młoda1994
Fanka BB :)
Ok dziękuję za odpowiedzNie wiem, nic mi ginka na ten temat nie mówiła a ja nie dopytywalam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok dziękuję za odpowiedzNie wiem, nic mi ginka na ten temat nie mówiła a ja nie dopytywalam
Mój wogule zdjęcia nie wydrukował. Ani sobie ani mi[emoji2368]Ja dostałam bo się upomnialam
Ważne że gin mowi, że wszystko ok. Tego się trzymajJestem już po wizycie. Wszystko jest okej. Mam pełno badań do zrobienia. Gine powiedziała mi że jest 6tyg i 2dni. Mam ustalona wizytę za 2tyg. Na usg nie było prawie widać [emoji17][emoji17][emoji17]
Od czasu do czasu tak.Dziewczyny czujecie klucia w podbrzuszu albo bol przypominajacy menstruacyjny?
Juz nie pamiętam ale 2 albo 4 grudnia jakoś.A na kiedy macie terminy? U mnie wypada okolo 9.12
Na szczęście na razie tylko czasem mam mdłości, nie jakoś wybitnie często. Ale za to żołądek też pobolewa :/wy chyba zartujecie 70 stron naklepanych
Witam nowe mamusie, gratuluje tez blizniakow
Duzo nas juz, cieszy mnie to : )
Dziewczyny mdlosci mi sie rozkrecily na calego normalnie masakra.. ciagle mam zoladek w przelyku i mi sie odbija. Bleh. Nikt jeszcze nie ma takich rewelacji?
Witamy. [emoji847]Co do bety to nie liczy się jej pierwsza wartość a przyrost po 48h wtedy widać czy ciąża się prawidłowo rozwija. A pierwszy wynik potwierdza tylko i wyłącznie czy ciąża jest czy jej nie ma a u ciebie pokazała że ciąża ewidentnie jest[emoji1768][emoji3059] gratuluję i spokojnej ciąży życzę.Hej dziewczyny chciała bym do was dołączyc. W sobotę zrobiłam test był mega bladzioszek we wtorek powtórzyłam była już bardziej widoczna kreseczka, wczoraj poszłam na bhcg a tam tylko 51,4 w 32 DC czyli w terminie przypadającej miesiaczki. Trochę mnie martwi taka mała beta. Miałyście podobnie?