reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Hmm no to mu robil ale nie mowil jaka szyjka tylko ze wszystko super a chwile przed tym powsadzal mi do srodka nwm ile palcow ale mialam wrazenie jakby cala reke i macal kazda strone scianki pochwy [emoji23][emoji23][emoji23] i nie wiem czy moj lekarz jest zboczencem czy to normalne [emoji28][emoji1787]
No właśnie ręcznie się bada szyjkę macicy [emoji12]
Co nie wyklucza bycia zbokiem [emoji6]

reklama
Mam nadzieję, że w moim przypadku nie będzie to nic groźnego a wizytę mam dopiero za dwa tygodnie 😱
Nie strasze cie pod zadnym pozorem spokojnie 😊 ale jesli to są w samym srodku pochwy takie ukłucia to skonsultowalabym sie jednak z lekarzem na wszelki wypadek. Tak dla bezpieczenstwa bo slyszalam cos o skracajacej sie szyjce wtedy itp. Ale jesli nie sa uklucia tak w samym srodku to bym nie panikowala 😉

No właśnie ręcznie się bada szyjkę macicy [emoji12]
Co nie wyklucza bycia zbokiem [emoji6]
On ogolnie jest mega mily a na recepcji pracuje jego zona ale np jak sie rozbieram i ide do niego to on juz siedzi przed fotelem i czeka i mam glupie wrazenie ze patrzy na moje posladki 😂😂😂 staż ma naprawde długi i opinie super ale to juz 2 wizyta i znowu mam dziwne wrazenie 🤣 znaczy nie ze mi to jakos przeszkadza bo niejedną widział ale taka sie dziwna atmosfera robi 😂🤣

Nie strasze cie pod zadnym pozorem spokojnie 😊 ale jesli to są w samym srodku pochwy takie ukłucia to skonsultowalabym sie jednak z lekarzem na wszelki wypadek. Tak dla bezpieczenstwa bo slyszalam cos o skracajacej sie szyjce wtedy itp. Ale jesli nie sa uklucia tak w samym srodku to bym nie panikowala 😉
No teraz to ja już sama nie wiem jakie to kłucia zgłupiałam 😱 na tą chwilę przestało, jeśli się powtórzy będę konsultować się z lekarzem.

No teraz to ja już sama nie wiem jakie to kłucia zgłupiałam 😱 na tą chwilę przestało, jeśli się powtórzy będę konsultować się z lekarzem.
Obserwuj. Jesli będą w samym srodku lepiej skonsultowac i sie upewnic. Ale nie denerwuj sie moze po prostu sie maluch rozpycha i mu miejsca brakuje😁

Obserwuj. Jesli będą w samym srodku lepiej skonsultowac i sie upewnic. Ale nie denerwuj sie moze po prostu sie maluch rozpycha i mu miejsca brakuje😁
No będę obserwować mam nadzieję, że to nic poważnego i nie będzie potrzebna konsultacja. W tygodniu coś mnie tam szczypało ale tylko przez chwilę w sumie, więc może jakaś infekcja. Popijam żurawinę i staram się nie panikować. Mocz miałam idealny. A jeśli jest jakaś infekcja to wyjdzie to w moczu czy tylko posiew z pochwy coś wykaże? Cały czas zastanawiam się nad zakupem detektora tętna i chyba muszę sobie go sobie jednak sprawić.

reklama
No będę obserwować mam nadzieję, że to nic poważnego i nie będzie potrzebna konsultacja. W tygodniu coś mnie tam szczypało ale tylko przez chwilę w sumie, więc może jakaś infekcja. Popijam żurawinę i staram się nie panikować. Mocz miałam idealny. A jeśli jest jakaś infekcja to wyjdzie to w moczu czy tylko posiew z pochwy coś wykaże? Cały czas zastanawiam się nad zakupem detektora tętna i chyba muszę sobie go sobie jednak sprawić.
Jesli infekcja pochwy to w moczu raczej nie wyjdzie...chyba. detektor tetna super sprawa. Polecam. Wlasnie sie relaksowalam chwile temu przy biciu serduszka mojego bobasa 😅😅😅

Do góry