reklama
Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam nadzieje, że mnie przygarniecie.
Jestem z Wrocławia, to moja pierwsza ciąża (dziś 12+0, termin na ok. 10 grudnia), mam 28 lat.
Miło mi Was poznać.
Jestem z Wrocławia, to moja pierwsza ciąża (dziś 12+0, termin na ok. 10 grudnia), mam 28 lat.
Miło mi Was poznać.
Ja bym zmieniła, nie chciała był się męczyć jeszcze pół roku z takim bucemHejo kobitki. Mało tu u Was bywam bo nie ale nadal jestem
Poważnie zastanawiam sie nad zmiana lekarza prowadzącego ciaze. Niby dobre opinie ma, ale mi nie odpowiada
1. Te glupie L4 poprostu zawalone bylo z tym zwolnieniem na szczescie wyjasnilo sie wszystko. Jednak nabiegalam sie i napłakałam
2. Wchodze do. Gabinetu i ani me, ani be nawet po moim dzien dobry nie uslysze zwrotnego oprocz tego "rozebrac sie"....
3. Kazde usg wyglada tak, że mam miec glowe w kierunku sciany miec. Nie mialam szansy ani razu zobaczyc monitora. Rozumiem mamy czasy jakie mamy ale no coz
4
Na pytanie czemu mam. Brac luteine powiedzial tylko "brac i koniec"
5. Przy pierwszej wizycie zaznaczylam ze mam wrodzona niedoczynnosc tarczycy I zazywam Obecnie Euthyrox 175 N
cos tam Bazgral w tych dokumentach. Na ostatniej wizycie zobaczyl badania krwi. I poinformowal mnie ze mam za wysoki poziom TSH i ze napisze mi skierowanie do endokrynologa i przepisal mi tabletki Euthyrox 50
Zero zrozumienia. jak myslicie? "zmienic? Teraz jeszcze pojde bo mam czerwca wizyte, ale ehhh potem. Juz zmienie
Hej, mi również bardzo miło Cię poznać, ja jestem Magda, rozgość się u nasHej dziewczyny jestem tu nowa i mam nadzieje, że mnie przygarniecie.
Miło mi Was poznać.
A odnośnie pierwszeństwa w punktach pobrań krwi, też ostatnio miałam taką sytuację, że przyszłam i przede mną było ponad 20 osób w kolejce i na pytanie czy mogę wejść pierwsza wszyscy byli bardzo zgodni, że NIE. Dopiero gdy stanęłam na końcu kolejki pani powiedziała, że mam wchodzić, bo mam do tego prawo i faktycznie w środku pani pielęgniarka mi powiedziała, że jest ustawa, która mówi o tym, ze kobiety w ciąży mają m.in. w tego typu miejscach bezwzględne pierwszeństwo, a że wiadomo, że ludziom w kolejce to nie na rękę to nie przepuszczą. Następnym razem bez pytania mam wchodzić pierwsza.
Kakussska93
Fanka BB :)
Ja dzisiaj poszłam zobaczyć i przymierzyć moją suknię ślubną gdyby nie koronawirus jutro bym bawiła się na własnym ślubieAle Wam zazdroszczę tych wyjść na prawdę też bym wyszła ale z drugiej strony czuje się jak i tak wyglądam... Strasznie napuchlam w ciąży mi szybko zatrzymuje się woda i do tego ciśnienie...
Asia Kasia
Hej Witaj rozgość sięHej dziewczyny jestem tu nowa i mam nadzieje, że mnie przygarniecie.
Miło mi Was poznać.
Asia Kasia
Oj współczuję musi być Ci przykroJa dzisiaj poszłam zobaczyć i przymierzyć moją suknię ślubną gdyby nie koronawirus jutro bym bawiła się na własnym ślubie
reklama
Asia Kasia
Po dłuższym siedzeniu na dupie i użalaniu się nad swoim losem zebrałam się z tej kanapy i postanowiłam że zrobię ciasto z truskawkami bo miałam resztkę a nie chcialam żeby zgniły no i wszystko sobie szykuje truskawki pokroiłam i co się okazało mam resztkę mamo pszennej użyłam kukurydzianej myślicie ze będzie ok?