reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Hej. Ja tylko na chwilke. Wiem ze niektore osoby pamietaly ze mam prenatalne i pewnie czekają na wieści. Duma mnie rozpiera i tryskam dzis pozytywna energia po badaniu wiec chce to pokazac calemu swiatu 😊 płeć nieznana bo sie nie pokazaliśmy 😅 straszny wiercioch ogólnie. Ryzyko takie jak na zdj 😊 2 w tabelce to skorygowane. Cale 6.6 cm szczescia. Także u nas dobrze gdyby coś. Buziaki ❤
Gratulacje!! Piękne zdjęcia :) może jednak jeszcze do nas zawitasz?

reklama
Hej. Ja tylko na chwilke. Wiem ze niektore osoby pamietaly ze mam prenatalne i pewnie czekają na wieści. Duma mnie rozpiera i tryskam dzis pozytywna energia po badaniu wiec chce to pokazac calemu swiatu 😊 płeć nieznana bo sie nie pokazaliśmy 😅 straszny wiercioch ogólnie. Ryzyko takie jak na zdj 😊 2 w tabelce to skorygowane. Cale 6.6 cm szczescia. Także u nas dobrze gdyby coś. Buziaki ❤

😘 😍super wiadomości, wracaj do nas nasz Pierniku ☺

Dziewczyny u nas wszystko okej 💓 wszystkiej parametry dobre, serduszko bije 163/min. Dzidzia ma 6,72cm, ryzyko wad niskie. No i jestem szczęśliwa, bo najprawdopodobniej będzie córcia 😍 ewidentnie było widać widełki 💞

Wszystkim dziewczynom gratuluję udanych wizyt 💓

Jeeeej super, gratulacje😍

Dziewczyny u nas wszystko okej 💓 wszystkiej parametry dobre, serduszko bije 163/min. Dzidzia ma 6,72cm, ryzyko wad niskie. No i jestem szczęśliwa, bo najprawdopodobniej będzie córcia 😍 ewidentnie było widać widełki 💞

Wszystkim dziewczynom gratuluję udanych wizyt 💓

No mi się wydaje że na wczorajszym widzialam widelki :) super !

Dziewczyny dzisiaj przyszedł detektor tetna i szukałam z mężem i nic nie znalazłam 😕 dzisiaj mam wg OM 10+1 czy już powinno coś było słychać ? A jak tak to gdzie powinnam szukać ? Kupiłam ten detektor pocket różowy (co widziałam że był polecany przez was)

Na sucho nie znajdziesz, może w wyższe ciazy Ale na tym etapie ciezko.
Ja używam tel aloesowy.
Trzeba szukać niziutko I docisnąć mocniej. Jak usłyszysz taki dźwięk jak wiatr to znaczy że gdzieś blisko (dźwięk jak wiatr wydaje macica)

@Piernik98 super że wizyta udana :)

Ja dziś zrobiłam sobie Ala bigos.. ala bo tylko z kiełbasą i pieczarkami i białą kapusta.. kompletnie nie mam sily stać.

Cieszę sie z tak dobrych wizyt :D wgl to jak piszecie chyba @martini6 np 14t4d I dziec ma 9 cm ? Dobrze pamiętam to sobie mysle że moja dzidzia taka duża już za tydz. Będzie A dopiero tydz temu miała 6.14cm poprostu szok :D jak szybko rosną te bobaski.
Moje dzieci rodzą się to od główki do pięty maja 49-52 cm :D także jeszcze troszkę.

Zobaczcie zaraz połowa ciazy (za5-10tyg) raz ten czas stoi A raz mam wrażenie że leci tak szybko ;)

Dziewczyny dzisiaj przyszedł detektor tetna i szukałam z mężem i nic nie znalazłam 😕 dzisiaj mam wg OM 10+1 czy już powinno coś było słychać ? A jak tak to gdzie powinnam szukać ? Kupiłam ten detektor pocket różowy (co widziałam że był polecany przez was)
Mam ten sam i zaczelam szukac dopiero w 12 tygodniu. Ciezko bylo mi znaleźć. Był bardzo nisko przy biodrach ale nizej w strone bikini.. Juz w miejscach gdzie rosną włoski. Ja uzywalam tego zelu. Jak nie masz to moze oliwka?. Ja przykadam glowice i lekko głośniej robię i czasem w tle cos cicho słychać wtedy albo mocniej dociskam albo jade niżej. Staram sie nie jezdzic tylko podnosic glowice i zmieniać miejsce. Czasem moze byc po prostu za wcześnie. Bo powiem Ci po sobie ze one strasznie sie tam kręcą w brzuchu i ciężko czasem je zlapac. Raz mialam po lewej raz po prawej stronie...
Dziewczyny, A jeśli by Wam wyszło ryzyko zd 1:760 po teście pappa To byście robiły jakieś badania dodatkowe ?
Ja bym nie robila. Zrobilabym w okolicach 300 nifty. beda jeszcze drugie badania. :) nie stresuj sie :) to naprawdę maly procent 0.13% szansy

Witam wszystkie Panie mój termin to 25 grudzień [emoji1]
Witaj i serdecznie gratuluję [emoji3590]

Dziewczyny cudownie się czyta takie wspaniałe wieści [emoji3059]
Gratuluję Wam udanych wizyt i podglądania Waszych maluszków [emoji7]

To kolejny dzień dobrych wiadomości i jutro będzie następny [emoji3590]

Spokojnie ja też mam czasem takie dni, że nie mogę znaleźć bąbelka a czesem jest tak, że tylko przyłoże głowice i słychać bicie serduszka. Ale rzeczywiście z wiekiem ciąży dzidzie wysłuchuję coraz wyżej, przed 10 tygodniem byla tuż nad spojeniem a teraz w 12 jest juz bliżej pępka

reklama
Do góry