reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Trzymajcie kciuki! Zaraz wchodzę!

Jeszcze lekarz taka dobra dupa 😂 😮😮

Gdzie to takiego przystojniaka na ginekologa :D

Mój też niczego sobie, z przyjemnością chodzę na wizyty 😂 Kciuki!!! ✊

My się powoli zbieramy, ale jeszcze się Wam trochę pochwalę swoim rocznicowo-urodzinowym prezentem (rocznica w poniedziałek, urodziny w czwartek 😁).

Sama go wygrzebałam z komody, jak chowałam pranie 🙈 Mężuś pozwolił już dzisiaj założyć, żeby złagodzić stres przed wizytą 😂

IMG_20200605_162457.jpg

reklama
Wreszcie moge sie pochwalic! 😁😅❤️ A wiec z dzidziem wszystko ok, ma wszystko na swoim miejscu, ruszal sie bardzo i ssal palucha 😁 Usg trwalo dosc dlugo, mialam tylko przez brzuch, ale najpierw robila mi studentka chyba, a potem przyszla inna lekarka i pokazywala tamtej jak ma robic niektore pomiary. Ale przynajmniej sie napatrzylam na moje bejbi 😁 Jeszcze mi nie chcialy powiedziec czy chlopczyk czy dziewczynka, zreszta w ogole nie chyba nie probowaly szukac. Ryzyko wad u dzidzi jest niskie, tylko u mnie jest ryzyko, ze moge miec stan przedrzucawkowy (o ile dobrze przetlumaczylam), wiec w pozniejszym tetminie beda mnie bardziej kontrolowac.
A tutaj moja kluska 😍 ma 6,5 cm, tetno 167, i wyszlo pare dni starsze, teraz 12+6 (z OM bylo 12+1)
IMG_20200605_164426_944.jpgIMG_20200605_164454_811.jpgIMG_20200605_164557_470.jpg

Wreszcie moge sie pochwalic! 😁😅❤ A wiec z dzidziem wszystko ok, ma wszystko na swoim miejscu, ruszal sie bardzo i ssal palucha 😁 Usg trwalo dosc dlugo, mialam tylko przez brzuch, ale najpierw robila mi studentka chyba, a potem przyszla inna lekarka i pokazywala tamtej jak ma robic niektore pomiary. Ale przynajmniej sie napatrzylam na moje bejbi 😁 Jeszcze mi nie chcialy powiedziec czy chlopczyk czy dziewczynka, zreszta w ogole nie chyba nie probowaly szukac. Ryzyko wad u dzidzi jest niskie, tylko u mnie jest ryzyko, ze moge miec stan przedrzucawkowy (o ile dobrze przetlumaczylam), wiec w pozniejszym tetminie beda mnie bardziej kontrolowac.
A tutaj moja kluska 😍 ma 6,5 cm, tetno 167, i wyszlo pare dni starsze, teraz 12+6 (z OM bylo 12+1)
Zobacz załącznik 1129202Zobacz załącznik 1129203Zobacz załącznik 1129204

Cudnie! Ja tu chyba widzę dziewczynkę po wyrostku 😁

Supeeer [emoji256][emoji873] gratulacje [emoji873] jakie już duże bobo [emoji16]
Wreszcie moge sie pochwalic! [emoji16][emoji28][emoji3590] A wiec z dzidziem wszystko ok, ma wszystko na swoim miejscu, ruszal sie bardzo i ssal palucha [emoji16] Usg trwalo dosc dlugo, mialam tylko przez brzuch, ale najpierw robila mi studentka chyba, a potem przyszla inna lekarka i pokazywala tamtej jak ma robic niektore pomiary. Ale przynajmniej sie napatrzylam na moje bejbi [emoji16] Jeszcze mi nie chcialy powiedziec czy chlopczyk czy dziewczynka, zreszta w ogole nie chyba nie probowaly szukac. Ryzyko wad u dzidzi jest niskie, tylko u mnie jest ryzyko, ze moge miec stan przedrzucawkowy (o ile dobrze przetlumaczylam), wiec w pozniejszym tetminie beda mnie bardziej kontrolowac.
A tutaj moja kluska [emoji7] ma 6,5 cm, tetno 167, i wyszlo pare dni starsze, teraz 12+6 (z OM bylo 12+1)
Zobacz załącznik 1129202Zobacz załącznik 1129203Zobacz załącznik 1129204

reklama
Do góry