reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja tak
Strasznie boli mnie żołądek po prostu mogłabym go narysować nie mówiąc już o mdłosciach Zastanawiam się czy też ktoś tak ma, bo ja czuję się dosłownie jak po ciężkim zatruciu I czy zjem czy jestem głodna wciąż odczuwam taki nieprzyjemny dyskomfort
ja tak mam pomimo tego że nigdy nie wymiotowałam tylko ten paskudny tak jak określasz dyskomfory od 4 tygodni

reklama
Hej dziewczyny nie odzywałam się kilka dni 😭 zakończenie semestru przy naukach zdalnych to jakaś kpina, praca dyplomowa w lesie a jeszcze remont. Za dużo tego się porobiło.

Zamówiłam wkońcu detektor i adapter do pasów od Insafe.

W poniedziałek mam prenatalne i mam stresa. Do wczorajszego dnia byłam spokojna ale poruszałam się wczoraj powyginalam bo składaliśmy meble i zaczął mnie znowu boleć brzuch i plecy i nadal od wczoraj się mnie to trzyma. Nie plamię więc chyba wszystko powinno być okey ale mojej głowie ciężko jest to wbić.

Gratuluję udanych wizyt 😍 u mnie też nie można wchodzić z os. towarzyszaca ale widziałam na poprzedniej wizycie jak dziewczyna weszła ze swoją rodzicielka bo była jedna zapisana na wizytę po drugiej. 😂

A jak u was z porodami rodzinnymi? U mnie oba szpitale nadal nie zezwalają. Mam nadzieje ze do grudnia jednak wpuszcza panów do porodów. Mój już przeżywa że wejść nie może na usg a nie wyobraża sobie nie być przy porodzie 😂

Dziewczyny czy którejś z Was nagle wróciły mdłości i odrzut do jakiegoś jedzenia? Dziś mam 13+0 z OM, od prawie tygodnia znowu ciężko mi cokolwiek zjeść na obiad, bo żadne mięso nie wchodzi, na nic nie mam ochoty... A o czym pomyślę, to zaraz chce mi się wymiotować. Kurcze to już drugi trymestr za chwilę, myślałam że dawno mam mdłości za sobą a tu klops 🙈 niedosyć, że cały czas byłam - 1kg, to teraz znowu schudłam pół kilo

Hej dziewczyny nie odzywałam się kilka dni 😭 zakończenie semestru przy naukach zdalnych to jakaś kpina, praca dyplomowa w lesie a jeszcze remont. Za dużo tego się porobiło.

Zamówiłam wkońcu detektor i adapter do pasów od Insafe.

W poniedziałek mam prenatalne i mam stresa. Do wczorajszego dnia byłam spokojna ale poruszałam się wczoraj powyginalam bo składaliśmy meble i zaczął mnie znowu boleć brzuch i plecy i nadal od wczoraj się mnie to trzyma. Nie plamię więc chyba wszystko powinno być okey ale mojej głowie ciężko jest to wbić.

Gratuluję udanych wizyt 😍 u mnie też nie można wchodzić z os. towarzyszaca ale widziałam na poprzedniej wizycie jak dziewczyna weszła ze swoją rodzicielka bo była jedna zapisana na wizytę po drugiej. 😂

A jak u was z porodami rodzinnymi? U mnie oba szpitale nadal nie zezwalają. Mam nadzieje ze do grudnia jednak wpuszcza panów do porodów. Mój już przeżywa że wejść nie może na usg a nie wyobraża sobie nie być przy porodzie 😂

U nas wróciły porody rodzinne i mam nadzieję, że do grudnia tak zostanie 🙈

Trzymajcie dzis kciuki ja po 5 tygodniach doczekam się dzis podgladniecia babelka .... juz od 5 rano nie śpię A wizyta kolo 14.30 ...
Ja też już a drodze do Oslo na prenatalne,stres wielki, i za mnie trzymajcie ✊✊✊

Też pominęłam, nic się nie działo ;)nie ma się co stresować jedną dawką.

Będzie odwrotnie niż we śnie😘

Dziewczyny trzymam mocno kciuki ✊😊

reklama
Dziewczyny czy którejś z Was nagle wróciły mdłości i odrzut do jakiegoś jedzenia? Dziś mam 13+0 z OM, od prawie tygodnia znowu ciężko mi cokolwiek zjeść na obiad, bo żadne mięso nie wchodzi, na nic nie mam ochoty... A o czym pomyślę, to zaraz chce mi się wymiotować. Kurcze to już drugi trymestr za chwilę, myślałam że dawno mam mdłości za sobą a tu klops 🙈 niedosyć, że cały czas byłam - 1kg, to teraz znowu schudłam pół kilo

Ja miałam ze dwa razy mdłości na początku, takie jednorazowe z rana, a dzisiaj rano myślałam, że flaki wypruję 😬 Mam nadzieję, że mnie to nie czeka na dalszych etapach 🙈 Nie wiem co na mnie tak zadziałało dzisiaj, podejrzewam, że karkówka na grilla 😁

Do góry