reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Witam [emoji4]
My po urodzinach synka , wszystko się udało [emoji4]torcik, ciasta wyszły [emoji16], dziecko zadowolone [emoji7] goście pojechali o 23[emoji6],powiem Wam że byłam wykończona, plecy bolały strasznie, A o wzdęciach nie wspomnę [emoji86][emoji85]
No i moja pierwsza fotka w ciąży, brzuch już konkretny mam [emoji23] Zobacz załącznik 1129806
Ależ piękny brzuszek [emoji3590]
Super, że imprezka się udała i wszyscy zadowoleni [emoji4]

Miłej niedzieli dziewczyny [emoji7]

@Ilona 88 śliczny brzunio :) i podziwiam Was za tą siłę organizowania imprezek! Ja wszystko przekładam na koniec pierwszego trymestru i się modlę żebym wtedy miała siły bo mam zaległe urodzinowe imprezy chłopców do zrobienia.
@Sabina17 ja biorę "Mama DHA Premium+" na polecenie lekarzy (i ginekolog i endokrynolog właśnie te polecali).

Ale miałam straszna noc! Śmiało mi się ze zaczęłam bardzo obficie krwawić, obudzialam się z płaczem o 3 i nie mogłam zasnąć... dopiero nad ranem mi się udało przysnąć. Byle do jutrzejszych prenatalnych bo już wariuje! 😡😖
Też miałam jakiś czas temu taki sen. Zawału można dostać w środku nocy! Przytulam bo to bardzo niemile przeżycie :/

reklama
@Ilona 88 śliczny brzunio :) i podziwiam Was za tą siłę organizowania imprezek! Ja wszystko przekładam na koniec pierwszego trymestru i się modlę żebym wtedy miała siły bo mam zaległe urodzinowe imprezy chłopców do zrobienia.
@Sabina17 ja biorę "Mama DHA Premium+" na polecenie lekarzy (i ginekolog i endokrynolog właśnie te polecali).
Swoje urodziny bym olała haha, ale syn co chwilę się pytał kiedy będą goście, ja już weszłam w 2 trymestr, ale przez to leżenie bo miałam plamienia i krwiaka , to człowiek słaby [emoji85][emoji86].

Do góry