reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Uważam, że osoby które nas podczytują A się nie odzywają to już nie będą się odzywać no niestety.

My zdążyłyśmy się poznać, piszemy na różne tematy. Na razie każda jeszcze trochę się spina bo widzi to każdy, a jakby nie było każdy nie zalogowany na forum może nas podczytać. Ja się jeszcze nie podzieliłam żadnym zdjęciem, ni nic bo chce abyście to widziały tylko Wy, a nie całe internety [emoji1787]

Jak ktoś będzie chciał się dodać do naszej zamkniętej grupy można sprawdzić ile dodał postów do tej pory, u ile np. Dodał w ciągu tygodnia po przyjęciu do grupy [emoji4]

reklama
Kochane dziekuje Wam bardzo za mile slowa 😘 Wasze kciuki zadzialaly 😁👍💕
Ja już po prenatalnych.Lekarz powiedział że jest wada niedomykalności zastawki z sercu😣😣niby może się jeszcze zamknąć,mam nadzieje😊po za tym nic innego złego nie stwierdzono☺☺a serduszko trzeba kontrolować i czekać na wynika pappa.....
Jeeeej przykro mi z powodu tej wady serduszka, bede trzymac mocno kciuki, zeby zastawka sie domknela ✊✊✊❤️
Hejo! My juz po wizycie. Okazalo sie, ze nasz miglanc jest duzy 😂 jeden milimetr wiecej i badanie byłoby niemożliwe 😂 a wiec ma 8.3cm. Jak się wyprostowal :D ogolnie mały wstydniś.. Chyba nie po matce 😂 lezal dupskiem i nie chciał sie obrócić. :D
Serducho w porządku, rączki i nóżki są, kosc nosowa jest :D ogolnie male ryzyko. Zobaczymy jak z pappa wyjdzie. :) lekarz mówił ze nie powie plci jak nie będzie pewny a potem mowi,ze on chyba tez siurka widzi :D a więc... Bedzie chłopiec ❤

Zobacz załącznik 1129222
Zobacz załącznik 1129223
Zobacz załącznik 1129225
Wooow jaki duzy! 😁😍 Gratuluje zdrowego synka!
Ja w prawdzie po zwykłych kontrolnych 10+1 :) urosło się od ostatniej wizyty -gonimy Was 😂 bo jest 3.05cm serduszko biło ale nie słuchałyśmy bo moja lekarka wyznaje zasade, że doppler dopiero od 12tyg.. No ale powiedziała, że wszystko jest ok :)byle do prenatalnych :)
Super! Ciesze sie, ze z dzidzia wszystko ok 😊 Poki co roznice w wielkosci dzieciaczkow wygladaja na duze, ale juz niedlugo jak troche podrosna to sie to bardziej wyrowna 😁

Dziewczyny czy któraś boli głowa bo ja od trzech dni codziennie wieczorem z bólu głowy umieram a boję się brać tabletki przeciwbólowe? 😞

Uważam, że osoby które nas podczytują A się nie odzywają to już nie będą się odzywać no niestety.

My zdążyłyśmy się poznać, piszemy na różne tematy. Na razie każda jeszcze trochę się spina bo widzi to każdy, a jakby nie było każdy nie zalogowany na forum może nas podczytać. Ja się jeszcze nie podzieliłam żadnym zdjęciem, ni nic bo chce abyście to widziały tylko Wy, a nie całe internety [emoji1787]

Jak ktoś będzie chciał się dodać do naszej zamkniętej grupy można sprawdzić ile dodał postów do tej pory, u ile np. Dodał w ciągu tygodnia po przyjęciu do grupy [emoji4]
Popieram ja też się jeszcze hamuje w wypowiedziach bo nigdy nie wiadomo kto przeczyta moją wiadomość ☺ chyba właśnie moderatorzy będą mogli dodawać i usuwać osoby do grupy zamkniętej więc byłaby duża kontrola forum 😊

