Ojto faktycznie przykro mi, domyślam się co czujesz bo przechodziłam to 2 x.. dużo tabletek przeciwbólowych i mam nadzieję, że obejdzie się bez zabiegu !Kochana dzięki ale niestety zaczęłam krwawić jeszcze przed wizytą. Zrobiła mi USG i powiedziała że faktycznie zaczyna się poronienie. Jedyna dobra wiadomość to że nie muszę póki co iść do szpitala na zabieg bo jak stwierdziła skoro samo się zaczęło to może samo się oczyści. A gdyby do poniedziałku było duże krwawienie to mam przyjść i ona oceni czy zabieg jest konieczny.
reklama
Rumiankowa
Fanka BB :)
Kochana dzięki ale niestety zaczęłam krwawić jeszcze przed wizytą. Zrobiła mi USG i powiedziała że faktycznie zaczyna się poronienie. Jedyna dobra wiadomość to że nie muszę póki co iść do szpitala na zabieg bo jak stwierdziła skoro samo się zaczęło to może samo się oczyści. A gdyby do poniedziałku było duże krwawienie to mam przyjść i ona oceni czy zabieg jest konieczny.
Przykro mi. Mam nadzieje, ze obejdzie się bez szpitala i zabiegu.
trzymaj się cieplutko
niemandin
Chiński kalendarz płci. Chłopiec czy dziewczynka?
Najdokładniejszy w Polsce kalkulator kalendarza lunarnego. Podobno 700 letni chiński kalendarz pozwala zaplanować płeć dziecka. Czy działa? Sprawdź!www.babyboom.pl
U mnie wychodzi dziewczynka z u was ?
Chłopak Ale ja i tak czuję dziewczynkę xD
Blaankaa
Oczywiście, że będzie miał [emoji3059][emoji173][emoji173]
Dam znać . Nie poddam się . Franek będzie miał rodzeństwo
martini6
Nie wiem kiedy dokładnie był dzień poczęcia ale jak brałam każdy dzień na przełomie tygodnia to wychodziła dziewczynkaChiński kalendarz płci. Chłopiec czy dziewczynka?
Najdokładniejszy w Polsce kalkulator kalendarza lunarnego. Podobno 700 letni chiński kalendarz pozwala zaplanować płeć dziecka. Czy działa? Sprawdź!www.babyboom.pl
Dolvit
Nie ma żadnych bólu brzucha..A masz bóle brzucha? Silniejsze niż zazwyczaj?
Blaankaa
Znam ten kalendarz, tylko moje pytanie brzmi czy to się patrzy na datę owulacji, czy ewentualnego zagniezdzenia ? [emoji848][emoji848]
Chiński kalendarz płci. Chłopiec czy dziewczynka?
Karanga
Dziewczynka sprawdzałam z różnymi dniami poczęcia bo nie wiem kiedy była owulacja a i tak za każdym razem pokazywał dziewczynkęChiński kalendarz płci. Chłopiec czy dziewczynka?
Tymon'sMom
Ja mam na 12.30 i cholernie się stresuje bo też dostałam wczoraj plamienia mimo obstawienia lekami. W prawdzie wieczorem na papierze było widać najpierw zarózowionego śluzu a potem nawet śluz z jasno czerwoną krwią sie pojawił... Cała noc nie spałam tylko chodziłam do łazienki.. Było czysto. Rano jeszcze raz się pojawiło to zaróżowione i póki co do tej pory nic nie ma.. Ale w głowie mam już najgorsze scenariusze i boje się że będzie powtórka z rozgrywki i znowu się nie uda
Może jakieś naczynko pękło jak tak mało miałaś, ja mam niestety dużo , tyle dobrze,że to nie jest żywa krew...zwariować można. Trzymam za Ciebie kciuki, musi być dobrze, dość już tych czarnych scenariuszy.
Dzięki za to,że napisałaś❤ dobrze,że ktoś też tak ma i jest wszystko w porządku. A badali ci progesteron? Bo mi nie, biorę w ciemno luteinę, ale śluz wrócił właśnie, więc to chyba nie progesteron jednak. Też trzymam kciuki za Ciebie,żeby już było tylko dobrze☺Ja od 2 tygodnii mam brązowy śluz, dwa dni temu byłam na USG, jest zarodek, serduszko bije , nie znana przyczyną śluzu. Czasami jest taka "uroda" , zarodek rośnie , będę 3mac kciuki! Ja biorę luteinę 3 x po 2 tab dopochwowo i mam leżeć bo to już moja 3 ciąża w tym 2 pierwsze samoistnie poronione, puste jajo płodowe. Także bądź dobrej myśli! 3 mam mocno kciuki !
reklama
W grudniu będę miała 34 lata . Moja pierwsza ciąża a termin na 05.12W listopadzie stuknie 30