Gratuluję super wiadomosci i sliczne zdjecie malenstwa)))A to moja dzidzia
Zobacz załącznik 1128024
reklama
Ragda
Fanka BB :)
Dobrze, ze masz teściowa położnaHej dziewczyny, ja już nie śpię okazało się, że wczoraj nie zrobili mi morfologii a w sumie najbardziej właśnie potrzebowałam wyniki krwi i moczu na wizytę, a TSH robiłam dla siebie, dodatkowo.. Na szczęście teściowa położna, jechała na 7 do pracy więc pobrała mi w domu krew i zawiozła do szpitala. Mam nadzieję, że do 11.20 będą wyniki trzymajcie dziś za nas kciuki miłego dzionka
To juz dziś!
Patrycjaaa97
Dobrze, ze masz teściowa położna
To juz dziś!
Haha, bardzo dobrze dokładnie, już nie mogę się doczekać i się stresuje
Jsawww
Wysokie tsh nie ma nic wspolnego ze spadkiem wagi, wręcz przeciwnie . Poza tym nie ma co się tym przejmować aż tak, leki musza zacząć działać , nie zadzialaja w kilka dni, organizm musi się wysycic . Ja mam bardzo duża nadczynność i na to z koleji nie ma wogole leczenia w ciąży , muszę czekać aż samo się unormuje .Witajcie , ja ostatnoo zle sie czulam duzo stresu
Pisalam do swojej pani ginekolog na komunikatorze mowi ze jakby powtarzalo sie krwawienie to jechac na ip
Martwi mnie ze spada mi waga i moze byc spowodowana tym wysokim tsh (19) po jakim czasie spada u was w dol ?
Rumiankowa
Witajcie , ja ostatnoo zle sie czulam duzo stresu
Pisalam do swojej pani ginekolog na komunikatorze mowi ze jakby powtarzalo sie krwawienie to jechac na ip
Martwi mnie ze spada mi waga i moze byc spowodowana tym wysokim tsh (19) po jakim czasie spada u was w dol ?
Wielu z nas spadła waga, ja się pytałam lekarki mówiła, ze to się zdarza i nie panikować.
Jeżeli chodzi o tsh to wysokie prędzej mogłoby powodować wzrost wagi. Mnie w ciągu miesiąca spadło z 4.65 na 1.17 z tego co pamietam to na tej samej dawce, która Ty bierzesz - 75. Endokrynolog mówi, ze tarczyca reaguje powoli, badania maja sens tak co 4 tygodnie mniej więcej.
Jsawww
Ja dziś zaczęłam 13 tydzień, prenatalne mam 10 czerwca , do tej pory wszystkie badania robiłam głównie na własna rękę, tzn mąż pobierał mi krew w domu i zawoził do szpitala wysłać wyniki. Detektora tętna nie kupuje bo mąż ma w domu przenośne usg co prawda jeszcze w tej ciąży nie korzystałam ale w późniejszych tygodniach napewno czasem coś podejrze
Rumiankowa
Trzymamy kciukiHaha, bardzo dobrze dokładnie, już nie mogę się doczekać i się stresuje
Patrycjaaa97
Jeszcze od wczoraj zaczęło mnie tak z lewej strony ciągnąć, na nogę i wszędzie. Oczywiście od kręgosłupa. Momentami to dostaje jakiegoś "paraliżu", tak zaboli..
Ragda
Ja to samo teraz mi sie ciągnieHaha, bardzo dobrze dokładnie, już nie mogę się doczekać i się stresuje
Ale zazdroszczę tego usg!Ja dziś zaczęłam 13 tydzień, prenatalne mam 10 czerwca , do tej pory wszystkie badania robiłam głównie na własna rękę, tzn mąż pobierał mi krew w domu i zawoził do szpitala wysłać wyniki. Detektora tętna nie kupuje bo mąż ma w domu przenośne usg co prawda jeszcze w tej ciąży nie korzystałam ale w późniejszych tygodniach napewno czasem coś podejrze
reklama
Asia Kasia
Jedyny objaw który mnie uspokajał właśnie znikł... Nabrzmiałe piersi i żyły na nich... Ja wiem wiem że wszystko może znikać potem się znowu pojawiać ale ciazko mieć spokojna głowę kiedy to wszytko tak bardzo przypomina 1 poronienie