niemandin
Fanka BB :)
Dziewczyny serdecznie gratuluje Wam dzisiejszych wizyt
@aninek szczególnie czekałam na Twoja, bo współczułam że tak strasznie długo musiałaś na nią czekać, gratuluję!
Coś nie mam weny ostatnio do pisania
W tym tygodniu byłam na zwolnieniu, prawdopodobnie dalej będę, bo od pracy z domu przy kompie wróciły mi napięciowe bóle głowy i dziś się strasznie wściekłam bo nagle dostaję wiadomość że wszystko się wali bo nie zrobili za mnie zastępstwa, mimo że o ciąży powiedziałam już w 5 tygodniu!
Także humor kiepski, bo ani chwili spokoju być nie może...
No ale staram się nie denerwować, bo teraz kto inny jest ważniejszy
Co do moderatorek to popieram, że najlepiej żeby były nimi dziewczyny które są dostępne, ale też ciężko kogoś zmuszać
I liczę na możliwość wstępu do grupy zamkniętej, trochę już tu z Wami jestem
Kurczę, co Cie obchodzi, że nie zrobili zastępstwa, ich problem. Miałaś im kogoś znaleźć? Tym bardziej, że nie odeszłaś z dnia na dzień, wiedzieli wcześniej.
Nic się nie martw, ja odłączyłam służbowy telefon i skrzynkę pocztową z telefonu, dla świętego spokoju. Stres nam nie służy, szkoda nerwów na pracę. Ja, choć swoją bardzo lubię, już nie raz się przekonałam, że w pierwszej kolejności trzeba myśleć o sobie i już nie mam skrupułów, a wcześniej broniłam się iść nawet na 3 dni zwolnienia, a wszystkie urlopy spedzałam na telefonie służbowym
Zmądrzałam po kilku akcjach mojego szefa Dobry z niego człowiek, ale jednak biznes przede wszystkim, po trupach do celu.
Nikt się o nas nie zatroszczy, jak my same