reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny a macie czasami takie kłucia w pochwie nawet nie wiem jak to określić, nie chodzi mi o skurcze szyjki tylko tak jakby kłucia w ściankach pochwy? Nie bolesne ale odczuwalne? Jestem w 12+5 i tak od wczoraj odczuwam co jakiś czas
Tak miałam takie dziwne mrowienie jak by chwilowe kilka razy mi się zdarzyło. Wczoraj pytałam gina bo tez po bokach kłuje mnie często mówił ze to normlane najgorzej jak by było ból na środku to w tedy można się nie pokoic ale wszystkie inne odczucia kłucia a nie ból to niby normalne 😁😜

@Akuku super ;)

Ja nie mam cukrzycy, wyniki piękne. Nie mam pojęcia dlaczego 2 tygodnie temu wyszła tak wysoka glukoza na czczo (98).
Dziś 82.5 na czczo, po godzinie 143, po dwóch 110 ;)

Nawet nie wiecie jak mi ulżyło!
Super problem z głowy heheh bo to wiadomo ciąży na człowieku gdzieś z tylu głowy zawsze taka myśl jak coś nie tak w teraz możesz odetchnąć z ulga ☺️😁

Ja właśnie domek z mężem wysprzatalam teraz leżę i wcinam malinki mmmm 😍 ale już dziś zbyt wiele nie zrobię 😜 wiec robie się na bóstwo jutro 😂

Tak miałam takie dziwne mrowienie jak by chwilowe kilka razy mi się zdarzyło. Wczoraj pytałam gina bo tez po bokach kłuje mnie często mówił ze to normlane najgorzej jak by było ból na środku to w tedy można się nie pokoic ale wszystkie inne odczucia kłucia a nie ból to niby normalne 😁😜
Dziekuje za odpowiedź 😉 mam nadzieję, że w moim przypadku też to jest normalne hehe

Dziewczyny a macie czasami takie kłucia w pochwie nawet nie wiem jak to określić, nie chodzi mi o skurcze szyjki tylko tak jakby kłucia w ściankach pochwy? Nie bolesne ale odczuwalne? Jestem w 12+5 i tak od wczoraj odczuwam co jakiś czas
Ja typowo klucia pochwy w srodku nie mam ale zle mi się kojarzą 😔 nie chce oczywiscie straszyc. Ja je mialam w 1 ciazy ktora poronilam ale moze to zbieg okoliwczonsci bo czytalam na fb ze dziewczyny miedzy 12/16 tygodniem maja takie kłucia takze mysle ze moga wystepowac i nie są grozne. Ale wiadomo lepiej zapytac lekarza 😊

Super problem z głowy heheh bo to wiadomo ciąży na człowieku gdzieś z tylu głowy zawsze taka myśl jak coś nie tak w teraz możesz odetchnąć z ulga ☺😁
No to się pocieszyłam...
Dzwonili do mnie, że podobno to wyniki nieprawidłowe. Nic więcej mi nie powiedzieli. Wysłałam smsa do lekarki prowadzącej ale trudno powiedzieć kiedy odpisze biorąc pod uwagę piątkowe popołudnie.

reklama
Dziewczyny zaraz będę nadrabiać, ja mam dziś 11+5 I termin na 12.12 więc będziemy rodzić liniowo ;p
Dzwoniłam tam gdzie mam prenatalne w poniedziałek i niestety na chwilę obecną dalej nie wpuszczają mężów do gabinetu 😭. Ale mogę mieć nagranie prenatalnych za 30 zł na płytce cd. Także chociaż tyle.
Mąż marudzi że zdzierstwo 30 zł za nagranie, no ale chce mieć pamiątkę i wgl.

Do góry