Ata_1995
Aktywna w BB
Mam tak samo mąż nawet twierdzi że schudłam.Jak to ja płaska jak decha chce zeby juz widac bylo 10 tydzien rozpoczety a tu jak plasko bylo tak plasko jest na brzuchu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samo mąż nawet twierdzi że schudłam.Jak to ja płaska jak decha chce zeby juz widac bylo 10 tydzien rozpoczety a tu jak plasko bylo tak plasko jest na brzuchu.
No ja wlasnie schudlam ale tylko 2 kg. Chce wkoncu brzuszek ujrzec a chyba sobie poczekamMam tak samo mąż nawet twierdzi że schudłam.
Spokojnie, przynajmniej będzie Ci lżej mi już czasem przeszkadza troszkę jak się schylam albo jak spieJak to ja płaska jak decha chce zeby juz widac bylo 10 tydzien rozpoczety a tu jak plasko bylo tak plasko jest na brzuchu.
Lubin [emoji6]
Już się powoli uspokajam [emoji6]
Ja też, ja też! Tylko ja Kotlina Kłodzka czyli w górach pod sama czeska granicą
Mi waga gdzieś tak samo poleciała. Ale mam nadziejej że mdłości i wymioty powoli miną a waga pójdzie do góry a wraz z nią pojawi się brzuszekNo ja wlasnie schudlam ale tylko 2 kg. Chce wkoncu brzuszek ujrzec a chyba sobie poczekam
Ale cudowny widok [emoji7][emoji7] gratuluję pięknego zdjęcia i udanej wizyty [emoji846]
Pytasz jak brzuszek. No u mnie już od jakis dwóch tygodni brzuszek typowo ciazowy i spory jak na ten czas. To jest foto z piątku.
Miałam iść na wizytę w czwartek, ale musiałam przyspieszyć i przełożyłam na dziś. Zgodnie z USG 9+1tc, bejbi ma 2,42cm i serduszko bije jak dzwon [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Kudowa -Zdroj zabralam tam meza na jego 30 stke. To byl najpiekniejszy nasz wyjazd.Zapraszam, super tereny pod jakiś weekendowy wypad. Polanica-Zdrój, Kudowa-Zdrój, Ladek-Zdroj bardzo lubią turyści.