reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny serdecznie gratuluje Wam dzisiejszych wizyt 😘
@aninek szczególnie czekałam na Twoja, bo współczułam że tak strasznie długo musiałaś na nią czekać, gratuluję! 👍😘

Coś nie mam weny ostatnio do pisania 🤷‍♀️
W tym tygodniu byłam na zwolnieniu, prawdopodobnie dalej będę, bo od pracy z domu przy kompie wróciły mi napięciowe bóle głowy 😒 i dziś się strasznie wściekłam bo nagle dostaję wiadomość że wszystko się wali bo nie zrobili za mnie zastępstwa, mimo że o ciąży powiedziałam już w 5 tygodniu! 🙈
Także humor kiepski, bo ani chwili spokoju być nie może...
No ale staram się nie denerwować, bo teraz kto inny jest ważniejszy 😍

Co do moderatorek to popieram, że najlepiej żeby były nimi dziewczyny które są dostępne, ale też ciężko kogoś zmuszać 😀
I liczę na możliwość wstępu do grupy zamkniętej, trochę już tu z Wami jestem😀😉
Dziekuje, to bardzo mile 😊😘 Wreszcie sie doczekalam i jaka ulga, ze dzidzia jest zdrowa 😅
A Ty sie nie przejmuj, skoro ich poinformowalas, to ze tak powiem to juz ich problem 🤷

reklama
Czy ktoras z Was ma prawdopodobienstwo zarazenia sie taksoplazmoza bo u mnie wynik wyszedl niejednoznaczny i musialam robic awidność i 15 czerwca na badaniach dowiem sie czy zarazilam sie troszke przed czy juz niestety w ciazy 😞

Hej Dziewczyny gratuluję Wam. Wczorajszych udanych wizyt❤️
Ja miałam taki sen że siedzę teraz już z wysokim ciśnieniem i nie umiem się uspokoić... Snuł mi się pogrzeb mojego nienarodzonego dziecka i biała mała trumienka 😢😢 wiem to tylko sen ślę zrobił mi z głowy sieczkę 😢
Wszystko bedzie i jest ok nie denerwuj sie to tylko sen .

Swoją drogą skąd to się bierze to ja nie wiem 🤷‍♀️
Wspolczuje bardzo takiego snu, myslimy ciagle o naszych maluszkach w brzuszku i sie zastanawiamy czy wszystko ok, a potem we snie sie mieszaja rozne dziwne mysli. Ja tez nie moge spac, bo jak mi powiedziala lekarka, ze mam wysokie ryzyko stanu przedrzucawkowego i zaczelam o tym czytac co to jest, to teraz jestem przerazona. I wmawiam sobie, ze przeciez tego nie mam, ze to tylko ryzyko, ale nie moze mi wyjsc z glowy ☹️

Wspolczuje bardzo takiego snu, myslimy ciagle o naszych maluszkach w brzuszku i sie zastanawiamy czy wszystko ok, a potem we snie sie mieszaja rozne dziwne mysli. Ja tez nie moge spac, bo jak mi powiedziala lekarka, ze mam wysokie ryzyko stanu przedrzucawkowego i zaczelam o tym czytac co to jest, to teraz jestem przerazona. I wmawiam sobie, ze przeciez tego nie mam, ze to tylko ryzyko, ale nie moze mi wyjsc z glowy ☹
Oj rozumiem Twoje obawy ☹️ ale miejmy nadzieję że to tylko ryzyko i wcale zdarzyc się. Nie musi... Dla mnie ta ciąża też łatwa nie bedzie ( ryzyko przedwczesnego porodu) zobaczymy co na dalszych etapach lekarz zdecyduje ale tak bardzo bym chciała ominąć ciągle pobytu w szpitalu... Wizyta we wtorek do tej pory osiwieje chyba na prawdę ☹️

reklama
Dziewczyny cały "Dom z papieru" obejrzany i co teraz? Nic już nie będzie takie nowe i emocjonujące jak ten serial 🤷 a do tego w moim ukochanym języku hiszpańskim 😍 co polecacie teraz zobaczyć na Netflixie? Tylko muszą być emocje i zaskakujące zwroty akcji żebym oglądając zapominała że mnie mdli 😂

A oglądałaś DARK? Serial na którym trzeba się tak skupić, że na pewno zapomnisz o rzyganku 😂

Cieszę się, że wszystko u córci ok i że mąż taki szczęśliwy 🥰😍 jak się nazywają te saszetki, które Ci lekarz zapisał?

Symural, jednak antybiotyk 🙈 Nic nie mówił, że to anty 🤔 Ale to dobrze, przynajmniej pomoże, tak jak pisałaś 😁❤️

Do góry