reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny serdecznie gratuluje Wam dzisiejszych wizyt 😘
@aninek szczególnie czekałam na Twoja, bo współczułam że tak strasznie długo musiałaś na nią czekać, gratuluję! 👍😘

Coś nie mam weny ostatnio do pisania 🤷‍♀️
W tym tygodniu byłam na zwolnieniu, prawdopodobnie dalej będę, bo od pracy z domu przy kompie wróciły mi napięciowe bóle głowy 😒 i dziś się strasznie wściekłam bo nagle dostaję wiadomość że wszystko się wali bo nie zrobili za mnie zastępstwa, mimo że o ciąży powiedziałam już w 5 tygodniu! 🙈
Także humor kiepski, bo ani chwili spokoju być nie może...
No ale staram się nie denerwować, bo teraz kto inny jest ważniejszy 😍

Co do moderatorek to popieram, że najlepiej żeby były nimi dziewczyny które są dostępne, ale też ciężko kogoś zmuszać 😀
I liczę na możliwość wstępu do grupy zamkniętej, trochę już tu z Wami jestem😀😉

Kurczę, co Cie obchodzi, że nie zrobili zastępstwa, ich problem. Miałaś im kogoś znaleźć? 🤦‍♀️ Tym bardziej, że nie odeszłaś z dnia na dzień, wiedzieli wcześniej.

Nic się nie martw, ja odłączyłam służbowy telefon i skrzynkę pocztową z telefonu, dla świętego spokoju. Stres nam nie służy, szkoda nerwów na pracę. Ja, choć swoją bardzo lubię, już nie raz się przekonałam, że w pierwszej kolejności trzeba myśleć o sobie i już nie mam skrupułów, a wcześniej broniłam się iść nawet na 3 dni zwolnienia, a wszystkie urlopy spedzałam na telefonie służbowym ;)
Zmądrzałam po kilku akcjach mojego szefa 😁 Dobry z niego człowiek, ale jednak biznes przede wszystkim, po trupach do celu.

Nikt się o nas nie zatroszczy, jak my same ❤️

reklama
Strasznie boli mnie żołądek po prostu mogłabym go narysować nie mówiąc już o mdłosciach Zastanawiam się czy też ktoś tak ma, bo ja czuję się dosłownie jak po ciężkim zatruciu I czy zjem czy jestem głodna wciąż odczuwam taki nieprzyjemny dyskomfort

Ja też już a drodze do Oslo na prenatalne,stres wielki, i za mnie trzymajcie ✊✊✊

Zaczęłam trochę panikować... Dziś miałam straszny dzień, cały dzień w łóżku praktycznie, bardzo mi było słabo i miałam potworne zawroty głowy no i z tego wszystkiego teraz biorąc wieczorna dawkę leków zorientowałam się ze nie wzięłam porannej dawki duphastonu... martwię się 😢
Też pominęłam, nic się nie działo ;)nie ma się co stresować jedną dawką.

Hej Dziewczyny gratuluję Wam. Wczorajszych udanych wizyt❤
Ja miałam taki sen że siedzę teraz już z wysokim ciśnieniem i nie umiem się uspokoić... Snuł mi się pogrzeb mojego nienarodzonego dziecka i biała mała trumienka 😢😢 wiem to tylko sen ślę zrobił mi z głowy sieczkę 😢

Będzie odwrotnie niż we śnie😘

reklama
Do góry