Ja kiedyś,w ciąży z córka pisałam na kafeterii, ale tam też każdy mógł przeczytać i co gorsze komentować bez logowania się bo to było 11 lat temu; później też przenieśliśmy się na zamknięte forum na fora.pl A teraz mamy swoją grupę na fb i choć kontakt rzadszy to dalej piszemy gdy u którejś w życiu dzieje się coś ważnego

Dziewczyny czy któraś boli głowa bo ja od trzech dni codziennie wieczorem z bólu głowy umieram a boję się brać tabletki przeciwbólowe? 😞
Mnie często boli staram sie nie brać tabletek tylko duzo wody i ciemne miejsce pomaga kompres na głowę i próbuje zasnąć ja mialam bóle migrenowe przed ciążą brałam silne leki A teraz staram sie tego nie robić choc jest ciężko...

Dziękuję za pomoc spróbuje z tym zimnym kompresem, ja też często miewałam migrenowe bóle głowy ale teraz był spokój przez jakies 1,5 miesiąca a teraz znów się zaczęło 😞

A ja zamówiłam dziś detektor 😆 Bo teraz teoretycznie mam przyjść na wizytę dopiero na połówkowe na początku lipca, to przecież zwariować można tyle tygodni 😁 Mam nadzieję, że uda się posłuchać serduszka.
Ja w poniedzialek mam wizyte z moja polozna, ktorej jeszcze nie widzialam do tej pory, zeby omowic wyniki, to moze mi powie kiedy kolejne usg, ale podejrzewam, ze pod koniec lipca. To moze sie uda, zebym na moje urodziny 25 lipca plec poznala 😁 Fajnie, ze zamowilas detektor, bedziesz mogla podsluchac bejbika 😍
Dziewczyny ja już po prenatalnych :) Na szczęście wszystko jest dobrze, ryzyko wad niskie. Wynik testu pappa ma być za tydzień. Dołączam fotkę :)
U mnie dziś 11+4.
Ciesze sie bardzo, ze wszystko dobrze 😘

@niemandin @Akuku ja sie nie znam na tym, ale moze faktycznie dziewczynka, tetno ma wysokie 😉

reklama
Tak i oni niby chłopak 😜 chyba 6 osób chłopak 4 dziewczynka 😜 dziękuje czyli jeszcze mam nadzieje na córę 🥰😁

Hm A poproś żeby zaznaczyły ten nub chłopiecy, może zle patrzę ?
Życzę córci mimo wszystko. Mi się dopiero za 4 razem udała cora haha.

Też myślę że jak ktoś nie pisze teraz to nie będzie pisał. Ja rozumiem, że dziewczyny chcą odczytywać co u innych w tym czasie, ale są różne otwarte fora, więc jeżeli nowe osoby nie chcą pisać to uważam że powinny też takie fora szukać.
Tymbardziej, że naprawdę nie trzeba pisać prywaty jak ktoś nie ma ochoty, czy wstawiać zdjęć.
Mnie boli ale nic na to nie biorę.. przed chwilą wypilam kawe I jakby lepiej.

Ja kiedyś,w ciąży z córka pisałam na kafeterii, ale tam też każdy mógł przeczytać i co gorsze komentować bez logowania się bo to było 11 lat temu; później też przenieśliśmy się na zamknięte forum na fora.pl A teraz mamy swoją grupę na fb i choć kontakt rzadszy to dalej piszemy gdy u którejś w życiu dzieje się coś ważnego

Tak ja w 1 ciąży nie byłam na żadnym forum, w 2 bylam I przenioslysmy się z kafeterii chyba na jakieś forum zamknięte, potem założylysmy grupę na fb, nawet z kilkoma dziewczynami się widzialam.
W 3 ciąży też byłam na forum Ale tu chyba poza zamkniętym grupy na fb nie tworzyliśmy.. mam jakąś dziurę w głowie tak jakbym na forum nie była. Z 4 bylam na pewno I mam nawet z tego forum przyjaciółkę :) potem z 5ta nie bylam, jakoś nie miałam nawet chęci pisać..
Teraz jednak się zdecydowałam :)

Ostatnia edycja:
Do góry