No wlasnie ja tez sie boje brac bo kiedys byl w ciazy zabroniony bo to NLPZ jednak.... ech i nie wiem co robic. Czytalam ze najlepsza dawka to 150 na noc, zaczac brac przed 12tyg a odstawic w 34tcCzytałam wiele dobrego na temat accardu, chodź wiem, że wiele osób jeszcze się boi go brać. Ja z racji lekkich uchybień od norm odnośnie badań immunologicznych biorę 2 x po 75 mg .
reklama
Sabina17
Fanka BB :)
Szybko lecicie nie nadarzam hehe
Ja ślepo ufam swojej lekarce która jest za acardem i ja już na długo przed zajściem w ciążę leciałam na acard, w sumie od kad się zaczęliśmy starać, immunolog u którego również się konsultowałam w sprawie moich problemów z zajściem w ciążę też zalecił stosowanie acardu.Dziewczyny jakie sa wasze opinie na temat brania acardu? Czytalam ze to pomaga w profilaktyce stanu przrdrzucawkowego, a u mnie tak skonczyla sie poprzednia ciaza. Mala sie urodzila jako hipotrofik w 38tg z waga 2380g. Chyba spytam ginki czy moge brac bo jestem w grupie ryzyka...
Wiem, wiem zdaje sobie sprawę z ryzyka, ale wolę jednak przyciągać pozytywne myślę itd a nie na każdym kroku słyszeć, że do 12 tyg trzeba czekać bo strach bo coś bo tamto i nawet człowiek nie potrafi się cieszyć .. ale dziękujęPrawda jest taka że każda z nas będzie Ci pisać że ok, żebyś się nie martwiła, bo taka prawda że czasem nie ma o co a człowiek sobie coś wymyśla np ja a jak to by dotyczylo nas to każda by się martwiła
Sabina17
Nie wiem dokładnie co chodzi ale będzie dobrze, musi byćWiem, wiem zdaje sobie sprawę z ryzyka, ale wolę jednak przyciągać pozytywne myślę itd a nie na każdym kroku słyszeć, że do 12 tyg trzeba czekać bo strach bo coś bo tamto i nawet człowiek nie potrafi się cieszyć .. ale dziękuję
Tak kiedyś był zabroniony, ale teraz każdy lekarz przepisuje, jeżeli są na to wskazania ,więc uważam że nie ma co się baćNo wlasnie ja tez sie boje brac bo kiedys byl w ciazy zabroniony bo to NLPZ jednak.... ech i nie wiem co robic. Czytalam ze najlepsza dawka to 150 na noc, zaczac brac przed 12tyg a odstawic w 34tc
Sabina17
To wasze pierwsze dzieciątko?
Ayla1414
Moje pierwsze
To wasze pierwsze dzieciątko?
DziękujęNie wiem dokładnie co chodzi ale będzie dobrze, musi być
reklama
Moje drugie mam juz córeczkę 6 lat ur 25.12To wasze pierwsze dzieciątko?