Angelika22
Fanka BB :)
Dziewczyny ja się tez mało udzielam ale nie mam sił , kiepsko się czuje, mogę z Wami zostać ? Jestem tez na styczniowkach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem właśnie dlatego się zapytałam ja mam wskazania co cc i jeśli też chodzi o mnie to ja się ciesze nie chce rodzić naturalnie za bardzo się bojęJeśli za pierwszym razem się miało CC, a nie ma żadnych przeciwwskazań to za drugim razem może być poród SN.
A to masz wskazania co cc? Bo z tego co wiem. Już po cc nie ma wyboru
Mnie taki przystojniak do cesarki szykowalTrzymajcie kciuki! Zaraz wchodzę!
Jeszcze lekarz taka dobra dupa
Gdzie to takiego przystojniaka na ginekologa
A jaki masz odstęp od poprzedniej cesarki?No właśnie wiem o tym, że już nie ma wyboru dlatego bałam się czy dam radę sobie załatwić i całe szczęście mój lekarz sam zapytał, więc nie wiem jak to jest ale się ciesze
Czemu nie chcesz próbować naturalnie?
Na sam ten wpis mnie zabolało a dodam że czulam. Lekkie skurcze przed tym zanim. Wzięli mnie na stół a wiedziałam że nie dam radyPierwszy poród wywoływany, zakończony CC z braku postępu porodu. Co się działo w tym czasie, w przeciągu tych 6 godzin wolę nie wspominać i nie straszyć też po części innych dziewczyn, dlatego nie mam zamiaru drugi raz próbować rodzic naturalnie
A jaki miałaś powód pierwszego CC? Ja się strasznie boję porodu naturalnego i chciałabym CC (wiem, że jedno i drugie rozwiązanie ma swoje plusy i minusy oraz swoich zwolenników i przeciwników, ale jakoś CC bardziej jest dla mnie do przejścia). Nie mam raczej przeciwwskazań do porodu naturalnego (to jeszcze w sumie za wcześnie, żebym była też tego pewna na 100 proc.), a z tego co wiem to z zaświadczeniem od psychiatry też bywa różnie, może nie wystawić tylko wysłać na psychoterapię albo ktoś na oddziale może to podważyć, w sumie nie wiem czy to prawda.