Ragda
Fanka BB :)
27.02. Według okresu jest 6+6 a wedlug usg 6+1 ❤ dziekuje ❤Ekstra kochana !!! A kiedy byłam ostatnia @? Ale się cieszę w końcu piękne zdjęcie na tym forum z małym maleństwem ❤
U mojej ginekolog normalnie można być z drugą połówka. Ale teraz przez korona wirusa niestety nie wolno. Nie robi wyjątków. Tylko pacjentka. Bardzo duze srodki ostrożności ma. W sumie szkoda.. Ale rozumoem jaJa biorę Prenatal Uno, ale też sama to sobie wybrałam.
Dziewczyny z Polski- czy u Was ginekolodzy pozwalają przyjść na wizytę z partnerem? Moja jest w klinice i obawiam się, że będę musiała być sama, a tak bym chciała żeby mąż był przy mnie...
Ja mam to samo. Wczoraj myslalam, ze zwariuję. Caly dzien czulam sie fatalnie. Wymiotowałam.. Wszystko mi smakuje jak papier. Nawet pyszne danie nie ma dla mnie smaku. Jem na siłę. Zeby tylko cos w siebie wrzucić... Ogólnie nie sadzilam ze moze byc az tak ciezko...Dziewczyny cały dzień męczą mnie mdłości...najgorzej jest rano... Przez to brak apetytu....nie mam pomysłu jak sobie z tym radzić
O boże.. Bardzo mi przykro kochanaDziewczyny przyszły wyniki bhcg teraz to już tylko 17,5 czułam jak zobaczyłam krwawienie że tak będzie Nata czekam na wiadomość od Ciebie