reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Hmm no to mu robil ale nie mowil jaka szyjka tylko ze wszystko super a chwile przed tym powsadzal mi do srodka nwm ile palcow ale mialam wrazenie jakby cala reke i macal kazda strone scianki pochwy [emoji23][emoji23][emoji23] i nie wiem czy moj lekarz jest zboczencem czy to normalne [emoji28][emoji1787]
No właśnie ręcznie się bada szyjkę macicy [emoji12]
Co nie wyklucza bycia zbokiem [emoji6]

reklama
Mam nadzieję, że w moim przypadku nie będzie to nic groźnego a wizytę mam dopiero za dwa tygodnie 😱
Nie strasze cie pod zadnym pozorem spokojnie 😊 ale jesli to są w samym srodku pochwy takie ukłucia to skonsultowalabym sie jednak z lekarzem na wszelki wypadek. Tak dla bezpieczenstwa bo slyszalam cos o skracajacej sie szyjce wtedy itp. Ale jesli nie sa uklucia tak w samym srodku to bym nie panikowala 😉

No właśnie ręcznie się bada szyjkę macicy [emoji12]
Co nie wyklucza bycia zbokiem [emoji6]
On ogolnie jest mega mily a na recepcji pracuje jego zona ale np jak sie rozbieram i ide do niego to on juz siedzi przed fotelem i czeka i mam glupie wrazenie ze patrzy na moje posladki 😂😂😂 staż ma naprawde długi i opinie super ale to juz 2 wizyta i znowu mam dziwne wrazenie 🤣 znaczy nie ze mi to jakos przeszkadza bo niejedną widział ale taka sie dziwna atmosfera robi 😂🤣

Nie strasze cie pod zadnym pozorem spokojnie 😊 ale jesli to są w samym srodku pochwy takie ukłucia to skonsultowalabym sie jednak z lekarzem na wszelki wypadek. Tak dla bezpieczenstwa bo slyszalam cos o skracajacej sie szyjce wtedy itp. Ale jesli nie sa uklucia tak w samym srodku to bym nie panikowala 😉
No teraz to ja już sama nie wiem jakie to kłucia zgłupiałam 😱 na tą chwilę przestało, jeśli się powtórzy będę konsultować się z lekarzem.

No teraz to ja już sama nie wiem jakie to kłucia zgłupiałam 😱 na tą chwilę przestało, jeśli się powtórzy będę konsultować się z lekarzem.
Obserwuj. Jesli będą w samym srodku lepiej skonsultowac i sie upewnic. Ale nie denerwuj sie moze po prostu sie maluch rozpycha i mu miejsca brakuje😁

Obserwuj. Jesli będą w samym srodku lepiej skonsultowac i sie upewnic. Ale nie denerwuj sie moze po prostu sie maluch rozpycha i mu miejsca brakuje😁
No będę obserwować mam nadzieję, że to nic poważnego i nie będzie potrzebna konsultacja. W tygodniu coś mnie tam szczypało ale tylko przez chwilę w sumie, więc może jakaś infekcja. Popijam żurawinę i staram się nie panikować. Mocz miałam idealny. A jeśli jest jakaś infekcja to wyjdzie to w moczu czy tylko posiew z pochwy coś wykaże? Cały czas zastanawiam się nad zakupem detektora tętna i chyba muszę sobie go sobie jednak sprawić.

reklama
No będę obserwować mam nadzieję, że to nic poważnego i nie będzie potrzebna konsultacja. W tygodniu coś mnie tam szczypało ale tylko przez chwilę w sumie, więc może jakaś infekcja. Popijam żurawinę i staram się nie panikować. Mocz miałam idealny. A jeśli jest jakaś infekcja to wyjdzie to w moczu czy tylko posiew z pochwy coś wykaże? Cały czas zastanawiam się nad zakupem detektora tętna i chyba muszę sobie go sobie jednak sprawić.
Jesli infekcja pochwy to w moczu raczej nie wyjdzie...chyba. detektor tetna super sprawa. Polecam. Wlasnie sie relaksowalam chwile temu przy biciu serduszka mojego bobasa 😅😅😅

Do góry