reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Właśnie wczoraj miałam Wam napisać wiadomość, że mam poczucie, że zaczęły się odzywać osoby, które nas po cichu podgladały bo sporo nowych osób wyskoczyło odkąd raczelysmy rozmawiać na temat zamknięcia watku i chyba się nie myliłam 😁
@Titilinka witamy :) napisz coś więcej o sobie. Skąd jesteś? Która to ciąża? Jak masz dzieci to w jakim wieku?

reklama
Dobrze, że lekarz zapisał mi antybiotyk na pęcherz bo od kilku dni mam mega parcie na mocz a idę i dwie krople lecą.. ledwo wstanę z toalety i już mi się chce znowu 😔

Mnie w poniedziałek wyszły dość liczne bakterie, ale nic mi nie było. Dzisiaj wizyta w WC co chwila, pieczenie, a nawet ból pęcherza 😬 Pewnie też dostanę antybiotyk :(

Właśnie wczoraj miałam Wam napisać wiadomość, że mam poczucie, że zaczęły się odzywać osoby, które nas po cichu podgladały bo sporo nowych osób wyskoczyło odkąd raczelysmy rozmawiać na temat zamknięcia watku i chyba się nie myliłam 😁
@Titilinka witamy :) napisz coś więcej o sobie. Skąd jesteś? Która to ciąża? Jak masz dzieci to w jakim wieku?

Apel do ukrywających się : ostatni dzwonek, aby się ujawnić 😁

Dziewczyny a ja zapomniałam Wam napisać, że mój lekarz pytał się jak chce rodzić (pierwszy poród zakończony CC), powiedziałam że chce cesarkę i już wpisał do książeczki "do cięcia w terminie". Także bardzo się cieszę, że nie muszę się prosić czy kombinować
A to masz wskazania co cc? Bo z tego co wiem. Już po cc nie ma wyboru 🤷‍♀️

Dziewczyny a ja zapomniałam Wam napisać, że mój lekarz pytał się jak chce rodzić (pierwszy poród zakończony CC), powiedziałam że chce cesarkę i już wpisał do książeczki "do cięcia w terminie". Także bardzo się cieszę, że nie muszę się prosić czy kombinować
Czemu nie chcesz próbować naturalnie?

A jaki miałaś powód pierwszego CC? Ja się strasznie boję porodu naturalnego i chciałabym CC (wiem, że jedno i drugie rozwiązanie ma swoje plusy i minusy oraz swoich zwolenników i przeciwników, ale jakoś CC bardziej jest dla mnie do przejścia). Nie mam raczej przeciwwskazań do porodu naturalnego (to jeszcze w sumie za wcześnie, żebym była też tego pewna na 100 proc.), a z tego co wiem to z zaświadczeniem od psychiatry też bywa różnie, może nie wystawić tylko wysłać na psychoterapię albo ktoś na oddziale może to podważyć, w sumie nie wiem czy to prawda.

Ja pierwsza ciaża- cc na szybko, druga od razu lekarz poweidziała, ze cc bo krótki okres czasu od porodu. No chyba, ze się będę uprę to naturalny (ale i tak musi był spełniony warunek że dziecko nie duże ) a teraz tez cc. I wiecie co? Cieszę się, ze to cc a nie naturalny poród 😁

reklama
Do góry