecenie lekarzy (i ginekolog i endokrynolog właśnie te polecali).