reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny serdecznie gratuluje Wam dzisiejszych wizyt 😘
@aninek szczególnie czekałam na Twoja, bo współczułam że tak strasznie długo musiałaś na nią czekać, gratuluję! 👍😘

Coś nie mam weny ostatnio do pisania 🤷‍♀️
W tym tygodniu byłam na zwolnieniu, prawdopodobnie dalej będę, bo od pracy z domu przy kompie wróciły mi napięciowe bóle głowy 😒 i dziś się strasznie wściekłam bo nagle dostaję wiadomość że wszystko się wali bo nie zrobili za mnie zastępstwa, mimo że o ciąży powiedziałam już w 5 tygodniu! 🙈
Także humor kiepski, bo ani chwili spokoju być nie może...
No ale staram się nie denerwować, bo teraz kto inny jest ważniejszy 😍

Co do moderatorek to popieram, że najlepiej żeby były nimi dziewczyny które są dostępne, ale też ciężko kogoś zmuszać 😀
I liczę na możliwość wstępu do grupy zamkniętej, trochę już tu z Wami jestem😀😉

reklama
Hej dziewczyny 🙂 gratuluję udanych wizyt 😍 ja ogólnie mam za sobą kiepski tydzień, zaczęło znowu mdlić i wymioty a do tego klocia brzucha tak że bałam się ruszyć. Na szczęście dzisiaj obyło się bez boli 🙂 Małe pytanko do was jak wasze ciśnienie? Ja mam takie skoki że masakra, hikopter w głowie. Na szczęście ciśnienie mi spada a nie wzrasta. W poniedziałek wizyta u lekarza prowadzącego i będę z nim rozmawiać na ten temat.

Dziewczyny cały "Dom z papieru" obejrzany i co teraz? Nic już nie będzie takie nowe i emocjonujące jak ten serial 🤷 a do tego w moim ukochanym języku hiszpańskim 😍 co polecacie teraz zobaczyć na Netflixie? Tylko muszą być emocje i zaskakujące zwroty akcji żebym oglądając zapominała że mnie mdli 😂
Ja tez uwielbiam ten serial! Z hiszpańskich podobał mi się jeszcze „szkoła dla elity” i „uwięzione” a no i jest jeszcze fajny film w którym gra profesor „fatamorgana” 😁

Zaczęłam trochę panikować... Dziś miałam straszny dzień, cały dzień w łóżku praktycznie, bardzo mi było słabo i miałam potworne zawroty głowy no i z tego wszystkiego teraz biorąc wieczorna dawkę leków zorientowałam się ze nie wzięłam porannej dawki duphastonu... martwię się 😢

Nie dostałam antybiotyku, tylko jakieś saszetki do rozpuszczania ;)

U nas też wszystko w porządku, ryzyko bardzo niskie, parametry pomiarowe w normie, dzidziuś wszystko ma na swoim miejscu - a właściwie chyba dzidziusiowa, bo na 90% dziewczynka 😁 Mąż wniebowzięty, ja też się cieszę, mimo że zawsze chciałam pierwszego mieć syna, to teraz od początku byłam nastawiona na dziewczynkę :)

TSH wg lekarza w normie, może za miesiąc zleci jakieś dodatkowe badania, na razie mam się nie martwić.

Mama szczęśliwa, najedzona (KFC moją miłością)i padnięta, oby do następnej wizyty 😊

A, no i termin mam na 12.12 :)
Cieszę się, że wszystko u córci ok i że mąż taki szczęśliwy 🥰😍 jak się nazywają te saszetki, które Ci lekarz zapisał?

Dziewczyny czy któraś boli głowa bo ja od trzech dni codziennie wieczorem z bólu głowy umieram a boję się brać tabletki przeciwbólowe? 😞
Mnie czesto boli glowa, czasem silne migreny a czasem lzejszy bol glowy, pare razy wzielam Paracetamol, ale nic mi nie daje, wiec chyba juz nie bede brac zeby nie szkodzic maluszkowi. Czasem wloze recznik do zamrazalnika i taki zimny recznik na glowe troche pomaga, albo sztyftem mentolowym sobie smaruje skronia. Ale najczesciej nic nie pomaga.

Hejka. Troszke was nadrobiłam. Bardzo dużo piszecie a ja codziennie praca później w domu trochę trzeba ogarnąć i jeszcze z małym się pobawić. Dobrze, że w końcu się ociepliło i można wyjść na plac zabaw bo już ta pogoda mnie dobijała.
Zazdroszcze tym, które już znają płeć. Bardzo bym chciała dziewczynkę tym razem ale mam przeczucie, że będzie drugi chłopak. Ja płeć poznam pewnie dopiero na usg polowkowym za parę tygodni.

reklama
Do góry