Gratulacje!! Piękne zdjęcia może jednak jeszcze do nas zawitasz?Hej. Ja tylko na chwilke. Wiem ze niektore osoby pamietaly ze mam prenatalne i pewnie czekają na wieści. Duma mnie rozpiera i tryskam dzis pozytywna energia po badaniu wiec chce to pokazac calemu swiatu płeć nieznana bo sie nie pokazaliśmy straszny wiercioch ogólnie. Ryzyko takie jak na zdj 2 w tabelce to skorygowane. Cale 6.6 cm szczescia. Także u nas dobrze gdyby coś. Buziaki ❤
reklama
Gratulacje! Piękna dzidzia ❤Dziewczyny u nas wszystko okej wszystkiej parametry dobre, serduszko bije 163/min. Dzidzia ma 6,72cm, ryzyko wad niskie. No i jestem szczęśliwa, bo najprawdopodobniej będzie córcia ewidentnie było widać widełki
Wszystkim dziewczynom gratuluję udanych wizyt
Tymon'sMom
Fanka BB :)
Hej. Ja tylko na chwilke. Wiem ze niektore osoby pamietaly ze mam prenatalne i pewnie czekają na wieści. Duma mnie rozpiera i tryskam dzis pozytywna energia po badaniu wiec chce to pokazac calemu swiatu płeć nieznana bo sie nie pokazaliśmy straszny wiercioch ogólnie. Ryzyko takie jak na zdj 2 w tabelce to skorygowane. Cale 6.6 cm szczescia. Także u nas dobrze gdyby coś. Buziaki ❤
super wiadomości, wracaj do nas nasz Pierniku ☺
Dziewczyny u nas wszystko okej wszystkiej parametry dobre, serduszko bije 163/min. Dzidzia ma 6,72cm, ryzyko wad niskie. No i jestem szczęśliwa, bo najprawdopodobniej będzie córcia ewidentnie było widać widełki
Jeeeej super, gratulacje
Akuku
Dziewczyny u nas wszystko okej wszystkiej parametry dobre, serduszko bije 163/min. Dzidzia ma 6,72cm, ryzyko wad niskie. No i jestem szczęśliwa, bo najprawdopodobniej będzie córcia ewidentnie było widać widełki
No mi się wydaje że na wczorajszym widzialam widelki super !
Dziewczyny dzisiaj przyszedł detektor tetna i szukałam z mężem i nic nie znalazłam dzisiaj mam wg OM 10+1 czy już powinno coś było słychać ? A jak tak to gdzie powinnam szukać ? Kupiłam ten detektor pocket różowy (co widziałam że był polecany przez was)
Na sucho nie znajdziesz, może w wyższe ciazy Ale na tym etapie ciezko.
Ja używam tel aloesowy.
Trzeba szukać niziutko I docisnąć mocniej. Jak usłyszysz taki dźwięk jak wiatr to znaczy że gdzieś blisko (dźwięk jak wiatr wydaje macica)
@Piernik98 super że wizyta udana
Ja dziś zrobiłam sobie Ala bigos.. ala bo tylko z kiełbasą i pieczarkami i białą kapusta.. kompletnie nie mam sily stać.
Cieszę sie z tak dobrych wizyt wgl to jak piszecie chyba @martini6 np 14t4d I dziec ma 9 cm ? Dobrze pamiętam to sobie mysle że moja dzidzia taka duża już za tydz. Będzie A dopiero tydz temu miała 6.14cm poprostu szok jak szybko rosną te bobaski.
Moje dzieci rodzą się to od główki do pięty maja 49-52 cm także jeszcze troszkę.
Zobaczcie zaraz połowa ciazy (za5-10tyg) raz ten czas stoi A raz mam wrażenie że leci tak szybko
Ragda
Mam ten sam i zaczelam szukac dopiero w 12 tygodniu. Ciezko bylo mi znaleźć. Był bardzo nisko przy biodrach ale nizej w strone bikini.. Juz w miejscach gdzie rosną włoski. Ja uzywalam tego zelu. Jak nie masz to moze oliwka?. Ja przykadam glowice i lekko głośniej robię i czasem w tle cos cicho słychać wtedy albo mocniej dociskam albo jade niżej. Staram sie nie jezdzic tylko podnosic glowice i zmieniać miejsce. Czasem moze byc po prostu za wcześnie. Bo powiem Ci po sobie ze one strasznie sie tam kręcą w brzuchu i ciężko czasem je zlapac. Raz mialam po lewej raz po prawej stronie...Dziewczyny dzisiaj przyszedł detektor tetna i szukałam z mężem i nic nie znalazłam dzisiaj mam wg OM 10+1 czy już powinno coś było słychać ? A jak tak to gdzie powinnam szukać ? Kupiłam ten detektor pocket różowy (co widziałam że był polecany przez was)
Ja bym nie robila. Zrobilabym w okolicach 300 nifty. beda jeszcze drugie badania. nie stresuj sie to naprawdę maly procent 0.13% szansyDziewczyny, A jeśli by Wam wyszło ryzyko zd 1:760 po teście pappa To byście robiły jakieś badania dodatkowe ?
EvilDesiree
Witaj i serdecznie gratuluję [emoji3590]Witam wszystkie Panie mój termin to 25 grudzień [emoji1]
Dziewczyny cudownie się czyta takie wspaniałe wieści [emoji3059]
Gratuluję Wam udanych wizyt i podglądania Waszych maluszków [emoji7]
To kolejny dzień dobrych wiadomości i jutro będzie następny [emoji3590]
To będę czekać za informacjąJa miałam z żelem nie wiem czy bez niego słuchać za raz spróbuje bez niego i dam Ci znać. Ja biorę trochę żelu na głowice i okrężnymi ruchami szukam raczej nie odrywam głowicy
bejbi002
Spokojnie ja też mam czasem takie dni, że nie mogę znaleźć bąbelka a czesem jest tak, że tylko przyłoże głowice i słychać bicie serduszka. Ale rzeczywiście z wiekiem ciąży dzidzie wysłuchuję coraz wyżej, przed 10 tygodniem byla tuż nad spojeniem a teraz w 12 jest juz bliżej pępkaDziewczyny dzisiaj przyszedł detektor tetna i szukałam z mężem i nic nie znalazłam dzisiaj mam wg OM 10+1 czy już powinno coś było słychać ? A jak tak to gdzie powinnam szukać ? Kupiłam ten detektor pocket różowy (co widziałam że był polecany przez was)
reklama
bejbi002
Chyba można spróbować z oliwką. Ale nie wiem bo ja używam żeluA musicie mieć ten żel bo mi przyszło bez i nie wiem czy to ma jakiś wpływ. Ponadto nie nie wiem czy przesuwać tym urządzeniem po skórze czy odrywać i co kawałek dostawiać do skóry