reklama
młoda1994
Fanka BB :)
Hej minimum przyrost powinien wynosić 66% żeby było okm więc 68% przyrost jest jak najbardziej dobry. Nie martw się i ciesz się tym stanem[emoji1768][emoji1768]Ja miałam wyniku bety tego samego dnia,
Właśnie dziewczyny czy któraś z Was miała przyrost 68% ? Bo trochę się martwię że słaby , ale lekarz mówił że jest ok.
młoda1994
W końcu się odezwałaś. Dobrze. Będę robić racuchy a później sprzątać. U nas dzis swieto[emoji3059] a co u ciebie?Cześć laseczki
Jak mija poranek?
PS. Gdzie moja szarlotka z przedwczoraj?
Ish
Zaangażowana w BB
A u mnie zgon psychiczny, czytam Was cały czas wiec jestem na bieżąco. Ja dziś robię krokiety z barszczem bo mi się bigos ostal z wczoraj a za malo zeby mrozić.W końcu się odezwałaś. Dobrze. Będę robić racuchy a później sprzątać. U nas dzis swieto[emoji3059] a co u ciebie?
PS. Gdzie moja szarlotka z przedwczoraj?
Ciasto dopiero dziś będę robić to otwieraj okna
Ilona 88
Tak wiem[emoji6] , ale zawsze z tylu głowy jakieś złe myśli się kręcą [emoji2955]Hej minimum przyrost powinien wynosić 66% żeby było okm więc 68% przyrost jest jak najbardziej dobry. Nie martw się i ciesz się tym stanem[emoji1768][emoji1768]
Hej, dziewczyny ja bez energii dzisiaj. Mam pytanie co do aktywności, jak sobie z nią radzicie?
młoda1994
A co się dzieje że zgon psychiczny?A u mnie zgon psychiczny, czytam Was cały czas wiec jestem na bieżąco. Ja dziś robię krokiety z barszczem bo mi się bigos ostal z wczoraj a za malo zeby mrozić.
Ciasto dopiero dziś będę robić to otwieraj okna
Za mną chodzi barszcz ukraiński ale nigdzie nie ma surowych buraków tylko gotowane[emoji2368]
Mam otwarte[emoji4]
młoda1994
Zawsze będzie coś z tyłu głowy siedzieć i doskonale wiem o czym mówisz ale negatywne myśli stres strach nic dobrego nie dadzą. Tylko myślenie pozytywne i wszystko jest/będzie w porządku[emoji847]Tak wiem[emoji6] , ale zawsze z tylu głowy jakieś złe myśli się kręcą [emoji2955]
reklama