Wyzale sie wan troche. Strasznie mi przykro jaka mam siostre. Cale zycie byla oschła, zwalała zawsze wine na mnie jako dziecko i mi sie obrywało i generalnie nigdy nie byla sympatyczna ani dla mnie ani dla brata. Ona jest 2 lata mlodsza ode mnie a brat 12. Ona miala konflikt i ze mna i z bratem nie wiadomo czemu i tak calyczas. Brat zawsze mowil ze mnie kocha a jej nie itp...teraz mi jest przykro bo kiedy rozmawiam z mama na kamerce i rozmawiamy o ciazy czy cos to od razu sie obraza i wychodzi albo mowi ze nie mam osobowosci bo przejeła mna wladze ciaza i tylko nią zyje. Mama sie ogromnie cieszy wiec ciagle pyta jak sie czuje, pokqzuje mi co kupila dla wnuka itp. Jak pokazalam ostatnio zdjecie z usg i mowie do siostry widzialas jaki maly czlowieczek? A ona mi odpowiedziala "nie wiem moze tego nie odczulas ale w ogole mnie twoje dziecko nie obchodzi" jest mi strasznie przykro. Zawsze chcialam miec z nia dobry kontakt itp ale no nie da sie...ale to co powiedziala zabolalo mnie. Rozumiem ona nie chce miec dzieci ale zeby tak mowic...
To przykre, że siostra tak Cię traktuje. Przeciez kazdy by chciał mieć fajny kontakt z rodzenstwem no ale różnie to bywa. Ty jesteś fair ale to ona ma jakiś problem. Może tak być, że jest zazdrosna o to, że jesteś teraz w centrum zainteresowania mamy
Dziewczyny, czy któraś jest w drugim trymestrze i dalej ja trzyma senność? Mój organizm przestawił się na sen 21/22 do 5,6,7. I dalej w ciągu dnia mam ogromna potrzebę na drzemkę pół h
aż mnie ścina z nóg.
Ja. Ale u mnie może to wynikać z tego, że nocki mam przerywane bo synek się budzi. W dzień też za bardzo nie mam jak odespać dlatego często chodzę mega senna i zmęczona.
Dziewczyny mój bobas
8+5
Śliczny
Czekam na badanie krwi. Płyn markowy 1.7 wiec w normie, kość nosowa ok.
Bejbis ma 6.18cm
Z ust wychodzi 12t4d (Ja wlansie między 12t.3d A 12t4d mam w aplikacjach) termin na 7.12
Babka od usg jakas nie miła byla.
No i chyba są widelki
co myślicie? 3 dziolcha ? I będziemy mieć po równo
Jakieś widełki widzę, ale nie znam się na tym
cieszę się, że wszystko ok z dzieciaczkiem
@Rumiankowa szkoda, że tak przed weekendem dali Ci znać z laboratorium, że wyniki są nie takie i nic nie wyjaśnili więcej i teraz biedna będziesz siedzieć i się zamartwiać. Same wyniki wydają się być ok więc nie wiem o co im chodzi..
Dziewczyny zaraz będę nadrabiać, ja mam dziś 11+5 I termin na 12.12 więc będziemy rodzić liniowo ;p
Dzwoniłam tam gdzie mam prenatalne w poniedziałek i niestety na chwilę obecną dalej nie wpuszczają mężów do gabinetu
. Ale mogę mieć nagranie prenatalnych za 30 zł na płytce cd. Także chociaż tyle.
Mąż marudzi że zdzierstwo 30 zł za nagranie, no ale chce mieć pamiątkę i wgl.
U mnie 2 lata temu wołali 50 zł za nagranie. Ciekawe ile teraz sobie zawołają. Planuje kupić z drugiego prenatalnego. Dobrze, że teraz nie kupilam bo babka nawet na chwilę 3d nie włączyła i ogólnie rach ciach i dzidziuś był zmierzony. Ja widziałam tylko kątem oka ale wydaje mi się, że bobo chyba spało bo nie fikalo ani nic więc filmik byłby nudny
Hej.Ja też mam
ale ja mam do tego tendencje bo przed ciąża też miałam,ja zawsze mam 2kg w dół i odwrotnie ...więc pewnie z tego to wynika,myślę że bd miala duuuzy więcej w ciazy,niestety
A co używacie na rozstępy??
Palmers. Ten z pompką.
Powiedzcie mi jak lekarz bada dlugosc szyjki?
Przez USG przezpochwowe. Tak samo jak sprawdza na USG inne parametry tak samo bada długość szyjki. Palpacyjnie z kolei sprawdza czy jest wysoko, twarda, zamknięta itp.
Ja po całym dniu opieki nad synem jestem zmarnowana. Mąż przejął młodego dopiero koło 20 bo wcześniej najpierw spał po nocce a potem nie było go w domu.. ja nie wiem jak niektóre z Was radzą sobie z kilkorgiem dzieci i ciążą