Rumiankowa
Fanka BB :)
Ja też. Jeść.Kocham ruskie [emoji7]
Lepić następnym razem będę chyba jak zostanę babcią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też. Jeść.Kocham ruskie [emoji7]
O tak. Mi ciągle zimnoDziewczyny czy któraś z Was ma uczucie zimna ? Czasami mi permanentnie zimno i próbuje się ogrzać pod kołdrą co wolno idzie :/
Zrobiłam chyba ten suwaczek widać ?
Będzie dobrze [emoji3590] musi być [emoji3059]Z apki 5+5.. tak to ten sam lekarz ktory mowil ze to okres.. cos podawal 0.46?
Kurde ja nic nie widzę, niech ktoś zrobi screena jak to wygląda
Witamy i gratulujemy cierpliwość wystawiona na próbę niech ciąża mija Ci bezproblemowo w naszym towarzystwieCześć Dziewczyny
Ja również dołączam do grudniowych mamusiek w końcu się udało, po 5 latach uff
Obecnie jestem w 10 tyg ciąży (9+4)
Za dwa tygodnie mam już prenatalne, powiedzcie mi jak wy się czujecie obecnie, czy dolegliwości trochę minęły? Mi jak by się trochę uspokoiły w porównaniu do tygodni od 4 do 8 to była maskara, prawie w ogóle nie funkcjonowałam, teraz jest o niebo lepiej mdłości mam tylko jak robię się głódna