A czym się kierować przy wyborze detektora? No cały czas mi w głowie siedzi żeby kupić tylko się naczytałam, że czasami ciężko znaleźć tętno i się tak zastanawiałam czy nie będę niepotrzebnie panikować jbcJesli infekcja pochwy to w moczu raczej nie wyjdzie...chyba. detektor tetna super sprawa. Polecam. Wlasnie sie relaksowalam chwile temu przy biciu serduszka mojego bobasa
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja zamowilam angelsounds bo bylo jedyne polecane u mnie w Austrii ale mysle ze glownie kierowalabym sie opiniami w internecie. Ktoras tu dziewczyna juz nie pamietam kto pisala ze nie mogla znalezc w ogole tetna na tym detektorze co ja mam a ja znalazlam juz w 10+3 i nie mam zadnego problemu.A czym się kierować przy wyborze detektora? No cały czas mi w głowie siedzi żeby kupić tylko się naczytałam, że czasami ciężko znaleźć tętno i się tak zastanawiałam czy nie będę niepotrzebnie panikować jbc
bejbi002
Fanka BB :)
Tą głowicą od usgPowiedzcie mi jak lekarz bada dlugosc szyjki?
L
Lebkuchen_mum
Gość
I co ona mu pokazuje gdzies tam na ekranie długosc szyjki?Tą głowicą od usg
bejbi002
Tak, to tak samo jak mierzy długość dzidziusia czy wielkosc jajnikówI co ona mu pokazuje gdzies tam na ekranie długosc szyjki?
Martusia1992
Dostałaś skierowanie od lekarza ? Wtedy one są bezpłatne prawda ?To ja mam też w szpitalu miejskim w Bydgoszczy ale 4 dni po Tobie [emoji6]
L
Lebkuchen_mum
Gość
I gdzie to bedzie pisac na usg mam czy nie?Tak, to tak samo jak mierzy długość dzidziusia czy wielkosc jajników
niemandin
Dobra, jasne. Po pierwsze możemy wzajemnie swoje obawy lekceważyć. A po drugie to te wyniki wydawały mi się prawidłowe i stąd tak bardzo się zdziwiłam. A męczyć się z cukrzycą od początku to też nic fajnego.
Wg położnej z którą się skontaktowałam musiał nastąpić jakiś błąd bo wyniki są jak najbardziej w normie i mają takie same normy jak wszyscy inni.
Wiem że łatwo się pisze, ale poczekaj na spokojnie do poniedziałku i zweryfikuj co jest grane, może coś im się pomieszało w tym laboratorium. Tym bardziej że czeka Cię miły weekend z tego co pisałaś i szkoda psuć go stresem, pewnie się okaże że niepotrzebnym- piszę to ja, naczelna panikara
miałam takie kłucia w pierwszej ciąży i tej również, konsultowałam i lekarz powiedział mi że to nic groźnego, tak samo jak kłucie np w jednym boku. Głowa do góryNo teraz to ja już sama nie wiem jakie to kłucia zgłupiałam na tą chwilę przestało, jeśli się powtórzy będę konsultować się z lekarzem.
reklama
Dziekuje za odpowiedź Mam nadzieję, że to nic groźnego narazie przeszlo więc staram się nie myśleć i nie panikowaćmiałam takie kłucia w pierwszej ciąży i tej również, konsultowałam i lekarz powiedział mi że to nic groźnego, tak samo jak kłucie np w jednym boku. Głowa do góry