reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Skoro cukier w normie.... 😜😜😜😋

Załączniki

• 15907498929061158155297345341020.jpg
    15907498929061158155297345341020.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 60
Hejo kobitki. Mało tu u Was bywam bo nie ale nadal jestem 😀

Poważnie zastanawiam sie nad zmiana lekarza prowadzącego ciaze. Niby dobre opinie ma, ale mi nie odpowiada🤨

1. Te glupie L4 poprostu zawalone bylo z tym zwolnieniem na szczescie wyjasnilo sie wszystko. Jednak nabiegalam sie i napłakałam:(

2. Wchodze do. Gabinetu i ani me, ani be nawet po moim dzien dobry nie uslysze zwrotnego oprocz tego "rozebrac sie"....

3. Kazde usg wyglada tak, że mam miec glowe w kierunku sciany miec. Nie mialam szansy ani razu zobaczyc monitora. Rozumiem mamy czasy jakie mamy ale no coz

4
Na pytanie czemu mam. Brac luteine powiedzial tylko "brac i koniec"

5. Przy pierwszej wizycie zaznaczylam ze mam wrodzona niedoczynnosc tarczycy I zazywam Obecnie Euthyrox 175 N
cos tam Bazgral w tych dokumentach. Na ostatniej wizycie zobaczyl badania krwi. I poinformowal mnie ze mam za wysoki poziom TSH i ze napisze mi skierowanie do endokrynologa i przepisal mi tabletki Euthyrox 50 😐😐😐

Zero zrozumienia. jak myslicie? "zmienic? Teraz jeszcze pojde bo mam czerwca wizyte, ale ehhh potem. Juz zmienie
Ja bym zmieniła, nie chciała był się męczyć jeszcze pół roku z takim bucem

A odnośnie pierwszeństwa w punktach pobrań krwi, też ostatnio miałam taką sytuację, że przyszłam i przede mną było ponad 20 osób w kolejce i na pytanie czy mogę wejść pierwsza wszyscy byli bardzo zgodni, że NIE. Dopiero gdy stanęłam na końcu kolejki pani powiedziała, że mam wchodzić, bo mam do tego prawo i faktycznie w środku pani pielęgniarka mi powiedziała, że jest ustawa, która mówi o tym, ze kobiety w ciąży mają m.in. w tego typu miejscach bezwzględne pierwszeństwo, a że wiadomo, że ludziom w kolejce to nie na rękę to nie przepuszczą. Następnym razem bez pytania mam wchodzić pierwsza. :)

Ale Wam zazdroszczę tych wyjść na prawdę 😊 też bym wyszła ale z drugiej strony czuje się jak 💩 i tak wyglądam... Strasznie napuchlam w ciąży mi szybko zatrzymuje się woda i do tego ciśnienie...
Ja dzisiaj poszłam zobaczyć i przymierzyć moją suknię ślubną :D gdyby nie koronawirus jutro bym bawiła się na własnym ślubie :(

reklama
Po dłuższym siedzeniu na dupie i użalaniu się nad swoim losem zebrałam się z tej kanapy i postanowiłam że zrobię ciasto z truskawkami bo miałam resztkę a nie chcialam żeby zgniły no i wszystko sobie szykuje truskawki pokroiłam i co się okazało mam resztkę mamo pszennej użyłam kukurydzianej myślicie ze będzie ok?

Do góry