reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Nie. Powiedzieli że tsh zrobi pewnie gin a do nich mam przyjść 6.07Nie powiedzieli ci czemu tak?
młoda1994
Piłam wczoraj wieczorem i przez noc dużo plus 2 szklanki wody przed badaniem. Pierwszy raz coś takiego [emoji2368]Młoda 1994 ja też tak kiedyś miałam nie w ciąży Podobno brak nawodnienia to był
Natalia1811
Początkująca w BB
Nata34 daj znać co u Ciebie?
Aga10_2018
Nata34 daj znać co u Ciebie?
Natalia A jak u Ciebie jak się Ty czujesz?
Evela.6
Mi dokucza okropnie ból w dolnym odcinku kręgosłupa, nasila się wieczorami. W poprzedniej ciąży też tak miałam.
Dzięki mam nadzieję że naprawdę zostanę do grudnia bo jestem pełna obaw . Chciałabym tylko się dowiedzieć czy ten ból krzyża jest normalny i czy też ktoś ma ? Bo zaczynam myśleć że to może być od cp.
U
użytkownik-a
Gość
U mnie właśnie też wieczoremMi dokucza okropnie ból w dolnym odcinku kręgosłupa, nasila się wieczorami. W poprzedniej ciąży też tak miałam.
Blaankaa
Hej kobiety! [emoji173] chciałabym się nieskromnie przywitać, gdyż wczoraj zobaczyłam dwie kreski, i beta to 76.
Lecz strasznie się boję bo trochę się staraliśmy, i kłują mnie jajniki i mam też torbiele.
Czy której jak mi udało się zajść w ciążę przy torbielach i jest wszystko ok ?
Nie byłam jeszcze u lekarza, dziś chyba zadzwonię i się umówię.
Jestem taka szczęśliwa, ale zarazem tak się boję [emoji849][emoji849]
Lecz strasznie się boję bo trochę się staraliśmy, i kłują mnie jajniki i mam też torbiele.
Natalia1811
Początkująca w BB
Rano miałam mała załamkę ale już jest ok. W sumie najważniejsze że jak tylko to wirusowe szaleństwo się skończy to wracamy do kliniki niepłodności i nie damy sobie wmówić że wszystko dobrze i skoro mamy już córkę to teraz też się uda. Nie jest to pierwsza strata i jakoś chyba nauczyła się trzymać dystans.Życzę wam spokojnych ciąż i zajrzę na pewno w grudniu obejrzeć zdjęcia bobaskowNatalia A jak u Ciebie jak się Ty czujesz?
reklama
młoda1994
Witaj i gratulacje. Życzę spokojnej i nudnej ciazy.Hej kobiety! [emoji173] chciałabym się nieskromnie przywitać, gdyż wczoraj zobaczyłam dwie kreski, i beta to 76.
Ja mam mały torbiel na jajniku ale gin powiedział że nie grozi w ciąży i sam się wchlonie bez żadnej ingerencji. Trzeba być dobrej myśli.
Który tc wychodzi z OM?